News55 > Nyheter

Tuesday, 01 December, 09:11

News55 - 22 nov 20 kl. 08:36

Expert: Då kan vi börja leva normalt igenBåde USA och EU väntas inom kort ge regulatoriskt godkännande för två stycken vaccin mot coronapandemin..
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, kan vi , börja, leva, normalt, igen
Cornucopia - 29 jul 20 kl. 09:24

Vad är en expert i media?

I media figurerar det experter. De tas in i radio- eller tevestudion och de får uttala sig i skrivna artiklar. Men vad är egentligen en expert enligt media?

DI - 24 okt 19 kl. 17:44

Makrorådets expert: Tiden är över att leva på arvet – måste ta risk

I en värld där demografin bromsar tillväxten och produktiviteten är svag kanske det är rimligt att minusräntor på säkra….

Supermiljöbloggen - 27 jun 16 kl. 12:19

”Vi kan inte ens föreställa oss hur det är att leva utan rent vatten”

Cecilia Chatterjee-Martinsen, generalsekreterare för WaterAid Sverige, om FN:s globala mål för hållbar utveckling, och vad man själv kan göra för att bidra till att målen ska kunna nås. Världens länder enades förra året under FN:s flagg om 17 globala mål för hållbar utveckling. Sammanlagt finns 169 olika delmål, och siktet är inställt på att nå dem senast år 2030.

Sydsvenskan - 06 okt 15 kl. 19:29

Åtgärder för att få fler svenskar att börja röka.

Låt oss anta att man från statligt håll önskade att fler svenskar rökte. Om vi ombetts komma med lite idéer för att vända de senaste årens negativa utveckling (sett i tankeexperimentets perspektiv) – vad skulle vi då föreslå? Att återinföra röktillstånd på krogen skulle säkerligen vara det första förslaget.

Helsingborgs Dagblad - 06 okt 15 kl. 19:29

Åtgärder för att få fler svenskar att börja röka.

Låt oss anta att man från statligt håll önskade att fler svenskar rökte. Om vi ombetts komma med lite idéer för att vända de senaste årens negativa utveckling (sett i tankeexperimentets perspektiv) – vad skulle vi då föreslå? Att återinföra röktillstånd på krogen skulle säkerligen vara det första förslaget.

Dagens PS - 20 dec 16 kl. 16:25

Expert: Se upp för tabben i barnens sparande

”Jag hinner inte”. Kanske är det en av vår samtids mest yttrade fraser. Tidsbrist har blivit en naturlig del av vår vardag.

HBL - 01 feb 14 kl. 05:54

”Det var bara att kavla upp ärmarna och börja jobba”

När chansen öppnade sig för somaliskfödda sjukskötare och läkare att åka tillbaka för att bygga upp hälsovården i det krigshärjade landet nappade Ahmed-Wali Dahir Haddi, Marian Ismail Abdisalan och Ahmed-Haji Omar Askar på chansen, bland många andra. Projektet, som skapats av Internationella Migrationsorganisationen IOM, har fått mycket beröm och en fortsättning planeras.Marian Ismail Abdisalan arbetade på Bosaso General Hospital i Puntland från oktober 2012 till september 2013.

DrivaEget - 20 jul 16 kl. 07:30

4 sätt att framstå som en expert – även som helt ny

 Guide / Affärer  För att locka kunder är det viktigt att de litar på att du kan dina saker, även om du inte har så stor erfarenhet. Så här lyckas du. När du försöker sälja in dig till en ny kund vill du självklart förmedla kompetens och trovärdighet.

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 09:49

Fyra tips för dig som vill börja med trading

– Vi har ett brett utbud av kunder med en kundstock som sträcker sig från hobbyinvesterare till professionella kunder, säger Waqas Sarwar, Relationship Manager på CMC Markets. Kunderna själva gör transaktionerna i handelsplattformen. Handel sker med värdepapper (CFD) som speglar utvecklingen inom bland annat valutor, aktieindex, aktier och råvaror.

YLE - 26 sep 14 kl. 15:15

Expert: Unga får bättre pension en dag

Om du har fyllt eller är på väg att fylla 52 år i år kan du glömma det där med pension i ytterligare 13 år. Om du däremot firar 60-årskalas i år kan du dra en suck av lättnad.
Pensionsåldern stiger Den allmänna pensionsåldern stiger från 63 till 65 år Från och med 2017 höjs pensionsåldern med tre månader i taget Personer födda 1955 är de första att omfattas - de får jobba tre månader över 63-årsdagen Personer födda 1962 är de första som ska jobba ända fram till 65-årsdagen Personer med mentalt eller fysiskt tungt jobb erbjuds möjlighet att gå i pension efter 38 år i arbetslivet Pensionen fastställs utgående från hela arbetskarriären fr.

News55 - 12 okt 16 kl. 11:35

Åldersforskaren: ”Det gäller att leva i den ålder man har”

Sverige är ett dåligt land att åldras i, säger vissa, då äldres erfarenheter och kunskaper inte uppskattas, men stämmer det? Sedan 2003 har Lars Andersson varit professor i gerontologi – läran om det friska åldrandet vid Linköpings universitet och blivit en expert inom området. Han var dessutom den som introducerade begreppet ”ålderism” i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.