GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 27 November, 21:22

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 21:04

Erdogan flörtar med – och varnar – EUEn utsträckt hand till EU, men också en varning. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har gjort ett utspel med Bryssel som adress..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
EU, Recep Tayyip Erdogan, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erdogan, flörtarmed och , varnarEU
GöteborgsPosten - 22 dec 19 kl. 21:32

Erdogan: Vi klarar inte en syrisk flyktingvåg

Turkiet kommer inte att klara av att ta emot en ny våg av syriska flyktingar, slår Turkiets president Recep Rayyip Erdogan fast. Han varnar övriga Europa för att en flyktingkris likt den 2015 kan vara på gång..

Kristianstadsbladet - 09 jun 13 kl. 18:29

Erdogan varnar demonstranter

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan varnar för att han håller på att tappa tålamodet med de demonstranter som nu skakat landet i tio dagar.
- Vi har varit tålmodiga, vi kommer att vara tålmodiga men det finns en gräns för tålamodet, sade premiärministern när han talade inför anhängare som samlats vid Ankaras flygplats."Vi är beredda att offra våra liv för dig Tayyip", skrek folkmassan.

BT - 06 jan 15 kl. 20:08

Småpartispärr stärker karsk Erdogan

Ett försök att sänka spärren till Turkiets parlament har stoppats i författningsdomstolen. Det underlättar för Recep Tayyip Erdogan att stärka sin makt som president, rapporterar tv-kanalen NTV. Det försvårar för det kurdiska partiet HDP att ta sig in i parlamentet.

Kristianstadsbladet - 09 aug 14 kl. 15:40

Erdogan vill stärka presidentmakten

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan som nu siktar på presidentposten vill inte släppa greppet om makten i landet. Inför söndagens val har han drivit kampanj för att presidenten ska få mer makt.
Det är första gången turkarna väljer president i direktval.

BT - 09 aug 14 kl. 15:40

Erdogan vill stärka presidentmakten

Turkiets premiärminister Recep Tayyip Erdogan som nu siktar på presidentposten vill inte släppa greppet om makten i landet. Inför söndagens val har han drivit kampanj för att presidenten ska få mer makt. Det är första gången turkarna väljer president i direktval.

SVT - 09 jun 13 kl. 22:58

Erdogan varnar turkiska demonstranter

Oroligheterna i Turkiet har fortsatt in på sin tionde dag. Men premiärminister Recep Tayyip Erdogan varnar för ännu hårdare tag..

SR - 31 maj 14 kl. 16:31

Erdogan varnar demonstranter inför årsdag

Tayyip Erdogan varnar för att turkiska säkerhetsstyrkor kommer att slå till hårt mot alla som försöker demonstrera på ettårsdagen efter massprotesterna i Geziparken..

DN - 02 okt 14 kl. 00:29

Erdogan varnar IS för attack mot grav

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnar terrororganisationen IS för att angripa en grav i Syrien som vaktas av turkiska trupper..

Expressen - 27 nov 15 kl. 16:14

Erdogan varnar Putin: "Du leker med elden"

Turkiet och Ryssland fortsätter att utväxla verbala skottsalvor om det nedskjutna ryska stridsflygplanet. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan vill träffa sin ryske kollega öga mot öga – men får nobben – och varnar honom för att "leka med elden"..

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 16 kl. 18:27

Erdogan varnar Tyskland

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnar Tyskland för att anta en resolution i parlamentet som erkänner massakrarna av armenier i det Osmanska riket som folkmord. Omröstningen om det omstridda ordvalet sker på torsdag..

Kristianstadsbladet - 31 maj 16 kl. 18:26

Erdogan varnar Tyskland

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnar Tyskland för att anta en resolution i parlamentet som erkänner massakrarna av armenier i det Osmanska riket som folkmord. Omröstningen om det omstridda ordvalet sker på torsdag.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.