GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 28 November, 20:51

GöteborgsPosten - 21 nov 20 kl. 18:19

Coronaviruset kan dröja sig kvar i kroppenCoronaviruset kan dröja sig kvar i kroppen i flera månader, visar forskning. Är det förklaringen till så kallad långtidscovid?.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronavirusetkan , dröjasig , kvari , kroppen
DI - 27 apr 20 kl. 15:15

Ny studie: Coronaviruset tycks stanna kvar i luften i trånga utrymmen

Det nya coronaviruset tycks stanna kvar i luften i trånga utrymmen eller rum som saknar ventilation, enligt en ny studie som Bloomberg….

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 20 kl. 10:11

CORONAVIRUSET: Restriktioner ligger kvar

Expressen - 13 apr 20 kl. 04:30

Experterna: Så kan viruset ta över kroppen

Enligt Folkhälsomyndigheten är inkubationstiden för covid-19 mellan två och 14 dagar.Men vad händer i kroppen när man blir smittad av coronaviruset?Här reder vi med hjälp av Anders Tegnell, Agnes Wold och Lennart Svensson, professor i molekylär virologi, ut hur corona tar över kroppen..

SR - 12 mar 20 kl. 06:03

Tom Hanks drabbad av Coronaviruset

Tom Hanks och hans fru Rita Wilson har testat positivt för coronaviruset, skriver skådespelaren på Instagram. "Vi kände oss lite trötta, som om vi var förkylda och med värk i kroppen. Rita frös till och från.

Ekonomistas - 20 apr 20 kl. 08:00

Norsk rapport om samhällsekonomiska konsekvenser av hanteringen av coronaviruset

I Norge har regeringen tagit initiativ till att skapa en expertgrupp med uppdrag att analysera de samhällsekonomiska effekterna av åtgärder för att skydda mot spridning av coronaviruset. Kanske något att ta efter här i Sverige? Gruppens första rapport presenterades vid ett webinarium för några dagar sedan (15/4).

Expressen - 12 mar 20 kl. 02:55

Tom Hanks smittad av coronaviruset

Skådespelarparet Tom Hanks och Rita Wilson har drabbats av coronaviruset.Det meddelar stjärnorna i ett inlägg på Instagram.– Vi har känt trötta, förkylda och haft värk i kroppen, skriver Hanks i sitt uttalande..

Expressen - 12 mar 20 kl. 16:21

Det händer i kroppen om du får coronavirus

Coronaviruset kommer smygande, tar sig in och får fäste i kroppen. Så här går det till – steg för steg.Och samtidigt som antalet fall fortsätter att öka, varnar infektionsprofessor Björn Olsen för det akuta läget i Sverige.

SVT - 24 mar 20 kl. 15:47

Klara-Maria smittades av coronaviruset: ”Mycket grövre än en vanlig influensa”

Klara-Maria Mach drabbades av coronaviruset, men mår idag mycket bättre. I Fråga doktorn berättar hon om hur sjukdomen påverkade henne. – Jag fick en sån trötthet att kroppen nästan la av, kändes det som, säger hon..

Expressen - 26 mar 20 kl. 15:27

Steg för steg: Så kan viruset ta över kroppen

Coronaviruset sprids främst genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta.Inkubationstiden är enligt Folkhälsomyndigheten mellan två och 14 dagar – men när eventuella symtom som feber och hosta dyker upp har viruset redan påverkat kroppen på cellnivå.Så här går det till..

Expressen - 05 apr 20 kl. 08:00

Hollywoodkändisarna som drabbats av coronaviruset

WASHINGTON DC. Flera världskända film- och tv-stjärnor har öppet berättat om hur de har drabbats av coronaviruset. ”Vi kände oss lite trötta, som om vi hade förkylningar, och hade en del värk i kroppen.

Cornucopia - 05 mar 20 kl. 10:50

Flygbolagen blöder i spåren av coronaviruset

Flygbolagen blöder ur alla flygplansluckor i spåren av coronaviruset. Vinstvarningar, indragna flyglinjer och även konkurser duggar tätt. Det enda som faller snabbare är börskurserna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.