Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 01 December, 21:36

Nyan - 22 nov 20 kl. 07:37

Grace har bogserats till hamnM/S Viking Grace har med hjälp av bogserbåtar under natten bogserats till hamnen i Mariehamn. Det meddelade Viking Line på söndagsmorgonen. Passagerarna kommer att erbjudas transport till sina hem under dagen. M/S Gabriella ersätter M/S Viking Grace från och med måndag kväll från Åbo. – Viking Grace kommer att tas till Turku Repair Yard under de närmaste dagarna, skriver informationsdirektör Johanna Boijer-Svahnström.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Viking Grace, Mariehamn, Viking Line, Gabriella, Åbo, Grace, Turku Repair Yard, Johanna Boijer-Svahnström, TEXT, Hendersson, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gracehar , bogseratstill , hamn
HBL - 07 aug 13 kl. 13:31

Viking Grace drabbades av elfel

Ett elektriskt problem i fartygets framdriftssystem gjorde att passagerarfärjan Viking Grace blev försenad i alla hamnar på måndagen. Förseningen berodde på ett elfel i fartygets framdriftssystem när fartyget låg i hamn i Stockholm och fördröjde avgången med några timmar. Kari Pihjalaniemi som är direktör för Viking Lines tekniska sektor berättar att problemet låg i en trasig strömbrytare i det elektriska framdrivningssystemet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Grundstött fartyg har bogserats bort

Fartyget Trans Agila, som gick på grund i Kalmarsund tidigt på torsdagsmorgonen, har under fredagen bogserats in till land i Kalmar hamn. Något oljeutsläpp har inte observerats under bogseringen, uppger Kustbevakningen.Räddningstjänsten har tagit över miljöansvaret i ärendet och man kommer lägga ut länsor kring fartyget för att begränsa eventuella oljeutsläpp..

YLE - 19 apr 14 kl. 12:40

Båt krockade med Viking Grace

En taxibåt krockade med Viking Grace i Stockholms skärgård i förmiddags. Motorbåten sjönk men alla passagerare räddades. Båten hade kört in i sidan på Viking Grace strax söder om Kapellskär.

Nyan - 15 aug 13 kl. 09:13

Grace landgång lossnade i Åbo hamn

En bit av landgången till Viking Grace lossnade från fästet i går kväll när passagerarna var på väg ombord på fartyget i Åbo hamn.
? Vi ser allvarligt på tillbudet, säger Viking Lines informationschef Johanna Boijer-Svahnström..

Hela Gotland - 30 nov 12 kl. 13:45

Trans Agila bogserad i hamn

Det containerfartyg, Trans Agila, som natten mot torsdagen gick på grund utanför Kalmarsund och som bland annat fått gotländsk hjälp via KBV Triton 002, stationerad på Gotland, har nu bogserats in till Kalmar hamn..

Nyan - 03 apr 18 kl. 18:58

Ansiktslyft för Mariehamns hamn

Flitiga resenärer har säkerligen inte undgått att färjeterminalen i Mariehamn fått sig ett ansiktslyft under de senaste veckorna. – Det här är den sista hamnen att byggas om. Men nu är den klar, säger vd Leif Ahlqvist.

HBL - 13 jan 13 kl. 10:27

Viking Grace jungfrukryssar

Viking Lines nya passagerarfärja avgår ikväll på sin jungfrukryssning från Åbo hamn. Innan fartyget kastar loss får det sitt traditionella champagnedop. Under sin första kryssning stannar Viking Grace hela dagen i Stockholm.

Nyan - 05 jun 18 kl. 14:34

Flera kryssningsfartyg sena i hamn

Silja Galaxy var cirka 40 minuter sen vid ankomsten i Mariehamn på tisdagen. Anledningen är blåsten. – Det blåser mer än en vanlig sommardag och därför tog det tid för Galaxy att komma i kaj.

Nyan - 11 mar 20 kl. 08:02

Två års fängelse för knarksmuggling på Grace

En 28-årig man svalde 20 påsar med kokain och steg sedan på Viking Grace i Stockholm. I Åbo hamn greps han av tullen. Nu är han dömd för grovt narkotikabrott.

SVT - 02 jan 15 kl. 10:36

Olycksfärjan i hamn

Färjan Norman Atlantic, som drabbades av brand på väg mellan Grekland och Italien, har nu bogserats in till den italienska hamnstaden Brindisi..

Nyan - 29 nov 16 kl. 10:56

Pommern har bogserats till Möckölö

– Allting gick riktigt bra. Det är ju alltid något smått som krånglar, men det löste vi snabbt, säger Henrik Engblom, museiteknisk arbetsledare. Engblom hade tillsammans med Henry Höglund, som bogserade Pommern, ansvaret över aktionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.