GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 25 November, 12:07

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 17:33

Tidig ”jultomte” med paket till cancersjuka barnBarncancercentrum fick en stor last med leksaker från lastbilschaufförernas insamling..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidig, jultomtemed , pakettill , cancersjuka, barn
Nerikes Allehanda - 19 dec 14 kl. 05:15

Får Lekeberg ett hårt paket från Bryssel?

EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker vill komma som en jultomte till EU:s medborgare och dela ut paket. Han lovar att paketen är värda 315 miljarder euro. Det är inte modelljärnvägar i paketen, utan riktiga järnvägar.

Entreprenör24 - 20 dec 13 kl. 11:21

Var med i julklappslotteri – fick paket av Bill Gates

Microsofts grundare Bill Gates blev en lycklig persons hemliga jultomte men hon fick inte den iPad hon önskat sig.  Billionären bill Gates deltog i det sociala forumet Reddit’s hemliga julklappslotteri där tiotusentals människor byter klappar över julen. En person, Rachel, blev minst sagt förvånad när hon fick sin present som bestod av en gosedjursko, en National Geographic resebok och en riktig ko i form av en donation i hennes namn.

NSD - 06 dec 15 kl. 17:10

Flyktinghjälpen efterlyser jultomte

Flyktinghjälpen i Boden ägnade en del av lördagen till att slå in paket..

GT - 24 dec 13 kl. 14:19

Ida Berglund skrapade fram en tidig julklapp

Alla julklappar kommer inte inslagna i paket. Ida Berglund från Lekeryd fick en tidig julklapp i TV4:s morgonsoffa – i Trisslottsform. – Detta var verkligen en fantastiskt kul upplevelse, jublar hon..

Skånskan - 29 mar 18 kl. 14:00

Klart med ny fest för cancersjuka barn

KILLHULT
Lantbrukaren Bengt Nilsson har sedan 1994 anordnat flera stora grisfester hemma på sin gård för att hjälpa cancersjuka barn.
I september är det dags för en ny fest. Men denna gång hålls den inte i Killhult – utan i Ukrainas huvudstad Kiev.

Alliansfritt Sverige - 13 mar 14 kl. 13:51

Cancersjuka tvingas fortfarande jobba

Trots att regeringen fått stark kritik för hur sjukförsäkringen stramats åt så mycket att cancersjuka tvingas jobba, har inget hänt. När kritiken började komma 2009 backade regeringen i frågan, och skulle låta folk bli friska från cancer i fred - men idag utförsäkras folk fortfarande, visar en undersökning som Dagens Arena har gjort. De har tittat på tre fall där väldigt sjuka personer inte setts som tillräckligt sjuka av Försäkringskassan, trots att deras läkare sagt tvärtom.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 07:00

Ny grisfest för 1 000 cancersjuka

Foto: Willy Alm
2015 bjuder Bengt Nilsson åter in 1 000 cancersjuka barn med föräldrar och funktionärer till en stor grisfest på sin gård.
Anledning till att anordna den stora festen är mycket enkel.– Kan jag glädja ett enda sjukt barn är det tillräcklig belöning för mig, säger Bengt Nilsson, som arrangerar grisfesten.

YLE - 30 jul 15 kl. 11:16

Nu vill Sebastian stöda andra cancersjuka

Sebastian Bystedt i Vörå vill stöda cancersjuka i livets slutskede. Han tar hjälp av humorgruppen Kaj och Alfred Backa. Tillsammans med den lokala cancerklubben arrangerar han ett välgörehetsevenemang på Norrvalla i Vörå söndagen 9 augusti.

Skånskan - 17 dec 18 kl. 15:00

Med julklappar till cancersjuka barn

HÖRBY På torsdagseftermiddagen rullade julklappsbilen åter iväg från Hörby i riktning mot Litauen.
Bilen är i vanlig ordning fullastad med julklappar, som ska överlämnas till cancersjuka barn på sjukhusen i Kaunas och Vilnius.Varje år sedan 2007 – alltid ett par veckor före jul – kör Stefan Espersson och hans medhjälpare iväg med julklappar till cancersjuka barn i Litauen.

Posh24 - 06 nov 11 kl. 23:06

Nick Cannon är en arg jultomte!

Vi såg Mariah Careys make Nick Cannon filma för Disneylands julparad i Anaheim, Kalifornien igår. Som ni kanske var han ingen konventionell jultomte med sin slanka midja, stora blingbälte och bruna kostymbyxor. Hans skrik kändes också lite mer "HOE" än "HO"...

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 12 kl. 15:02

Ängelholms egen jultomte

Några frågor ... till Jim Karlsson, som budar ut sig själv som jultomte till förmån för välgörenhetsorganisationen Shaking Generation. Tomteskägget hans är riktigt, men för att det skulle bli vitt behövdes det blekas fyra gånger..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.