Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 30 November, 11:26

Dalarnas tidningar - 22 nov 20 kl. 08:42

Bedragare lurade pojke på pengar i politikers namn – flera drabbade: ”Obehagligt”I Borlängeprofilernas namn försöker någon eller några lura personer på pengar. En kille blev i....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlängeprofilernas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedragare, lurade, pojke, pengari , politikers, namnflera , drabbade Obehagligt
YLE - 13 aug 12 kl. 14:01

Bankkunder lurade på pengar

Flera av Andelsbankens nätbankskunder har blivit lurade på pengar. Brottslingar har lyckats få tag på kunders inloggningsuppgifter och kunnat flytta över pengar till spanska bankkonton. Bluffmakarna har bland annat fått nätbankssidorna att be om en extra bekräftelse av nyckeltal och på det viset kunna få tillgång till konton.

DalaDemokraten - 15 jun 17 kl. 09:15

Många svenskar blir lurade på pengar när de hyr bil på sin semester

Motormännen meddelar i ett pressutskick att många blir lurade på pengar, då bil-uthyrare tar betalt i efterhand för påstådda skador på bilen..

Dalarnas tidningar - 15 jun 17 kl. 09:15

Många svenskar blir lurade på pengar när de hyr bil på sin semester

Motormännen meddelar i ett pressutskick att många blir lurade på pengar, då bil-uthyrare tar betalt i efterhand för påstådda skador på bilen..

Corren - 30 nov 19 kl. 07:00

Husvagnsköpare blev lurade på pengar

Flera personer som var intresserade av att köpa en husvagn blev lurade på pengar..

Skånskan - 03 dec 19 kl. 05:00

Bedragare lurade av äldre en dryg miljon

mellanskåne Genom ett telefonsamtal lyckades slipade bedragare tömma två pensionärers bankkonto på en dryg miljon kronor.
Bedragarna manipulerade offren så att de skulle tro att de pratade med någon från sin egen bank.En eftermiddag hösten 2018 blir en mellanskånsk kvinna i 70-årsåldern uppringd på sin hemtelefon.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 05:00

Bedragare lurade ­­ till sig 1,5 miljoner

Eslöv En man och en kvinna i Eslöv har polisanmält att en bedragare kommit över en och en halv miljon kronor från deras bankkonto.Mannen och kvinnan är i 80- respektive 70-årsåldern.
Det var den 17 september som händelsen ska ha ägt rum.

YLE - 04 jul 19 kl. 13:03

Bedragare lurade pengar av äldre

Flera äldre personer har under maj månad blivit uppringda av en bedragare som har försökt komma över pengar genom olika påhittade historier. I några av fallen har bedragaren efter samtalen besökt åldringen och lyckats komma över pengar. Händelserna har inträffat i Österbotten och Södra Österbotten..

Nerikes Allehanda - 16 maj 17 kl. 10:34

Bedragare lurade kvinna i länet på 100 000 – via facebook: Polisen varnar

En kvinna i Örebro län blev lurad på 100 000 kronor för en vecka sedan. En bedragare misstänks ha kapat identiteter på facebook och hört av sig för att be om pengar. Nu varnar polisen för dessa bedragare..

Trelleborgs Allehanda - 21 mar 11 kl. 16:39

Bedragare lurade äldre på pengar

Ytterligare två äldre personer lurades i helgen på pengar av en man som påstår sig behöva låna kontanter till att betala en låssmed.
Bedragaren slog i lördags inom loppet av en timme till mot två adresser på Rådmansgatan. Först hos en 77-årig kvinna och därefter hos en 76-årig man.

SmålandsPosten - 05 jun 13 kl. 07:47

Misstänkt bedragare lurade till sig flera miljoner kronor

En 26-årig man från Ljungby misstänks ha lurat flera privatpersoner i trakten på stora summor pengar.
- Det rör sig om ­miljoner, säger åklagare Jonny ­Philipsson. Den anklagade mannen har delgivits misstanke om grova bedrägerier och brottsligheten tros ha pågått i ett par års tid i framförallt Ljungby kommun.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Bedragare lurade i guldbluff

En ökänd bedragare, från den så kallade Uppsalaligan, och hans exhustru hemmahörande i Hägersten i Stockholm, är inblandade i en stor guldbluff, uppger Dagbladet.Mannen lär ha varit mycket övertygande när han fick omkring trettio personer att satsa pengar i en guldgruva i Ghana. Personerna, hemmahörande i Sundsvall, Gävle och Stockholm, har lånat ut minst tio miljoner kronor till bedragaren, för att starta guldgruvan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.