UNT > Nyheter

Thursday, 03 December, 09:07

UNT - 22 nov 20 kl. 10:00

Almtuna tar "a-lagspengar" till den nya chefstjänstenAlmtuna har stakat ut en ny riktning. Enligt klubbchefen Robert Lif är "breddvärvningarnas" tid över. Tony Mårtensson får en heltidstjänst och nu ska klubben producera även forwards..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Robert Lif, Mårtensson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Almtuna, tar, a-lagspengartill den nya , chefstjänsten
NSD - 19 okt 18 kl. 09:12

Hon tar över tunga chefstjänsten

Anna Alm Andersson blir ny chef för Region Norrbottens närsjukvårdsdivision..

Länstidningen i Södertälje - 03 feb 20 kl. 20:10

Oktoberteatern tar bort en chefstjänst: ”Inte budgetutrymme för två chefslöner”

Under våren tas tjänsten som verksamhetsledare på Oktoberteatern bort. Organisationsförändringen....

Blekinge Läns tidning - 22 okt 19 kl. 13:35

Nyrekrytering av chef tar tid efter förtroendekrisen

Förtroendekris ska vändas till delaktighet. Än är det inte klart när chefstjänsten på funktionsstöd ska annonseras ut på nytt..

Skånskan - 16 apr 16 kl. 14:00

Ekelund – ny socialchef

SVALÖV Svalöv har fått en ny socialchef – men bara för en tid framöver.
Paul Ekelund – fram till i måndags personalchef – går nu in och vikarierar under en längre tid.Samtidigt går jakten vidare på en ordinarie chef för förvaltningen, där hon eller han ska ersätta Susanne Rosenström som tvärt sade upp sig och lämnade kommunen.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 15:06

Kauranen får chefstjänst på SVT


Journalisten Anders Kauranen, som i samband med konflikten kring kommunreporter Berit Önell valde att lämna tjänsten som nyhetschef på tidningen Norra Skåne, har fått nytt jobb. Efter en tid som Skånska Dagbladets lokalredaktör i Sjöbo tar Kauranen nu steget till Sveriges Television där han anställs som redaktionschef för Västmanlandsnytt. Nästa år byter programmet namn till SVT Nyheter Västmanland, då också med Kauranen som ansvarig utgivare.

YLE - 27 mar 17 kl. 17:06

Svenskis nya chef Joachim Thibblin: Jag är mogen och redo

Joachim Thibblin har jobbat som teaterchef i många år. Han har lett Åbo Svenska Teater och är för tillfället chef för Esbo stadsteater. Nu tar tar han över efter Johan Storgård som chef för Svenska Teatern.

Västerbottens Folkblad - 18 dec 14 kl. 13:32

Ny chef till Forum för levande historia

Forum för levande historia får en ny chef. Den 13 april tar Ingrid Lomfors över chefstjänsten efter Eskil Franck som går i pension efter att ha haft uppdraget sedan 2007. Ingrid Lomfors, 57 år, är docent i historia och disputerade på en avhandling om de judiska flyktingbarnen från Nazityskland.

SvD - 18 dec 14 kl. 13:31

Ny chef till Forum för levande historia

Forum för levande historia får en ny chef. Den 13 april tar Ingrid Lomfors över chefstjänsten efter Eskil Franck som går i pension efter att ha haft uppdraget sedan 2007..

DN - 18 dec 14 kl. 14:00

Ny chef till Forum för levande historia

Forum för levande historia får en ny chef. Den 13 april tar Ingrid Lomfors över chefstjänsten efter Eskil Franck som går i pension efter att ha haft uppdraget sedan 2007..

Barometern - 15 jul 19 kl. 17:00

Lämnar Ikea - blir ny chef på ÖSK

I våras blev det klart att Helena Grybäck Svensson på Östra Smålands Kommunalteknikförbund, ÖSK lämnar sin tjänst för ta över Hultsfreds bostäder. Hennes ersättare, Tony Bohlin tar över chefstjänsten den första oktober i år..

Politologerna - 20 jan 16 kl. 10:43

Bör högre tjänstemän bo i kommunen de jobbar i?

Detta inlägg är en vidareutveckling av en krönika jag publicerade i Södermanlands Nyheter i slutet av augusti förra året. Det har fått lite förnyad aktualitet på grund av en pågående debatt i Jämtlands län, om kommunchefers val av bostadsort. *** Åtminstone för en maniskt kommunintresserad person, har det förts en spännande, principiell debatt i Jämtlands län såhär i början av året.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.