DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 05 December, 06:19

DalaDemokraten - 22 nov 20 kl. 07:53

27: en dag ska alla trappor stÄdas Ända frÅn himlenTill min svärmor, uppläst på hennes begravningEn människa går bort och spåren efter denna....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Ända

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 27 en dagska alla , trappor, stÄdas, ÄndafrÅn , himlen
BT - 15 sep 18 kl. 15:59

Krönika: ”Det var i dag det skulle hända”

Milen under 40 minuter. Det var i dag det skulle hända..

DN - 10 apr 19 kl. 08:17

Studie: Nyanlända inspirerar varandra till företagande

Nyanlända startar oftare företag om de bosätter sig i kommuner med landsmän som är företagare. Det är sedan vanligt att de ger jobb till andra nyanlända, visar två olika studier. – Att få hjälp av landsmän när jag kom till Sverige var väldigt viktigt för mig, säger Maroun Aoun, som i dag hjälper nyanlända att starta företag.

Dagens PS - 16 apr 19 kl. 10:11

Nyanlända peppar varann till företagande

”I början är det väldigt viktigt om man kan få stöd från sina landsmän, som konkreta råd om hur saker fungerar i Sverige och hjälp med finansiering.” Det säger Maroun Aoun, nationell projektledare på Almi Företagspartner, till DN. Maroun Aoun hjälper nyanlända att starta företag i Sverige, skriver tidningen, och nyanlända som flyttar till områden där landsmän redan driver företag inspireras oftare till att också starta eget.

Expressen - 20 jul 14 kl. 10:45

Du kan alltid vända hemåt - som hjälte

När fotbollens estradörer väljer att sticka utomlands så är risken inte mycket större än att de en dag måste vända hem. Som superstars. Oavsett om de hämtas från Aarau eller Olhanense; här kommer hjältarna tillbaka..

Länstidningen i Jämtland - 16 okt 15 kl. 23:30

Nyanlända flyktingar supportade Nälden till seger

För en dryg månad sedan anordnade Näldens IF och organisationen ''Hej Främling'' en gemensam dag för nyanlända flyktingar på Grytans flyktingboende. Där de ordnade aktiviteter för dem. Bland annat fick de prova på att spela hockey..

ÖstersundsPosten - 16 okt 15 kl. 23:30

Nyanlända flyktingar supportade Nälden till seger

För en dryg månad sedan anordnade Näldens IF och organisationen ''Hej Främling'' en gemensam dag för nyanlända flyktingar på Grytans flyktingboende. Där de ordnade aktiviteter för dem. Bland annat fick de prova på att spela hockey..

Expressen - 15 apr 19 kl. 15:50

Badji: ”Jag hoppas att få återvända till Djurgården”

WIEN. På ett sätt lever han sin dröm. Men flytten till Österrike har också inneburit svårigheter för Aliou Badji, 21.

Expressen - 15 sep 19 kl. 07:50

Här bor nyanlända i misär: ”Samma som i Syrien”

ÅMÅL. Mögel, vägglöss, vattenskador, utslitna kök och stora sophögar på gården. Järnvägshusen i Åmål är en av Sveriges mest misskötta fastigheter.

GT - 15 sep 19 kl. 07:50

Här bor nyanlända i misär: ”Kan inte tro att det är Åmål 2019”

ÅMÅL. Mögel, vägglöss, vattenskador, utslitna kök och stora sophögar på gården.Järnvägshusen i Åmål är en av Sveriges mest misskötta fastigheter.

HBL - 07 nov 13 kl. 07:30

Talvivaaras öde kan klarna i dag

I dag kan det hända att gruvbolaget Talvivaaras öde klarnar. Bolaget presenterar sitt resultat för juli–september och väntas redovisa för en ännu större förlust än tidigare. Samtidigt väntas besked om eventuella nya åtgärder för att lösa bolagets finanskris.

Expressen - 25 apr 14 kl. 09:06

En dag kommer Jansson återvända

MALMÖ. Pontus Jansson flyttar till Serie A som Bosman, förbättrar sina sportsliga möjligheter och tryggar, 23 år gammal, sin ekonomiska framtid. Jag förstår Jansson och jag förstår de supportrar som upprörs.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.