Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 23 November, 20:42

Nerikes Allehanda - Igår: 11:13

Mumifierade djuret gäckar experterna: ”Vi klarar inte att säga säkert”Ännu vet ingen med säkerhet vad det är för ett djur som legat under halmen i en gammal lada i....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mumifierade, djuret, gäckar, experternaVi , klararinte att , säga, säkert
Expressen - 24 feb 14 kl. 22:34

Leoparden på flykt gäckar en hel stad

Här bryter sig en leopard ut från ett militärsjukhus och flyr från polisen. Djuret har hittills skadat sex människor och gäckar nu en hel stad i norra Indien, skriver ABC. – Vi har inlett en jakt på besten, säger en distriktsdomare i landet..

BT - 22 sep 14 kl. 17:09

Experterna: Djuret var en...

Länsstyrelsens rovdjursspårare har nu samlats kring en bedömning av den film som visade ett djur som rörde sig på gränsen mellan Holsljunga och Öxabäck. Det var ingen björn, troligen en hund – möjligen en varg. Det var den 15 september som filmen togs och den väckte stor uppmärksamhet.

BT - 01 aug 14 kl. 15:33

Majas mönstermysterium är löst

Kossan Majas mystiska mönster engagerade och förbryllade BT:s läsare. Nu är fallet löst. BT berättade i går om Majas besynnerliga kroppsmönster.

YLE - 14 dec 14 kl. 10:10

Att jaga - för mat eller för nöje?

Jaktsäsongen pågår som bäst, och jägarna rör sig i skog och mark på jakt efter villebråd. Vad är det som fortfarande driver så många människor ut i naturen med ett gevär? Det finns ungefär 380 000 jägare i Finland.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 06:00

Biskaps begravs tre meter upp i luften

Lund Den 11 december läggs biskop Peder Winstrup på sin sista viloplats, några meter upp i Domkyrkans norra torn. Detta sedan man konstaterat att en grav i eller nedanför marknivån skulle skada den välbevarade kroppen.Kvarlevorna av Peder Winstrup, som levde på 1600-talet, är sensationellt välbehållna, och kan ge mängder av värdefull information om hans samtid.

BT - 31 jul 13 kl. 08:33

Misstänkt olaglig slakt i garage

En man misstänker att hans granne olagligt slaktade ett får i sitt garage i lördags. Polisen lyckades inte säkra några spår men hittade en sopsäck med hår och blod i närheten av huset. En man i Hedbo i Skene uppger att han har sett sin granne ta emot ett får vid sitt hus på lördagen.

Expressen - 10 jan 16 kl. 09:03

Märkliga puman förbryllar forskarna

Här har du en berättelse att sätta tänderna i! När en jägare fällt en puma i USA såg han det märkliga – djuret hade tänder i nacken. Fyndet förbryllar experterna som aldrig sett något liknande.

Kristianstadsbladet - 07 sep 14 kl. 13:58

Ökad rabiesrisk med fler smuggeldjur

Allt fler hundar avlivas i Sverige på grund av risk för rabies.På tre år har antalet avlivningar fördubblats.Många hundar smugglas in och experterna varnar för att köpa en billig valp på nätet.

BT - 07 sep 14 kl. 13:58

Ökad rabiesrisk med fler smuggeldjur

Allt fler hundar avlivas i Sverige på grund av risk för rabies. På tre år har antalet avlivningar fördubblats.Många hundar smugglas in och experterna varnar för att köpa en billig valp på nätet.

Sydsvenskan - 04 aug 13 kl. 06:30

Vitt skum skyddar insektslarv

Fråga: Jag har fått något vitt skum på min lavendel. Ser ut som små bollar av diskmedelsskum som sitter på stjälkarna.KarinSvar: Många har nog sett de vita skumbubblor som ser ut som om någon gått runt och spottat på växterna.

Barometern - 16 jan 14 kl. 13:30

Bilist fick ren chock - såg vit hjort på E 22

Strax norr om Oskarshamn finns en flock dovhjortar som härstammar från ett numera nedlagt vilthägn. Bland dem finns några helt vita hjortar som ibland väcker förvåning hos dem de möter.
– Jag trodde inte mina ögon när jag fick se det vita djuret studsa över vägen, berättar Tina Toller som var på hemväg från Timmernabben till Stockholm i lördags.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.