Expressen > Nyheter

Sunday, 29 November, 06:12

Expressen - 22 nov 20 kl. 11:58

Ökning av coronafall på sjukhusBelastningen på sjukvården i Skåne ökar igen.Enligt siffror från Region Skåne vårdades 170 personer med coronasmitta på sjukhus under söndagen – 19 av dessa får intensivvård..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skåne, Region Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökningav , coronafall, sjukhus
DI - 13 jul 20 kl. 06:32

Morgonkoll: Muntert i Asien trots rekordökning av coronafall

Asienbörserna handlas högre på måndagsmorgonen trots att antalet nya coronafall i världen visade upp en rekordökning på söndagen. .

YLE - 20 maj 17 kl. 07:00

Sinnesundersökning avslöjar om de som begått de grövsta brotten är psykiskt sjuka eller inte

När räknas en person som begått ett grovt brott som sjuk? Hur går en sinnesundersökning till och vad innebär det? Sinnesundersökningar görs med eller mot personens egen vilja om straffet som personen fått överskrider ett år.

Vestmanlands Läns Tidning - 28 mar 20 kl. 11:39

Stor ökning av nya coronafall i Västmanland – fler vårdas på IVA

Antalet coronafall fortsätter att stiga dag för dag i länet. På fredagen meddelade Region....

Sydöstran - 22 maj 20 kl. 11:46

Efter toppnoteringen – inga nya coronafall i Blekinge

Under torsdagen noterades en rekordstor ökning av bekräftade coronafall i länet. I dag har noll nya fall registrerats. .

DI - 11 jun 20 kl. 12:17

Antalet coronafall ökar igen i Tyskland

För den första gången på nära två månader märks en ökning av antalet aktiva coronafall i Tyskland..

DI - 18 jun 20 kl. 15:08

Ökning av coronafall sprider oro inför Wall Streets öppning

New York-börserna väntas öppna nedåt i den inledande handeln på torsdagen. Antalet nya coronafall fortsätter att stiga i en handfull….

SVT - 24 jun 20 kl. 09:37

Ökning av coronafall i USA – ”Ser ganska illa ut”

Flera amerikanska delstater har den senaste veckan haft rekordmånga nya coronafall. – President Donald Trump har förklarat det med att de testar fler men antalet sjukhusinläggningar ökar och det är en allvarlig signal, säger Fouad Youcefi, SVT:s reporter i USA..

Expressen - 08 jul 20 kl. 07:34

MORGONENS NYHETER: Kraftig ökning av coronafall i delar av USA • Brand på gård utanför Malmö: ”Övertänd” • Viking Lines besked: Inga Åbokryssningar för svenskar

Det brinner kraftigt i en gårdsbyggnad i Kvarnby öster om Malm.■■■Antalet coronafall i Kalifornien och Florida har ökat kraftigt, och USA har nu nått över tre miljoner smittade.■■■Det blir inga Åbokryssningar för svenskar – Viking Line har beslutat sig för att sluta sälja resor.

Nyan - 13 aug 20 kl. 20:39

41 nya coronafall i Finland

Under den senaste sjudagarsperioden har 139 coronafall konstaterats i Finland, vilket är en märkbar ökning i jämförelse med siffrorna i slutet av juli. .

Jönköpingsnytt - 20 mar 20 kl. 20:56

Regionen förbereder för ökning av sjukhusfall

Sju personer i länet vårdas på Länssjukhuset Ryhov efter att ha insjuknat i covid-19, ett antal som förväntas öka inom kort.
Region Jönköpings län förbereder sig nu för en ökning av coronafall som kan behöva sjukhusvård genom att se över flera delar av verksamheten.
– Utifrån utvecklingen i bland annat Stockholm, Sörmland och Östergötland vet vi att vi har en ökning av covid-19-fall framför oss även i Jönköpings län, säger Malin Bengnér, smittskyddsläkare.

Skånskan - 31 maj 19 kl. 16:28

Dom dröjer till efter psykundersökning

HÄSSLEHOLM Tingsrätten fattade under fredagen beslut om att den 21-åring som åtalas för HTS-attentatet ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.
21-åringen får därför fortsätta sitta häktad.H Rättspsykiatrisk undersökningDen som begått brott kan dömas till rättspsykiatrisk vård om personen hade en allvarlig psykisk störning när brottet begicks och har behov av rättspsykiatrisk vård.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.