NT > Nyheter

Monday, 30 November, 17:32

NT - 22 nov 20 kl. 08:45

Coronadrabbad hyresgäst sänker lägenhetsaffärenSe upp med lägenhetsköpet om det finns flera affärslokaler i gatuplanet. Om hyresgäster i coronatider inte kan betala kan det innebära dubblade avgifter och ett sänkt värde på lägenheten..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronadrabbad, hyresgäst, sänker, lägenhetsaffären

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

England kan fylla luckan efter Algarve

Det snackas om en ny landslagsturnering i England i slutet av februari. För de svenska fotbollsdamerna skulle det kunna vara ett perfekt alternativ till inställda Algarve Cup. –En sådan turnering med de allra bästa är något som man verkligen skulle uppskatta att spela, för då får vi väldigt bra motstånd inför OS, säger Sveriges lagkapten Caroline Seger..

NT - 2 minuter sedan

Mitt i allt är jag tacksam över att vi är friska

Mitt i allt vabande, vobande, hemma-jobbande och vardagspusslande kommer beskedet. Barnens skola stänger och från och med nästa dag är det hemundervisning som gäller..

NT - 2 minuter sedan

Göran, 72: "Jag tycker människor beter sig märkligt"

Göran Larsson, 72, gillar att upptäcka nya platser och hade tidigare Europa som arbetsplats. Nu har pandemin satt stopp för resor och fysiskt umgänge med nära och kära är pausat..

NT - 2 minuter sedan

Birgitta,73, spanar på barnbarnen från bilen

För att bryta isoleringen tar Birgitta Gistedt och hennes sambo ofta långa bilturer ut på landsbygden. På vägen hem åker de ibland förbi huset där Birgittas barnbarn bor, i hopp om att få se en skymt av dem..

NT - 2 minuter sedan

Malin, 30, kämpar i pandemin: "Det är knäckande"

För Malin Carlsson, 30, har pandemin ställt livet på ända. Som arbetslös med tre barn kändes vardagen tuff innan, nu känns den tidvis hopplös..

NT - 15 minuter sedan

Många vill hjälpa de drabbade: "De behöver allt nu"

Facebook svämmar över av människor som vill hjälpa till med kläder och andra förnödenheter till de familjer som drabbats av radhusbranden..

NT - 30 minuter sedan

Nytt investmentbolag startar i Norrköping

Enligt Bkge Invest AB själva kommer deras verksamhet bestå i att "förvärva och förvalta fastigheter och bostadsrätter, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.".

NT - 30 minuter sedan

Regionen: 45 smittade har avlidit under andra vågen

Under den andra vågen har 45 östgötar med bekräftad covid-19 avlidit i länet. Smittskyddsläkare Britt Åkerlind säger att hon hoppas att utvecklingen snart vänder..

NT - 30 minuter sedan

Almega kritiserar hafsig process

Företagarorganisationen Almega är mycket kritiskt till hur Tillväxtverket fladdrat kring beskedet om aktieutdelningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.