Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 26 November, 10:34

Aftonbladet - 22 nov 20 kl. 10:30

Dadgostar: Björn Söder gjorde en stor fråga av min kjol▸ Kjolen var inte tillräckligt lång. Efter Nooshi Dadgostars (V) första debatt i riksdagen tog Björn Söder (SD) upp hennes. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Söder, Nooshi Dadgostars, Björn Söder

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dadgostar, Björn, Södergjorde en , stor, frågaav min , kjol
Skånskan - 16 feb 20 kl. 11:54

Skånevänstern nominerar Nooshi Dadgostar

Skåne Den 21 maj håller Vänsterpartiet kongress och ska välja en ny partiledare. Nu går Vänsterpartiets Skåne-distrikt ut och meddelar att de nominerar Nooshi Dadgostar till posten.Att Jonas Sjöstedt väljer att kliva av partiledarposten efter åtta år slog ned som en bomb i vintras.

Skånskan - 11 feb 20 kl. 15:43

Vem är Nooshi Dadgostar

Ingen har hitintills trätt fram som en seriös motståndare till vice ordförande Nooshi Dadgostars kandidatur till Vänsterledare. Om man frågar partikamrater och meningsmotståndare framträder en spretig bild av vem hon är. Förmodligen blir hennes största utmaning just detta: hon är en doldis som partikamrater, meningsmotståndare och politiska nördar känner till.

Västerbottens Folkblad - 05 sep 16 kl. 20:00

Planekonomi ger knappast fler bostäder

Svar till debattartikeln ”Statliga pengar till hyresrätter” av Nooshi Dadgostar (V). Vänsterpartiets Nooshi Dadgostar fortsätter hävda att byggföretag taktiserar och bromsar byggtakten. Att fakta visar att etappvis byggande är klokt både för företag, banker och kommuner ändrar inte ståndpunkten.

SVT - 06 feb 20 kl. 06:30

Westerlund Snecker stöder Dadgostar

De möjliga kandidaterna till partiledarposten i Vänsterpartiet blir allt färre. Detta sedan även Linda Westerlund Snecker beslutat stödja vice ordförande Nooshi Dadgostar..

DN - 15 feb 20 kl. 13:45

Gävleborg och Örebro stöder Nooshi Dadgostar som V-ledare

Stödet växer för Nooshi Dadgostar som ny partiledare för Vänsterpartiet. På lördagen nominerades hon av distrikten i Örebro och Gävleborg..

SR - 11 mar 16 kl. 05:00

Vänsterpartiet: Bygg bostäder eller bli av med marken

Byggbolag som köpt mark på spekulation utan att bygga bostäder ska kunna bli av med marken, det säger Nooshi Dadgostar som är bostadspolitisk talesperson för Vänsterpartiet..

Dalarnas tidningar - 08 nov 16 kl. 05:58

Riksdagsledamot (v) besökte Mora: "Det behöver byggas bostäder som de flesta faktiskt har råd med"

Nooshi Dadgostar (v) är riksdagsledamot där hon sitter i Civilutskottet.
Lokalpolitiskt har hon varit aktiv i Botkyrka kommun.
Men under två dagar lämnade hon Stockholm för Mora..

GöteborgsPosten - 22 aug 18 kl. 10:01

Alla göteborgare ska ha råd att bo bra

Det råder stor brist på lägenheter i Sverige och de nya som byggs har främst de rika råd att köpa eller hyra. Vi ser rätten till en bra bostad som grundläggande. I vårt Göteborg ska alla ha råd att bo bra, skriver Adriana Aires (V) och Nooshi Dadgostar (V)..

SR - 06 feb 20 kl. 03:00

V-profil stöder Dadgostar

En av de vänsterpartister som har nämnts som Jonas Sjöstedts möjliga efterträdare är riksdagsledamoten Linda Snecker. Hon har nu tänkt färdigt och ställer inte upp som kandidat..

BT - 06 feb 20 kl. 04:37

Westerlund Snecker stöder Dadgostar

Sydsvenskan - 06 feb 20 kl. 04:37

Westerlund Snecker stöder Dadgostar

De möjliga kandidaterna till partiledarposten i Vänsterpartiet blir allt färre. Den senaste i raden av höga vänsterpartister att tacka nej till en kandidatur är riksdagsledamoten och partiets rättspolitiska talesperson Linda Westerlund Snecker, rapporte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.