Dalarnas tidningar > Sport

Sunday, 29 November, 07:44

Dalarnas tidningar - 22 nov 20 kl. 09:19

Ekonomisk prövning – då avstår LIF-fans biljettersättning: "Man blir nästan rörd"Det har varit bråda dagar i över ett halvår för Leksands IF:s vd Andreas Hedbom. Nu talar han ut....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
LIF, Leksands IF, Andreas Hedbom

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomisk, prövning, , avstår, LIF-fans, biljettersättningMan blir nästan , rörd
SmålandsPosten - 12 sep 13 kl. 06:57

Fiber på landsbygden ställer höga krav på fastighetsägarna

Omkring år 2000 började Wexnets planering och utbyggnad av ett så kallat stamnät i kommunen. Till Nöbbele drog man ett stamnät för att nå den kommunala verksamheten, kommunala fastighetsbolaget och telestationen för ADSL.
I januari 2005 drabbas bygden av stormen Gudrun och det blir akuta problem med telefonförbindelser och strömförsörjning.

SmålandsPosten - 10 jan 14 kl. 08:00

Nämnden avvisar skadestånd

Tingsryds kultur- och fritidsnämnd hävdar att färre medlemmar och minskande inkomster hos Wellness Studio kan bero på det allmänna konjunkturläget. – Vi har inte gjort något fel, säger i alla fall nämndens ordförande Håkan Ohlsson (M) och avvisar därmed alla krav från Wellness på skadestånd.
Som tidigare rapporterat har fitness- och friskvårdsföretaget Wellness klagat över att man lidit ekonomisk skada på grund av att kommunen hyr ut Vattenpalatset Kaskad inklusive nytt gym till entreprenören Medley AB.

YA - 03 apr 14 kl. 04:00

Brustet förtroende

Foto: Bertil Ericson / TT
Svågerpolitik, möjligt grundlagsbrott och kräktwittrande. Försäkringskassan behöver krishantering.
Försäkringskassan är en av Sveriges absolut viktigaste myndigheter.

YLE - 23 jul 15 kl. 06:00

Kari Lumikero: Krokodilen fyllde en hel våning

Få har kunnat undgå journalisten Kari Lumikeros nyhetsrapporteringar från när och fjärran. Han har rört sig i kris- och krigsområden, men han har också refererat eurovisonsschlagerfestivalen och försökt få en tigande papegoja att prata. Ett av de dråpligaste nyhetsinslagen var en illaluktande krokodil i ett vanligt egnahemshus.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.