Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 30 November, 12:40

Vimmerby Tidning - 22 nov 20 kl. 10:00

Hon är osäker på framtiden – aktuell för gamla lagetHon hämtades in till Vimmerby IF som en toppvärvning inför den förra säsongen. Men det blev ingen omedelbar succé och nu funderar Emma Wessman över sin fotbollsframtid. Ett hett alternativ är hennes gamla lag Frödinge/Brantestad..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Vimmerby IF, Emma Wessman, FrödingeBrantestad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är osäker, framtiden, aktuellför , gamla, laget
BT - 25 nov 14 kl. 08:43

Maråker vill slå gamla laget

Norrköping har grusat Borås gulddrömmar förr. Det vill Christian Maråker ändra på. "Jag vill ha revansch i år" säger stjärnan.

BT - 25 nov 14 kl. 08:43

Maråker vill slå gamla laget

Norrköping har grusat Borås gulddrömmar förr. Det vill Christian Maråker ändra på. "Jag vill ha revansch i år" säger stjärnan.

HBL - 28 jun 13 kl. 15:42

Unga söker jobb i gamla kolonier

Ungdomsarbetslösheten inom EU ska tacklas med åtta miljarder euro, det beslöt EU-ländernas stats- och regeringschefer natten till i går. Den pågående bankkrisen fortsätter att överskugga toppmötet i Bryssel.När EU-ledarna på torsdag och fredag träffades i Bryssel var det ekonomin som var det hetaste samtalsämnet.

Nyteknik - 22 apr 14 kl. 14:09

GM söker skydd mot gamla synder

Biltillverkaren GM har ansökt om skydd i en konkursdomstol mot gamla försändelser..

GöteborgsPosten - 24 jul 14 kl. 18:00

Så säker är din gamla solkräm

Äntligen riktig sommar. Och vikten av att skydda sig mot de farliga solstrålarna är uppenbar. Frågan är – är den halvfulla solkrämen från i fjol säker att använda?.

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 08:59

Östra Göinge står väl rustad för framtiden

Svar till Mats Rosenqvist och Petra Wagnell (SD) KB 131118
Ni oroar er för Östra Göinge kommuns ekonomi. Grunden för er oro är Karl-Erik Innalas (S) suckande, stånkande och stönande över hur osäker framtiden är. Men det ska ni inte bry er om, för så låter han låter alltid.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 10:37

Välkommen till framtiden

Nyheter Idag är den här. Framtiden. Välkommen du sköna nya värld.

YLE - 05 jul 17 kl. 06:00

Allt fler asiatiska turister besöker Åbo

Det ökade utbudet av direktflyg från Asien till Finland har bidragit till fler asiatiska turister i Åbo. Men det saknas någon som kan guida på kinesiska och koreanska. Åbo-guiden Jouni Elomaa guidar asiatiska turister i Åbo.

DI - 31 jan 20 kl. 14:27

Totalt fiasko på stjärnkockens gamla pub

Det är ovanligt att man serveras oätlig mat på restaurang men när vi besöker stjärnkockens gamla gastropub i Gamla stan….

Länstidningen i Jämtland - 04 jan 18 kl. 19:30

I årets första Travsurr: Eklöf berättar om varför Bergsåker har tappat mark

Under fredagen kommer årets första program av Travsurr att sändas, med analyser och tips inför lördagens V75-omgång på Bergsåker. Vår expert Bo Eklöf har just Bergsåker som sin gamla hemmabana och i programmet berättar han om varför banan har tappat så mycket mark på senare tid..

Expressen - 22 feb 14 kl. 16:47

Pensionerade poliser ska lösa gamla mord

Blekingepolisen använder pensionerade kriminalare för att hinna med allt arbete. De inhoppande utredarna undersöker bland annat gamla fall med ouppklarade mord och försvunna människor, skriver BLT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.