Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 23 November, 23:07

Nerikes Allehanda - Igår: 12:02

LÄSARBILDER: Se musikadjunktens porträtt: ”Foto och musik är en utmärkt kombination”Under vinjetten "Läsarbilder" får fotofantaster runt om i länet visa upp sina bilder i NA. I dag....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
LÄsarbilder, Läsarbilder, NA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LÄSARBILDERSe , musikadjunktens, porträtt, Fotooch , musikär en , utmärkt kombination
Nerikes Allehanda - 28 apr 20 kl. 18:23

LÄSARBILDER ►Dags för Lars-Göran i Fellingsbro: ”Det där med foto lockade redan i tonåren”

I NA-succén "Läsarbilder" får fotofantaster runt om i länet visa upp sina bilder i NA. I dag ges....

Nerikes Allehanda - 14 maj 20 kl. 18:18

LÄSARBILDER: Maija Luuk gillar att kombinera foto och målning: "Jag målar dit detaljer som passar"

NA:s succé "Läsarbilder" rullar vidare. Under den här vinjetten får fotofantaster runt om i länet....

Skånskan - 04 jul 18 kl. 16:00

Från naturfenomen till foto

Konst/recension KONST
Omnejd
Lunds Konsthall
Till och med 26 augusti
Skrivet i ljus – tidig fotografi
Moderna Museet Malmö
Till och med 13 januari 2019Sommarutställningen i Lunds Konsthall heter Omnejd, en titel som syftar på att deltagande nio konstnärer är verksamma i Lunds närområde. Innehållsmässigt spänner Omnejd över ett så vidsträckt fält att det enligt katalogen krävs vidlyftiga förklaringar för att bli rätt förstådd. Något som jag ogillar.

Dagens PS - 24 maj 19 kl. 10:17

Här skapas en fejkvideo från porträttbilder

Läs om Amazons senaste projekt, Lenovos plan för handelskriget och Samsungs nya läskiga AI-program – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Amazon vill 3d-skanna din kropp – erbjuder presentkort för besväret I en ny studie frågar e-handelsjätten efter volontärer som kan tänka sig att skanna av sin kropp och vara del av en databas om kroppsformer och mångfald, skriver The Verge.

Cornucopia - 10 jan 15 kl. 17:30

Mediakrisen: "Läsarbilder" - gammelmedia blir brukarproducerat

Ännu ett utfall av mediakrisen är missbruket av gratis foton i form av "läsarfoton". Det professionella fotograferna har drabbats hårt och numera får man istället läsarna att skicka in amatörbilder och behöver inte ens skicka fotografer vid nyheter. Presstödlyftande gammelmedia håller på att förvandlas till sociala media där brukarna står för innehållet.

DalaDemokraten - 23 jan 20 kl. 08:53

Läsarbilder: Vårkänslor i januari

Vårkänslor i januari. Dessa fina bilder är tagna vid Djurmo Klack. Foto: Tessan..

Kristianstadsbladet - 06 aug 13 kl. 15:19

Porträtt av ett förvirrat år

Foto: SIGMUND FREUD MUSEUM
I Europas tidiga moderna historia intar året 1913 en särskild plats. Ett förvirrat år, en både fascinerande och katastrofal tid. 100 år har passerat och kulturskribent Martin Lagerholm riktar i tre artiklar blicken bakåt för att se framåt.

Skånskan - 25 apr 16 kl. 08:00

Från foto till färdig bild

ESLÖV Galleri M bjöd igår eftermiddag på en exklusiv upplevelse när fotografen Hans Jonsson demonstrerade en 150-årig fototeknik - våtplåtsfotografi.Våtplåtsfotografi, eller wet plate collodion, började användas av fotografer i mitten på 1800-talet. I världen idag finns runt 1000 fotografer som kan tekniken – bland dem den mest kända kanske amerikanska Sally Mann, som bland annat uppmärksammats för sina avklädda porträtt av sina barn.

YA - 14 feb 20 kl. 00:10

Foto-entusiasterna i fullformat

Gruppen Foto-entusiasterna visar på Österlens museum i Simrishamn med början på lördagen ett brett urval av sina fotografier: Humoristiska ögonblicksbilder, porträtt, landskapsvyer, naturfotografi och en del bilder som till stor del är frukten av leklust och spetskompetens vid datorn..

Sydsvenskan - 01 nov 12 kl. 14:48

Zlatan auktionerar ut foto

Zlatan Ibrahimovic har donerat en svartvit bild av sig själv till barndiabetesfonden. Porträttet ska säljas vid en auktion som fonden anordnar den 14 november..

Expressen - 07 dec 13 kl. 11:22

Foto utan motiv

Det är absolut inget fel på Hans Gedda som fotograf. Hans porträtt av Nelson Mandela när denne just släppts från Robben Island är klassiskt. Han lyckas nästan komma under huden på Andy Warhol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.