Sydsvenskan > Opinion

Thursday, 26 November, 21:42

Sydsvenskan - 22 nov 20 kl. 10:32

Det är viktigt att gräs åtminstone ersätts med gräsBorde MFF inte offentliggjort truppen den här gången av hänsyn till alla?.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MFF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är viktigtatt , gräs, åtminstone, ersättsmed , gräs
Skånskan - 20 okt 16 kl. 09:07

Tågtrafik ersätts med buss

Österlen Medan järnvägen mellan Ystad och Simrishamn byggs om för snabbare tågtrafik ersätts tågen med buss.På måndag börjar arbetet med att bygga om järnvägen mellan Ystad och Simrishamn. Arbetet är planerat att pågår fram till den 18 november.

Cornucopia - 07 sep 20 kl. 12:33

MÖP-måndag: Erfarna GSS/T-soldater sägs upp på elitförband - ersätts av nya GSS/P-soldater

Dags för MÖP-måndag. Farhågorna kring värnpliktsutbildningens återinförande och införandet av P-soldater fortsätter att besannas. På ett av Försvarsmaktens elitförband sägs nu erfarna GSS/T-soldater upp och kommer ersättas av nybakade billigare GSS/P-soldater.

YA - 16 maj 17 kl. 00:01

Karensdagen ersätts med ett karensavdrag

En grundläggande del i den svenska modellen är trygghetssystem som finns som stöd när livet vänder, i såväl positiv som negativ riktning. För oss är det viktigt att utveckla och modernisera våra trygghetssystem, så de är väl anpassade till dagens arbetsmarknad och samhälle..

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 15:33

Stadsdelsnämnder skrotas – ersätts av centrala nämnder

Lokaldemokratin i fokus vid nästa årsskifte. Josefson (M):"Det var viktigt att komma till ett beslut".

YLE - 03 mar 14 kl. 17:00

Skälig ersättning för försäkringsbolag eller patient

Fler mänskor dör av fel inom vården än det gör i trafiken, enligt THL institutet för hälsa och välfärd. THL uppskattar att mellan 700-1700 som en följd av vårdfel. Men få har insyn i hur systemet fungerar och frågan är om det är rättvist för patienten.

Skånskan - 05 nov 19 kl. 05:30

Arboristerna beskär, fäller och ersätter träden

ESLÖV Arborister från företaget Yggdrasil Trädservice beskar träden på Södergatan i Eslöv under hela måndagen och räknar med att fortsätta under tisdagen och kanske på onsdagen. En del jobb görs även under torsdagen.Hela sträckan från Bryggaregatan till Östergatan var avstängd.

SmålandsPosten - 08 okt 13 kl. 00:30

Viktigt om vem som betalar

Det är varken hemligt eller nytt att svensk sjukvård står inför stora utmaningar. Inte bara vad gäller det som är aktuellt just nu, bristerna och behoven som skapar debatt runt om i landet. Men också de utmaningar som kommer av att behandlingarna blir fler, bättre och därmed dyrare.

News55 - 19 feb 16 kl. 14:14

Här är försäkringsbolagen som inte ersätter stöld på äldreboende

Eftersom personalen på ett äldreboende ofta har nyckel hem till den boende och att även vårdpersonal kan stjäla är det viktigt att ha en försäkring som täcker även den typen av stöld. Men flera försäkringsbolag ersätter inte stöld som begåtts med hjälp av nyckel. Det fick 86-åriga Maj-Britt Östlund bittert erfara när hon drabbades av stöld inne på sitt trygghetsboende.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får söka om ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Det handlar om tyskar och ungrare som internerades, eller fängslades, efter vapnestilleståndet år 1944. Det skedde på Sovjetunionens begäran.

YLE - 27 jun 14 kl. 13:17

Internerade efter kriget får rätt till ersättning

De civilpersoner som internerades efter fortsättningskriget får rätt att ansöka om ersättning för sitt lidande. Republikens president Sauli Niinistö stadfäste på fredagen den lag som gör det möjligt för de som internerades att söka om ersättning. De som kan få ersättning är sådana vars internering kan ha betraktats vara oskälig - främst sådana som fängslades som barn.

Supermiljöbloggen - 14 nov 16 kl. 19:57

Ingen övergödning – varför är det viktigt?

[caption id="attachment-33997" align="alignleft" width="114"] Foto: Illustratör: Tobias Flygar[/caption] Det sjunde svenska miljökvalitetsmålet i vår artikelserie är Ingen övergödning. Övergödning är enligt Naturvårdsverket det allvarligaste hotet mot havsmiljön. Men insatserna ser inte ut att vara tillräckliga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.