Expressen > Nöje

Wednesday, 02 December, 08:12

Expressen - 22 nov 20 kl. 11:00

Kristians exklusiva entré framför bröllopsgästernaAnna och Kristian Pankova Täljeblad har nyligen gift sig och visar upp det i sin serie ”Anna & Kristian: Forever”. När Kristian ska göra entré till bröllopet var det med en stor överraskning.Han dyker nämligen upp i en helikopter som sedan landar till gästernas jubel..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristian Pankova Täljeblad, Anna, Kristian

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristians, exklusiva, entré, framför, bröllopsgästerna
YA - 11 nov 15 kl. 03:00

Entrén framför Kärnan ska bli mer inbjudande

Dagcentralen Kärnan ska få en mer inbjudande entré. De nuvarande parkeringsplatserna ska lämna plats för grönska och sittplatser. Nya parkeringar ska skapas, men var de ska ligga är ännu inte helt klart..

GlobeNewswire - 13 aug 20 kl. 14:00

Northbaze Group bildar ett nytt affärsområde genom att lyfta ut den egna produktionsenheten för exklusiva skinn- och läderprodukter inom Smart Mobility.

Samtidigt byter den Thailändska fabriken inklusive verksamheten namn till Adiantes Co. Ltd för att lägga grunden för en ännu starkare expansion av premium OEM tillverkning för andra större varumärken.  Tillväxten för premium OEM tillverkning av exklusiva läder produkter såsom plånböcker, mobilväskor och mindre accessoarer har varit stark under de senaste två åren (under tiden efter att Northbaze förvärvade Krussell koncernen) och antalet större kunder som lägger ut produktion av sina exklusiva produkter till Northbaze egna fabrik ökar.

Skånskan - 06 dec 18 kl. 15:00

Villaägare hotas av vite för ändrad entré

ystad Fastighetsägarna har överklagat beslutet om vite på 30 000 kronor, ifall de inte återställer entrén till sin bostad, ändrar ett plank mot en granne och avlägsnar ett annat mot en parkering.Fastighetsägarna skriver att de har ändrat trappan för att minska risken för att deras barn inte ska gå rakt ut i trafiken på gatan. De anser också att ytan som den gamla trappan upptog är minst lika stor som den nya varför någon utökning av markytan inte har gjorts, utan endast ändrats.

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 08:19

Inget förbud vid gallerians entré

Det har pratats och skrivits en hel del om ett förbud mot färdtjänsttrafik utanför Galleria Boulevard. Nu säger Kristianstads kommun att det inte finns något sådant förbud. Färdtjänsttransporter har full tillgänglighet överallt och dygnet runt.

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 14 kl. 06:30

Entré kan tvingas säga upp anställda

Foto: Tomas Nyberg
Butiken Entré vid Hedvägen kan tvingas till uppsägningar. Orsaken är att omsättningen sjunkit på grund av Virkesvägens avstängning. Men tekniska nämndens ordförande ger en öppning för en öppning.

Skånskan - 03 feb 16 kl. 10:00

Sparkade in dörren till entrén

Sjöbo Två bombhot och porten till kommunhuset insparkad av en uppretad man. Det är tre av de allvarligare tillbuden mot kommunhuset under året som gått.– Han valde att svälja 25 tabletter framför mina ögon, berättar Richard Löfgren, chef på familjeförvaltningen.

BLT - 19 dec 16 kl. 21:00

Leo Pettersson: ”2017 – de exklusiva titlarnas år”

Det nya året kommer att bjuda på några riktigt efterlängtade spel. Men framför allt är det en plattform som slår på stora trumman. De exklusiva titlarnas år är här..

Dagens PS - 02 feb 17 kl. 07:18

PS Residence – Sveriges exklusiva bostadssajt

Dagens PS lanserar nu sitt första digitala magasin, PS Residence. Magasinet hoppas vi ska bli mötesplatsen för alla som vill sälja och köpa en lite bättre bostad i Stockholm. Så småningom kommer vi att utöka med bostäder också i Göteborg och Malmö.

SR - 04 feb 14 kl. 05:00

Fri entré ingen garanti för mångfald

Det är framför allt högutbildade kvinnor som går på museum, något flera partier vill ändra på. Bland annat Socialdemokraterna, vars mest prioriterade kulturpolitiska sakfråga är att få fler lågutbildade, män och besökare från resten av landet till museerna - detta genom att återinföra fri entré. Men en rapport från Myndigheten för Kulturanalys indikerar att entréavgiften inte spelar så stor roll för mångfalden bland besökarna..

Alingsås tidning - 28 aug 18 kl. 13:56

Lasarettets nya entré invigd

Steg för steg tar nya Alingsås lasarett form. I dag, tisdag, invigdes den nya huvudentrén med tal, sång och bandklippning. En stor skara sjukhuspersonal var med på invigningen i foajén innanför huvudentrén, som finns mellan de båda nybyggda flyglarna ut mot Södra Ringgatan.

Länstidningen i Jämtland - 20 apr 16 kl. 05:00

Parkeringskaos på Fyrvalla vid polisens entré: "Jag ställde mig vid en sandhög"

Det var för två veckor sedan som mannen skulle till polisen och träffa sin vapenhandläggare. Eftersom mannen inte kommer från Östersund, åkte han i god tid och kom fram 45 minuter innan utsatt tid. När han svängde in på parkeringen framför polisens entré tog det stopp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.