IDG > IT

Sunday, 29 November, 03:24

IDG - 22 nov 20 kl. 07:01

Vd:n kliver av efter 85 lyckade kvartal. Och ett misslyckat
Det har hänt en del under de 25 år Lars Stugemo varit på HiQ. I samband med att han nu lämnar vd-uppdraget sammanfattar han resan, som han själv bara ser som de första kapitlen i berättelsen om HiQ..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Lars Stugemo, HiQ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd:n, kliverav efter 85 , lyckade, kvartalOch ett , misslyckat
DI - 26 feb 20 kl. 05:38

Slutet på en era – Disneychefen kliver ned

Med lyckade uppköp har Bob Iger lyft Disney till att bli en enorm nöjesjätte. Nu kliver han ned från vd-posten han suttit på i 15 år, och….

Affärsvärlden - 26 feb 20 kl. 07:44

Disneychefen kliver ned - lämnar över till ny Bob

Med lyckade uppköp har Bob Iger lyft Disney till att bli en enorm nöjesjätte. Nu kliver han ned från vd-posten han suttit på i 15 år, och lämnar över till en annan Bob..

Affärsvärlden - 31 jan 17 kl. 22:00

Kliver av efter 400 procent

Efter fyra lyckade köprekommendationer väljer vi att säkra vinsten i CTT Systems..

GöteborgsPosten - 26 feb 20 kl. 03:38

Slutet på en era – Disneychefen kliver ned

Med lyckade uppköp har Bob Iger lyft Disney till att bli en enorm nöjesjätte..

YLE - 27 jan 17 kl. 08:57

Wärtsiläs fjärde kvartal räddar resultatet 2016

Wärtsilä är tillfreds med fjolårets resultat. Man nådde de reviderade målsättningarna som sattes i oktober. Wärtsilä har publicerat sin bokslutskommuniké för år 2016.

IDG - 08 maj 13 kl. 15:00

Så gick it-jättarnas första kvartal


Fjolårets vinnare i it-branschen har fått tugga grus i årets första rapportflod - medan ifrågasatta Microsoft och Facebook kliver fram som vinnare..

YLE - 17 dec 16 kl. 10:26

Houston Rockets fantastiska NBA-rekord: 24 lyckade trepoängare!

Houston Rockets slog NBA-rekord i både antalet lyckade trepoängare och antalet trepoängsskott. James Harden var som vanligt den stora stjärnan i Rockets. Rockets slog New Orleans Pelicans med 122–100 då hela 72 av värdarnas poäng kom på trepoängsskott.

Dagensanalys.se - 15 okt 19 kl. 08:43

Emma Zimdahl kliver in i Henson

Kommunikationsbyrån Henson breddar ägandet. Emma Zimdahl, content manager och sociala medier-strateg på företaget kliver in som delägare i byrån. Emma är en stark drivkraft i den fortsatta utvecklingen av vårt digitala erbjudande och vi är glada över att hon kliver in som partner, säger Hensons vd Åsa Stocksén som också är delägare i byrån tillsammans med Peter Westermark, chef för insikt och opinion.

VA - 20 apr 11 kl. 15:13

Nokia står inför svagt andra kvartal

20 april Nokia väntas leverera ett första kvartal som matchar analytikernas konsensusförväntningar, men spås guida för ett svagt andra kvartal. I samband med delårsrapporten kan också samarbetsavtalet med Microsoft tillkännages, något som skulle vara inkörsporten till att lösa upp flertalet frågetecken runt Nokias utveckling under de kommande kvartalen. Det är kontentan av kommentarer från analytiker inför Nokias rapport, som väntas vid klockan 12 den 21 april, som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av.

Trelleborgs Allehanda - 02 apr 11 kl. 08:00

Persson kliver ut ur skuggan

Från hjälpgumma till nyckelspelare. Thommie Persson har bestämt sig. I år är det dags att ta klivet ut ur skuggan.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 16:05

Lyckade tennisveckor enligt kommun och turistchef

Det har varit två lyckade veckor. Så sammanfattar turistchefen Karin Bengtsson och Båstads kommuns webb- och marknadsansvariga Rebecka Lindell ortens stora tennisfest som avslutades på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.