Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 25 November, 18:11

Dalarnas tidningar - 22 nov 20 kl. 10:59

Markus bild av Dalarna vannMarkus Winsas bild av Vintergatans kärna, fotograferad från en brygga i Garsås, vann Visit....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Dalarna, Winsas, Vintergatans, Garsås, Visit

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Markus, bildav , Dalarnavann
YLE - 18 jul 14 kl. 13:47

"Det är ögonblicket som ger en bra bild"

Michael Borg är vinnare i Veckans Vykort med ett fotografi av en gapande fågel i skymningen vid deras sommarstuga i Sundom skärgård. Borg har mycket på gång och ute på Näset i Sundom håller de just nu på att renovera ett egnahemshus. Ett stämningsfullt foto på en fågel i skymningen blev Veckans Vykort och vinnaren Michael Borg berättade att fågeln satt utanför deras terrass en fin kväll när han gick ut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Markus är asexuell och blir inte kåt: "Saknar inte att ha ett sexliv"Asexualitet

Markus är runt 40 år gammal och bor i södra Sverige. Det är bara hans närmaste vänner och föräldrar som känner till hans hemlighet – att han inte känner någon sexuell lust. Därför vill Markus, som egentligen heter något annat, vara anonym.

YLE - 12 jan 15 kl. 17:28

Halsti till USA – ”Tack för allt, Markus”

Tack för den här tiden, Markus Halsti. Så rubricerar Malmö FF nyheten om att lagets finska mittfältare lämnar Sverige. Välkommen till familjen, hälsar i sin tur Halstis nya klubb bortom Atlanten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Snickaren Markus bänk tar ställning för en bättre värld

Snickaren Markus Modéen har gjort en bänk i regnbågens färger. Han la upp en bild på sin instagram där han skriver att han med bänken vill visa att "vi människor behöver ta hand om och tänka lite mer på varandra". LÄS MER: 11 anledningar till att vara stolt över att bo i Sverige i dag Han fick idén till bänken i samband med mordet på Lisa Holm som berörde honom starkt.

YLE - 13 dec 16 kl. 08:01

Folktingets Markus Österlund om jourreformen: En svart dag i Finlands historia

Riksdagen röstar på tisdag förmiddag om den nya sjukhusjourreformen där Vasa centralsjukhus förlorar sin heltäckande jour. Markus Österlund frågar sig om det ska krävas dödsfall innan regeringen inser vad den gör. Riksdagens behandling av jourreformen drog ut på tiden och avbröts natten mellan måndag och tisdag.

DalaDemokraten - 07 nov 15 kl. 07:00

Ingalill Persson (S): Är Landstinget Dalarna verkligen sämst i Sverige?

Under de senaste veckorna har det i Dalarnas Tidningars olika editioner och i diverse inslag i Radio Dalarna framförts att Landstinget Dalarna är sämst i Sverige. Är detta en korrekt bild? Det påstås också att jag personligen är ansvarig för detta!

Dalarnas tidningar - 26 jun 17 kl. 16:49

Chefredaktören: En (omslags)bild av vårt Dalarna

Vilken bild symboliserar Dalarna för dig?
Jag är övertygad om att ditt svar skiljer sig från mitt, och det av flera skäl..

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Falun dominerar smittspridningen i Dalarna: ”Kan lätt sprida sig till andra delar av länet”

Nya fall av covid-19 är fortfarande flest i Falun, sett till hela Dalarna. Smittskyddsläkare....

Magazin24 - 29 okt 14 kl. 16:41

Första stoppet för länslaget i ishockey – Dalarna

I kväll klockan 18 drar TV-pucken i Värmland i gång och i Västmanland hittar vi många lokala spelare som ska se till att hålla den Västmanländska fanan högt. Sex spelare från vårt område finns med i Västmanlands TV-puckslag som i kväll inleder mot Dalarna i Kristinehamn. Spelarna är Robert Eriksson, Markus Nord, Linus Gustafsson, Wille [...

SmålandsPosten - 23 feb 18 kl. 21:21

Åkerblom tillbaka i Dalarna för att lugga Leksand

Viktiga poäng står på spel när Markus Åkerblom återvänder till Dalarna på lördagen. – Det blir en speciell match, säger hockeytränaren som fick sparken av Leksand i höstas och som har blixtrekryterats av Tingsryd inför den hockeyallsvenska slutspurten..

Dalarnas tidningar - 10 jul 17 kl. 11:32

Vården i Dalarna vill satsa på en mer digitaliserad sjukvård

I ett glesbefolkat län som Dalarna skulle en mer digitaliserad vård passa och ge en mer jämnlikvård, därför borde sjukvården skötas mer över appen Min Vård. Men tydligen så ligger patienterna ett steg före Landstinget i Dalarna, något som vården vill utveckla och haka på.
– Redan idag skickar man ju bild på barnens utslag, så patienterna är ju mycket längre fram än vad vi är, säger Annaklara Levin på Tiskens vårdcentral i Falun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.