Corren > Nyheter

Tuesday, 24 November, 16:24

Corren - I förrgår: 08:00

Så ska stadsdelen växa med 280 bostäder280 nya bostäder ska byggas i Ekholmen – hälften hyreslägenheter och hälften bostadsrätter för 55-plussare. Men grannarna har en hel del kritik mot planerna..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Ekholmen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , stadsdelen, växamed , 280, bostäder
BT - 21 feb 13 kl. 22:46

Protesterar mot nedskärningarna - överlämnade 1 280 underskrifter

1 281 underskrifter med uppmaning att stoppa nedskärningarna på Sandaredskolan överlämnades till kommunfullmäktige vid kvällens möte. ? Vi vill få upp ledamöternas ögon för vad som händer i skolan.

BT - 25 aug 11 kl. 07:28

Fem nya förskolor 2012

Skolorna i Borås har tomma lokaler och varje nybyggnad skall prövas noga. Ändå föreslås fem nya förskolor i Borås under nästa år.
Satsningarna är hårt granskade, menar dock stadsdelsnämnd Västers ordförande Lennart Andreasson (V) om nya förskolor på Hestra och Rydboholm.

BT - 25 okt 12 kl. 13:02

Stordrift fel väg för Kristineberg

Alliansen i Borås ser fördelarna med att ha mindre förskolor och skolor i närmiljön när barnen är små. Vi är bland annat oroliga för trafikmiljön runt Kristinebergsskolan om det blir en stor skola för 500 elever, vilket genererar mycket mer trafik till området. Lennart Andreasson (V) och Leif Johansson (S), ordförande respektive andre vice ordförande i stadsdelsnämnden Väster, skriver i BT att de rödgröna vill bygga en stor skola på Kristineberg som skall inrymma både Svedje- och Kristinebergsskolans elever.

BT - 19 dec 12 kl. 08:50

Victoria Park köper i Rosengård

Fastighetsbolaget Victoria Park har köpt Bostads AB Gröningen i stadsdelen Rosengård i Malmö för 280 miljoner kronor. Säljare är Hyresbostäder i Sverige II AB. Tillträde sker den 28 december.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.