DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 17:35

DalaDemokraten - 22 nov 20 kl. 11:15

Insändare: Fantastiska julvärdarJag brukar inte bry mig om julvärdarna, men nu kommer jag att sitta som klistrad vid tv:n. Mer....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Fantastiska, julvärdar
News55 - 20 dec 17 kl. 15:12

Årets julvärdar svarar på Arne Weises kritik

News55 har tidigare rapporterat om att SVT i år kommer att slopa direktsändningen av årets julvärdar, något som fick svenska folket att gå man ur huse. Erik Haag och Lotta Lundgren fick ta emot skarp kritik, bland annat från News55:s grundare Artur Ringart och den tidigare julvärden Arne Weise. Nu svarar Lotta Lundgren och Erik Haag på kritiken i Aftonbladet.

Nya Wermlands Tidningen - 28 aug 20 kl. 13:37

Insändare: Mina bovärdar är vänliga och hjälpsamma

UT - 16 aug 18 kl. 01:00

Insändare: Människor som vårdar sina nära – en grupp av hjältar!

Det är ofta ensamt och tungt att ta hand om en närstående. Ett väl fungerade anhörigstöd genom hela vårdkedjan kan göra en stor skillnad i vardagen för den som vårdar en anhörig..

Dalarnas tidningar - 15 apr 20 kl. 08:07

INSÄNDARE: Öppna fler fritidsgårdar

Vi borde ge ungdomarna trygghet och vägledning – inte skapa bostadsområden till fritidsgårdar och....

DalaDemokraten - 03 okt 14 kl. 16:02

Insändare: Välj ekologiska äpplen

Just nu är det skördetid för äpplen i Sverige, inte bara i äppelodlingar utan även i trädgårdar. Men svensken vill ha äpplen hela året om - cirka 80 procent av alla äpplen som säljs i Sverige är importerade..

ÖstersundsPosten - 09 maj 16 kl. 12:30

Insändare: Bra mat bättre än billig mat

Regeringens arbete att formulera en livsmedelsstrategi är inne i ett slutskede. Vi befarar att mat från gårdar i Jämtland och Härjedalen i framtiden inte kommer att vara det som konsumenterna förväntar sig..

DalaDemokraten - 17 maj 17 kl. 15:28

Insändare: Thatcherismen styr borgarna

I den senaste partiledardebatten avfärdar de borgerliga partierna hånfullt regeringens försök att komma tillrätta med vinster i välfärden och skolan. Socialistisk ideologi säger de med en fnysning och menaratt ideologier inte får styra landet..

DalaDemokraten - 07 nov 17 kl. 10:40

Insändare: Maktbegär är roten till allt ont - inte pengar eller religion

Någon har sagt "pengar är roten till allt ont". Jag håller inte med. Se på Syrien, Burma, Somalia, Mali med flera krigshärdar.

YA - 25 jun 18 kl. 10:00

Insändare: Vår beredskap är god?

Det pratas om att vår beredskap är god, men vi har bara en 50% självförsörjningsgrad, jämförelsevis har Finland 80 procent. Vi kan nu se med med torkan som drabbats oss med kraftigt minskade skördar, så har vi kanske bara en potentiell självförsörjningsgrad på 30 procemt?.

YA - 20 dec 18 kl. 04:04

Insändare: Låt cyklister och turister uppleva naturreservatet

Jag vet inte vad det är som gör att denna Trafikverkets projektledning har sådana enorma skygglappar på. Är det bara ekonomi? Blir det verkligen dyrare att göra en cykelväg genom vacker natur nära havet än en rak led genom folks trädgårdar?.

Kristianstadsbladet - 19 feb 19 kl. 05:00

Insändare: Sätt gängkriminella bakom lås och bom

Surfade in på KB:s hemsida och läste bland annat Carolin Dahlmans ledare. Håller fullkomligt med om att fler fritidsgårdar inte stoppar gängkriminalitet och skjutningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.