Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 24 November, 13:30

Sydsvenskan - I förrgår: 07:09

Grundstötta färjan har dragits lossFärjan Grace, som gick på grund i Mariehamn, har dragits loss med hjälp av bogserbåtar och ligger nu i Mariehamns hamn på Åland, meddelar Viking Line. Insatsen ägde rum under natten och passagerarna ska erbjudas transport hem under dagen. Det var på lör.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Grace, Mariehamn, Mariehamns, Åland, Viking Line

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Grundstötta, färjanhar , dragits, loss
Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 21:28

Grundstötta fartyget i Holmsund är loss från grundet

Det grundstötta fartyget Sunnanvik är loss. Hon drogs av grundet vid ön Lillbådan utanför Holmsund strax efter 20-tiden på onsdagskvällen. Sunnanvik, ett svenskflaggat bulkfartyg, var lastat med tusentals ton cement när det gick på grund vid 18-tiden på måndagen.

DN - 07 nov 19 kl. 07:49

Grundstötta passagerarfärjan åter i trafik

Passagerarfärjan Princess Anastasia som gick på grund utanför Lidingö på onsdagskvällen har fått grönt ljus av Transportstyrelsen att återuppta sin resa.– Hon är sjövärdig och ska strax avgå, säger Sara Eriksson, pressansvarig på myndigheten..

Expressen - 24 nov 13 kl. 12:30

Grundstötta fartyget har nu dragits loss

Det grundstötta lastfartyget Ran har dragits loss och bogseras in till Helsingborg..

UNT - 26 nov 13 kl. 11:00

Grundstötta fartyget drogs loss

Det norskägda lastfartyget Fri Wave, som i går morse gick på grund öster om Sölvesborg, har nu dragits loss med hjälp av två bogserbåtar. Fartyget bogserades in till Sölvesborg för inspektion av skrovet.(TT).

SvD - 26 nov 13 kl. 11:00

Grundstötta fartyget drogs loss

Det norskägda lastfartyget Fri Wave, som i går morse gick på grund öster om Sölvesborg, har nu dragits loss med hjälp av två bogserbåtar..

Expressen - 27 sep 19 kl. 20:14

Grundstötta fartyget har kunnat dras loss

Kaptenen somnade och orsakade att lastfartyget Baltic Carrier gick på grund norr om Helsingborg i tisdags. Nu har det dragits loss och bogserats i väg..

Expressen - 24 nov 13 kl. 12:30

Nytt bärgningsförsök av grundstötta fartyget

Det grundstötta lastfartyget Ran sitter hårt. Men efter att dieseloljan pumpats bort under natten görs nu ett nytt försök att få loss henne..

Skånskan - 11 sep 19 kl. 16:29

Befälhavaren på grundstötta segelbåten misstänks för sjöfylleri

FALSTERBO Befälhavaren på den segelbåt som på tisdagskvällen gick på grund i vattnet vid Falsterbofyr är misstänkt för sjöfylleri.
För att undvika miljöpåverkan tömdes båten på diesel och bensin under onsdagen, men båten ligger kvar på grundet.– När samtliga ombord räddats och hotet för miljöpåverkan undanröjts avslutade vi vår insats.

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 19 kl. 11:07

Alla experter på plats – snart fattas beslut om hur grundstötta fartyget ska dras loss

Gick på grund utanför Hittarp i tisdags kväll..

SVT - 14 dec 13 kl. 17:34

Flygbilder på grundstötta färjan

Visar hur Amorella fastnat bland skären..

Kristianstadsbladet - 26 nov 13 kl. 11:00

Grundstötta fartyget drogs loss


Det norskägda lastfartyget Fri Wave, som i måndags morse gick på grund öster om Sölvesborg, drogs loss på tisdagsförmiddagen. Fartyget bogserades in till Sölvesborg för inspektion av skrovet.När kustbevakningspersonal efter grundstötningen tog sig ombord på haveristen visade det sig att fartygets befälhavare och överstyrman var berusade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.