UNT > Sport

Wednesday, 02 December, 00:56

UNT - 22 nov 20 kl. 08:00

Landslagsspelaren: "Konstigt att vara i en bubbla"Zenta Melnika var med på Lettlands landslagssamling och det var en speciell upplevelse berättar hon. "Vi kunde inte göra någonting"..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Melnika, Lettlands

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landslagsspelaren, Konstigtatt vara i en , bubbla
Cornucopia - 06 nov 13 kl. 09:05

Bitcoin är i en bubbla och kommer krascha, igen

Nu ska jag återigen vara tydlig. Bitcoin är i en bubbla och kommer krascha, igen.

I takt med att bubblan tagit fart igen, dyker det förstås upp allt fler som pekar finger på mig och menar att jag har fel.

Expressen - 04 nov 16 kl. 17:42

Bilden väcker anstöt: Tycker det är konstigt

Som standardbild för alla sina artiklar om damhandboll använder det grekiska förbundet en bild på en person i klädd en gymnastiksko och en högklackad sko. En bild som väcker anstöt. – Jag tycker att det är konstigt, säger den svenska landslagsspelaren Nathalie Hagman.

Dagens PS - 10 jul 17 kl. 12:49

Analys: Har vi en ny it-bubbla?

Magnus Dagel på Dagens Industri reder ut om en ny it-bubbla är på gång och om den i så fall är på väg att spricka. Han konstaterar att de amerikanska teknikaktierna rusar mot skyn och att fenomenet gör allt fler investerare nervösa. ”Likheterna med förra it-bubblan finns där men värderingarna är generellt på en annan nivå och bolagen nu gör nu synnerligen goda vinster”, skriver Magnus Dagel bland annat i Di.

Dagens PS - 18 okt 17 kl. 10:04

Bankens dom: ”Bitcoin en spekulativ bubbla”

Kommer aldrig accepteras som vanlig valuta, dundrar investmentjätten. Kryptovalutor som bitcoin befinner sig i en spekulativ bubbla och kommer med största sannolikhet aldrig bli accepterade som vanliga valutor. Den bedömningen lägger UBS fram i en färsk analys.

YLE - 23 feb 15 kl. 15:33

"Soinis bubbla" var en bubbla

Det skulle bli en avslöjande bok om Timo Soini och Sannfinländarna. Redan titeln, "Soinin kupla" (Soinis bubbla), lovade mycket. Löftet infriades inte.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 13 kl. 20:45

I Göran Hägglunds bubbla vill ingen ha sänkta avgifter i förskolan

BUBBLA. Det finns ett gammalt idiom som lyder man blir som man umgås. I Göran Hägglunds fall har detta blivit extra problematiskt.

SVT - 16 jul 13 kl. 21:09

Gashype kan vara ny bubbla

Den kontroversiella metoden gasfrackning har beskrivits som räddningen för USA:s och Västvärldens stora energibehov. Men det finns tecken på  att gasboomen kan vara en farlig ekonomisk bubbla. ?

Trelleborgs Allehanda - 22 apr 14 kl. 06:30

I min bubbla

Foto: Lars Ottosson

Det talas mycket om skolan och lärandet – hur man skall kunna lotsa eleverna fram till åtminstone gymnasiekompetens. Hur göra de unga motiverade och intresserade av att själva söka kunskap?Jag tänker på mitt eget kunskapsinhämtande under ett långt liv.

Sydsvenskan - 06 okt 14 kl. 05:30

Mattias Oscarsson: Bild & Bubbla håller än

Kulturtidskrifter är ofta bräckliga konstruktioner som upprätthålls av magra bidrag och några få eldsjälars ideella engagemang. När glöden falnar kommer elddopet: generationsväxlingen.I genren är serietidskriften Bild & Bubbla (tidigare Thud) en fantastisk framgångssaga.

BT - 06 nov 14 kl. 21:15

Miljonbud på blå bubbla

En miljon dollar för en gammal Volkswagen-bubbla? Det tycker åtminstone en arabisk schejk är ett högst rimligt pris. Bakom ratten hittar vi Uruguays folkkäre ledare José Mujica, även känd som "världens fattigaste president".

BT - 19 apr 16 kl. 01:00

Om livet i en bubbla

En pjäs om att bli till. Och få vara i en bubbla. Och få prova teaterkostymer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.