Aftonbladet > Sport

Sunday, 29 November, 08:23

Aftonbladet - 22 nov 20 kl. 11:49

”Bästa är att inte skicka någon...”▸ Norge och Sverige gör helt olika i världscupen.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bästa är att inte skickanågon
YLE - 17 dec 12 kl. 10:02

Finland kan skicka fältlaboratorium till Syrien

Finland överväger att skicka ett laboratorium specialiserat på kemiska vapen till Syrien. Det säger försvarsminister Carl Haglund från SFP. Bakom planerna ligger en rädsla för att Bashar al-Assads regim kan gripa till kemiska vapen.

Nyheter 24 - 19 aug 13 kl. 10:55

Skicka nakenbild eller dö ? 20-årig man hotade flickor på nätetPolisen misstänker att fler kan vara drabbade

BORÅS. Drygt 20 fall av sexuellt ofredande, 15 fall av olaga hot samt flera fall av övergrepp i rättssak och ett sexuellt utnyttjande av barn för sexuell posering.Åtalet mot den 20-årige mannen från Borås är hela 28 sidor långt.

Nyheter 24 - 24 sep 15 kl. 15:29

Har du slagit ett sjukt världsrekord? Skicka in det till oss

Nyligen slogs ett grymt men ganska ovanligt världsrekord, genom den mänskliga madrassdominon:LÄS MER: PewDiePie slår ännu ett sjukt mäktigt Youtube-rekordNu vill vi att du ska skicka in din video på när du slår ett sjukt världsrekord. Upp till bevis, Sverige! Visa nu att vi är bäst på roliga, spännande och idiotiska rekord.

Dagensanalys.se - 01 mar 19 kl. 17:00

Rykte: Snart ska du kunna skicka pengar till dina kompisar via Facebook

Det har länge spekulerats i när och hur användare ska kunna skicka pengar till varandra via Facebooks olika plattformar. Senaste ryktet handlar om en kryptovaluta. Om du använder WhatsApp eller Messenger är det såklart smidigt om du kan skicka pengar till vänner eller företag.

Nyan - 29 apr 20 kl. 13:23

Skicka en hälsning som värmer många via Nyan

Saknar du farmor och bästa vännen? Eller var det alldeles för längesen du tog en kaffe med grannen?
Nu kan du skicka en hälsning som gläder fler än mottagaren i Nya Åland.

BT - 15 maj 12 kl. 18:45

Skicka pengar via mobil-app

I sommar ska privatpersoner kunna börja skicka pengar till varandra via en app i mobiltelefonen. Den som lånar pengar av en kompis till att köpa en glass på badstranden ska till exempel direkt kunna föra över pengar från sitt konto till kompisens konto. Först ut att erbjuda en sådan tjänst är mobiloperatörerna som tidigare i år bildade det gemensamma bolaget 4T och den mobila plånboksappen Wywallet.

Nyhetskanalen - 15 maj 12 kl. 21:52

Snart kan man skicka pengar med mobilen

I sommar ska privatpersoner kunna börja skicka pengar till varandra via en app i mobiltelefonen. Den som lånar pengar av en kompis till att köpa en glass på badstranden ska till exempel direkt kunna föra över pengar från sitt konto till kompisens konto. Först ut att erbjuda en sådan tjänst är mobiloperatörerna som tidigare i år bildade det gemensamma bolaget 4T och den mobila plånboksappen Wywallet.

YLE - 17 dec 12 kl. 06:23

HS: Finland kan skicka fältlaboratorium till Syrien

Finland överväger att skicka ett laboratorium specialiserat på kemiska vapen till Syrien. Det säger försvarsminister Carl Haglund från SFP till Helsingin Sanomat. Bakom planerna ligger en rädsla för att Bashar al-Assads regim kan använda kemiska vapen.

Nerikes Allehanda - 01 sep 13 kl. 05:12

Skicka ett brev i stället för ett mejl

Tänk om du fick ett alldeles vanligt brev i din brevlåda. Alltså inte en räkning eller en reklamfolder. Utan just ett vanligt brev.

Alliansfritt Sverige - 28 dec 13 kl. 18:16

Blir man för intellikent kan man till slut inte ens skicka en julhälsning

Till skillnad mot S tycker vi att Sverige är ett bra land. Vi är stolta över Sverige och vill… http://t.co/KHFZMtfVLX — Kent Persson (M) (@kentpersson) September 4, 2013 Efter Kent Perssons inledning som partisekreterare som var så katastrofal att han försågs med en egen tillsyningsman trodde vi att hans påverkan på den moderata strategin skulle vara rätt liten.

Nyheter 24 - 28 mar 14 kl. 15:29

Rektorn hotade skicka hem elever vid SD-protest i VästeråsProtesterna på Carlforsska

Centerpartiets ungdomsförbund i Södermanland,Det verkar dock ha varit fler som inte uppskattade elevernas agerande.Ska ha hotat med avstängning Enligt uppgifter till Nyheter24 ska rektorn ha hotat med att skicka hem elever som protesterade och även tagit banderoller i beslag.– Jag bad eleven att sluta med sitt olämpliga beteende och jag sa att om hon inte slutar så måste vi skicka hem henne.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.