Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 05 December, 22:20

Aftonbladet - 22 nov 20 kl. 10:29

Hör Dadgostar: "Som jag hade kommit till en medeltida marknad"▸ När Nooshi Dadgostar (V) debatterade i riksdagen första gången lämnade hon utan att tänka mer på det.
Men snart fick hon reda på att dåvarande andre vice talman Björn Söder (SD) hade gjort en stor fråga av hennes kjollängd.
Hon berättar i podasten "Fannys förebilder"..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Dadgostar, Nooshi Dadgostar, Björn Söder, Fannys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hör, DadgostarSom jag hade , kommittill en , medeltida, marknad
Skånskan - 16 feb 20 kl. 11:54

Skånevänstern nominerar Nooshi Dadgostar

Skåne Den 21 maj håller Vänsterpartiet kongress och ska välja en ny partiledare. Nu går Vänsterpartiets Skåne-distrikt ut och meddelar att de nominerar Nooshi Dadgostar till posten.Att Jonas Sjöstedt väljer att kliva av partiledarposten efter åtta år slog ned som en bomb i vintras.

SR - 29 jan 20 kl. 12:58

Tidigare partiledaren ger Nooshi Dadgostar sitt stöd

Nu tar kampen fart om vem som ska ersätta Jonas Sjöstedt som partiledare för Vänsterpartiet. Om en knapp månad, den 21 februari, ska förslagen om kandidater ha kommit in till valberedningen. Nu ger Ulla Hoffman, som under kort tid var partiledare för Vänsterpartiet, sitt stöd till riksdagsledamoten och vice ordförande i partiet Nooshi Dadgostar..

Skånskan - 11 feb 20 kl. 15:43

Vem är Nooshi Dadgostar

Ingen har hitintills trätt fram som en seriös motståndare till vice ordförande Nooshi Dadgostars kandidatur till Vänsterledare. Om man frågar partikamrater och meningsmotståndare framträder en spretig bild av vem hon är. Förmodligen blir hennes största utmaning just detta: hon är en doldis som partikamrater, meningsmotståndare och politiska nördar känner till.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 11:36

Medelmåttigt medeltida

Den ”Islamiska statens“ grymhet tycks vara så främmande och fjärran, att dess gärningar ofta jämförs med ”medeltida” händelser. Det gäller i synnerhet för avrättningarna, men därutöver för hela denna krigiska rörelse som tycks bygga sin ideologi på en bokstavstrogen religiös tro. Och det är inte bara vanligt folk som förknippar halshuggningar med ”medeltid”.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 20 kl. 10:34

Dadgostar vill bli Vänsterledare

Vänsterpartiets vice ordförande Nooshi Dadgostar kandiderar till posten som partiledare för Vänsterpartiet, säger hon till Ekot i Sveriges Radio. Dadgostar är uppvuxen i Göteborg och valdes in i riksdagen 2014. Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har.

SVT - 05 feb 20 kl. 14:37

SVT:s politikreporter: ”Nooshi Dadgostar har starkast stöd”

Varken Ulla Andersson och Jens Holm kommer ställa upp för att kandidera till posten som Vänsterpartiets nya partiledare. Och i nuläget pekar allt på att favoriten är Nooshi Dadgostar. – I och med att Ulla Andersson inte kandiderar så har Nooshi Dadgostar starkast stöd, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 20 kl. 13:09

Ytterligare distrikt för fram Dadgostar

Stödet för Nooshi Dadgostar växer. Vänsterpartiets distrikt i Örebro län sällar sig nu till skaran av distrikt som nominerar Dadgostar till partiledarposten. Under dagens sammanträde beslutade en enig distriktsstyrelse i Örebro län att nominera den vice.

Sydsvenskan - 15 feb 20 kl. 13:09

Ytterligare distrikt för fram Dadgostar

Stödet för Nooshi Dadgostar växer. Vänsterpartiets distrikt i Örebro län sällar sig nu till skaran av distrikt som nominerar Dadgostar till partiledarposten. Under dagens sammanträde beslutade en enig distriktsstyrelse i Örebro län att nominera den vice.

DI - 15 feb 20 kl. 13:53

Stödet för Dadgostar som ny V-ledare växer

Stödet för Nooshi Dadgostar växer. Vänsterpartiets distrikt i Örebro län sällar sig nu till skaran av distrikt som nominerar Dadgostar till….

Expressen - 15 feb 20 kl. 15:22

Ytterligare distrikt för fram Dadgostar

Stödet för Nooshi Dadgostar växer. Vänsterpartiets distrikt i Örebro och Gävleborgs län sällar sig nu till skaran av distrikt som nominerar Dadgostar till partiledarposten..

DN - 16 feb 20 kl. 15:46

Två distrikt nominerar Nooshi Dadgostar till V-ledare

Stödet för Nooshi Dadgostar som Vänsterpartiets nästa partiledare stärktes ytterligare på söndagen. Hon nomineras av Västerbotten och på Gotland och har nu stöd av elva distrikt. Nooshi Dadgostar är hittills den enda som kandiderar till posten som Jonas Sjöstedts efterträdare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.