SVT > Inrikes

Tuesday, 24 November, 16:40

SVT - I förrgår: 10:17

Så ser polisen på svartklubbar: ”Anmälningarna har ökat”Polisen i Stockholm ser att anmälningarna mot svartklubbar ökar – medan polisen i Göteborg menar att de inte har några som helst bekymmer. Detta trots att SVT fått höra om klubbar i Göteborg med hundratals deltagare. – Vi har inte sett den utvecklingen, vi har ändå hållit ögonen öppna, säger Erik Nord, chef för polisområde Storgöteborg..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholm, Göteborg, SVT, Erik Nord, Storgöteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , ser, polisen, svartklubbar, Anmälningarnahar , ökat
Sydöstran - 28 jun 17 kl. 14:27

Pierre dog i tjänsten - nu ser polisen över minskningen av hundförare

Hundföraren Pierre Nilsson från Blekinge dog i en våldsam olycka när han beordrades till Skåne i tjänsten. Nu ser polisen över minskningen av antalet hundförare i region syd..

DN - 15 nov 19 kl. 07:01

Därför löser polisen fler gängmord i Göteborg

Antalet mord i kriminella miljöer har ökat i de svenska storstäderna. I Stockholm och Malmö löser polisen en mindre….

GöteborgsPosten - 04 apr 16 kl. 19:47

Så ska du bete dig när du ser polisen

Ju snabbare polis och räddningstjänst kan ta sig till en olycksplats är viktigt. Oftast handlar det om liv och död. Därför har polisen nu släppt en video där man visar hur trafikanter ska bete sig när de ser blåljus..

Polisen - 14 dec 12 kl. 13:49

Polisen grep falska gängmedlemmar

De fyra gärningsmännen krävde en företagare i Liljeholmen på pengar och påstod sig tillhöra ett omtalat kriminellt nätverk. I kampen mot organiserad brottslighet ser polisen hur kriminella gärna utnyttjar gängnamn för att begå brott..

SN - 17 nov 13 kl. 11:23

Så bra löser polisen brott

Polisen i Sörmland satsar stora resurser på att motverka tung kriminalitet. Det har i sin tur lett till att fler inbrott klaras upp. Men samtidigt blir polisen sämre på att klara upp trafik- och våldsbrott..

Nerikes Allehanda - 13 jun 14 kl. 10:42

Därför ser polisen över studentflaken

Redan innan studentperioden är över har fler flakolyckor än tidigare noterats. Nu ser Rikspolisstyrelsen över hur man kan göra studentflaken säkrare.- Vi måste agera och reagera, säger kommissarie Bengt Svensson..

Polisen - 31 jul 12 kl. 08:22

Så löser Polisen i Västerbotten fler villainbrott

Polismyndigheten i Västerbottens län har ökat antalet uppklarade villainbrott markant, från knappt 10 procent till 40 procent under årets första sex månader. Detta mycket tack vare ett nytt och framgångsrikt arbetssätt..

NT - 05 dec 12 kl. 20:04

Riksväg 51 blockerad - så löser polisen det

En lastbil som blockerar riksväg 51 gör att polisen dirigerar om trafiken..

YLE - 01 apr 14 kl. 11:37

Polisen övervakar övergångsställen

Polisen övervakar övergångsställena extra noga denna vecka. Fältchef Magnus Jakobsson från polisen i Vasa hoppas att bilisterna skall köra så vettigt att polisen slipper dra in körkort för hänsynslöshet. Varje år sker det omkring 1000 olyckor vid övergångsställen.

YLE - 27 aug 16 kl. 16:05

Habiba Ali hjälper polisen förstå somalierna

Polisen arbetar aktivt för att öka kontakten och tilliten till myndigheter bland invandrarna. I Helsingfors har polisen i flera år haft samarbete med olika etniska grupper för att minska kulturkrockarna och rädslan för polisen. Habiba Ali är inte rädd för polisen.

Expressen - 02 okt 17 kl. 13:10

Polisen ser kopplingar mellan sprängningarna

På söndagskvällen sprängdes två restauranger i centrala Malmö, med enbart 40 minuter mellan dåden.Nu ser polisen kopplingar mellan de båda händelserna.– Det är inte långt mellan restaurangerna och bara 40 minuter mellan detonationerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.