Expressen > Sport

Tuesday, 24 November, 13:39

Expressen - I förrgår: 11:28

JUST NU: Da Graca sjuk i coronavirusetIFK Göteborg har drabbats av ett tungt besked inför avgörandet av allsvenskanKristopher Da Graca har testats positivt för covid-19. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Graca, IFK Göteborg, Da Graca

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Da , Graca, sjuki , coronaviruset
Aftonbladet - 20 mar 12 kl. 17:23

JUST NU: Sjuk Zlatan kan missa toppmötet

Dras med feberBeslut om spel mot Juventus tas senare..

Cornucopia - 11 mar 20 kl. 19:04

Karensdag slopas - skattekrediter till arbetsgivare - stöd till regioner och kommuner på grund av coronaviruset

Regeringen lägger en extra ändringingsbudget för att omgående hantera effekter av coronavirusutbrottet. Bland annat slopas karensdagen i sjukförsäkringen, arbetsgivare får skjuta upp inbetalningar av arbetsgivaravgifter och anställdas preliminärskatt - i praktiken får man låna pengar av staten via företagets skattekonto - och ett extra stöd till regioner och kommuner för vårdkostnader på grund av coronaviruset ska kunna sökas i efterhand. Därtill kommer en lag om korttidsarbete börja gälla redan första maj om arbetsmarknadens parter är överens och alternativet är varsel.

Expressen - 12 mar 20 kl. 19:07

Anställd på intensiven blev sjuk under arbetspasset

En anställd på intensivvårdsavdelningen på Varbergs sjukhus började känna sig sjuk under ett arbetspass i förra veckan.Nu har hon själv, och fyra kolleger på samma avdelning med uppdraget att vårda de allra sjukaste, konstaterats smittade med det fruktade Coronaviruset.– Det är unikt, just nu, säger Carolina Samuelsson, sjukhuschef på Hallands sjukhus.

DalaDemokraten - 09 apr 20 kl. 15:54

Bara en sjuk av coronaviruset i Säter: ”Smittan kanske inte sprids lika lätt i en utspridd kommun”

Bara en person i Säter har hittills blivit sjuk av coronaviruset – och tillfrisknat. – Vi har....

Dalarnas tidningar - 09 apr 20 kl. 15:54

Bara en sjuk av coronaviruset i Säter: ”Smittan kanske inte sprids lika lätt i en utspridd kommun”

Bara en person i Säter har hittills blivit sjuk av coronaviruset – och tillfrisknat. – Vi har....

YLE - 18 okt 15 kl. 06:01

Sjuknärvaro eller sjuk på distans - karensdag drabbar olika

Regeringen vill införa en karensdag helt utan lön vid sjukfrånvaro för alla anställda i Finland. Det gäller den första sjukdagen - under dagarna 2-8 ska den frånvarande få 80 procent av sin lön. Rätten att stanna hemma med sjukt barn med lön kommer den Centerledda regeringen inte att tumma på, vilket kan öka på antalet dagar som används för vård av sjukt barn.

Cornucopia - 09 sep 20 kl. 20:35

Partiledare gick sjuk till riksdagen - slut på kraven om skärpta restriktioner?

"Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Gå inte till jobbet, skolan eller förskolan. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk.

Skånskan - 28 feb 20 kl. 12:24

Detta är coronaviruset covid-19

Fakta Allt du velat veta om covid-19 men varit rädd att fråga.Det finns ett stort antal coronavirus, varav de flesta bara drabbar djur. Det finns idag sju typer som kan smitta människor och resultera i sjukdom.

Expressen - 06 mar 20 kl. 10:54

JUST NU: Fem nya fall av corona i Skåne

Det senaste dygnet har ytterligare fem personer konstaterades smittade av det nya coronaviruset som orsakar covid-19. Samtliga har varit på resa i norra Italien och hålls nu isolerade i sina hem för att undvika vidare smittspridning. Ingen av dem är allvarligt sjuk, det meddelar Region Skåne.

Blekinge Läns tidning - 15 mar 20 kl. 16:44

En tredje person har avlidit i coronaviruset

Ytterligare en person i Sverige har avlidit i covid-19. Statsministern håller just nu presskonferens om läget i landet och uppmanar den som är sjuk att stanna hemma..

Expressen - 16 mar 20 kl. 09:34

JUST NU: Corona-smittad 92-åring död i Danmark

En 92-årig man som var smittad med coronaviruset dog under söndagen på ett äldreboende i Århus. Det skriver Århus Stiftstidene.Mannen var sjuk innan han blev smittad så det är ännu oklart om han dog på grund av corona.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.