News55 > Nyheter

Friday, 27 November, 02:09

News55 - 22 nov 20 kl. 08:07

Påven propagerar för ny ekonomisk ordningPåve Franciskus uppmanar unga katolska entreprenörer att bana väg för en ny, mer rättvis ekonomisk modell. – Ni är medvetna om det brådskande behovet av ett annorlunda ekonomiskt narrativ, säger påven i ett videomeddelande under ett virtuellt möte för u. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Franciskus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påven, propagerarför ny , ekonomisk, ordning
Västerbottens Folkblad - 02 mar 16 kl. 20:00

Efter all hybris – Löven är inte bättre än så här

Avlövad! Så var då årets säsong över för Björklöven. I vanlig ordning långt innan ismaskinen ställas undan för sommarförvaring!

Nya Wermlands Tidningen - 13 feb 17 kl. 12:15

Ekonomisk succé för Berglund Night

Christian Berglund Night i Nobelhallen blev en sportslig succé. Och även en ekonomisk fullträff för HC Flyers.– Preliminärt blir det ett plus på 183 961 kronor, säger Sebastian Weidenhag..

Aftonbladet - 02 dec 14 kl. 17:41

”Nu blir han även en ekonomisk plusaffär”

Dumpad av Djurgården – sedan målkung i AIK och nu såld med vinst.

BT - 10 sep 14 kl. 18:10

Ordning och reda i Borås stad

Vill boråsarna ha en stabil ekonomi med reformer av välfärden som bygger på mer pengar genom tillväxt, eller vill boråsarna ha utgiftsökningar i välfärden som bygger på höjd kommunalskatt? Jag och Folkpartiet är övertygade om att Borås mår bäst av en ekonomisk politik som syftar till en växande stad, där vi genom fler invånare kan skapa mer resurser till välfärden. Med en sådan politik behöver skatten inte höjas, snarare kan den kanske sänkas på sikt.

BT - 20 jan 14 kl. 14:30

Färre barn i ekonomisk utsatthet

Antalet barn i ekonomisk utsatthet minskar. Det visar Rädda Barnens årsrapport om barnfattigdomen. Alla kan vara överens om att det är mycket glädjande.

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 12:29

Därför är din bokföring fel – även när den är rätt

NYHET FRÅN WINT: Bokföringslagen säger att du måste föra bok över din ekonomi på ett sätt som gör det möjligt “att följa rörelsens resultat och ställning”. Ändå har de flesta företagare svårt att tolka siffrorna i sin bokföring. Björn Elfgren, f.

Cornucopia - 20 aug 19 kl. 12:49

Steve Keen: Sverige ekonomisk kriskandidat

Professorn och nationalekonomen Steve Keen varnar i en intervju hos SvD för att Sverige är en av kandidaterna för nästa ekonomiska kris, medan USA klarar sig undan en ny finanskris. Orsaken är den skyhöga svenska privata skuldsättningen, som är  betydligt högre än i USA. Orsaken är att vi kom lindrigt undan finanskrisen, och inte trimmat ner skulderna.

Skånskan - 19 feb 20 kl. 05:00

Oroligt på paradskola för ordning och reda

LÖBERÖD
I förra veckan inträffade två incidenter som slutade med polisanmälningar på Ölyckeskolan i Löberöd.
Skolan som för några år sedan blev världskänd för sin militäriskt inspirerade ordning är inte riktigt i samma form som då. Dåvarande utbildningsministern Gustav Fridolin (MP) blev så intresserad av skolans framgångar att han gjorde ett uppmärksammat besök där 2018, och uttalade sig positivt efteråt.

Cornucopia - 03 dec 17 kl. 12:55

Magdalena Andersson (s) bygger en ekonomisk Berlinmur

Sveriges regering och Magdalena Andersson (s) håller på att resa en ekonomisk Berlinmur. Svenskar ska hindras att fly(tta) från Sverige genom att ekonomiska straffskatter. Det gäller redan straffskatt på svenska pensionärer utomlands och nu ska även sparkapital straffskattas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.