Expressen > Sport

Friday, 27 November, 21:37

Expressen - 22 nov 20 kl. 06:56

Jordans miljard- investering sågasMichael Jordans lag har öppnat plånboken.Då dömer experter ut miljardkontraktet som har gått till Gordon Hayward.”Gordon Hayward och hans agent Mark Bartelstein vinner transferfönstret”, skriver Chris Mannix från Sports Illustrated. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jordans, Gordon Hayward, Hayward, Mark Bartelstein, Chris Mannix, Sports Illustrated

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jordans, miljard, investering, sågas
Expressen - 10 maj 20 kl. 13:45

Kungafamiljens umgänge med miljardärer ifrågasätts

Den danska kungafamiljen umgås allt mer i kretsen av landets allra rikaste personer.På inbjudningslistor hamnar fler och fler av Danmarks miljardärer.– Det är en tendens man sett de senaste åren och som man kan reflektera över, säger Christoph Ellersgaard, professor vid Handelshögskolan i Köpenhamn..

YLE - 05 jun 14 kl. 04:15

Gas från Karleby kan driva 15 000 bilar

I ekonomiskt svåra tider måste man våga satsa på något nytt. Det tycker man på gastillverkaren Woikoski som investerar miljontals euro i en vätgasfabrik i Karleby. Att det i Finland bara finns en enda bil som går på vätgas är inget hinder.

Skånskan - 24 sep 19 kl. 19:00

Nej till att dra gas till torget

ESLÖV Efter önskemål från näringslivet har kommunen undersökt möjligheten att dra gas till fastigheter vid Stora torg. Nu har diskussionerna landat i att planerna skrinläggs.Önskemålet om gasledningar till Stora torg kom från restaurangägare som ville förlänga säsongen för uteserveringarna.

Skånskan - 16 sep 19 kl. 07:00

Kraftringen tar steg mot gas till krogarna

lund Kraftringen och Lunds kommun går vidare med planerna att leverera miljövänlig gas till krögarna i innerstaden, som behöver gasen till brännare för uteserveringarna samt till köken.
Nästa steg är att parterna tecknar avtal om genomförande och drift.Det är ett gammalt stadsgasnät som Kraftringen och kommunen vill ta i drift.

BT - 05 nov 14 kl. 12:30

Beslut om renovering ifrågasätts

I måndags började simhallen i Herrljunga renoveras. Tisdag kväll beviljade kommunfullmäktige startbeskedet. Nu ifrågasätts om beslutet fattats på rätt sätt.

YLE - 23 jul 15 kl. 06:00

Elbehovet för Fennovoimas ägare minskat – energiprofessor ifrågasätter grunden för hela kärnkraftsbygget

De finländska ägarnas behov av energi från Fennovoimas planerade kärnkraftverk i Pyhäjoki blir allt mindre.
Motiveringarna för att få bygga Fennovoimas kärnkraftverk ifrågasätts av energiexpert. Elbehovet för de finska ägarna i Fennovoima har minskat betydligt mer än landets totala elbehov.

BT - 06 dec 14 kl. 12:42

Ukraina har betalat för rysk gas

Det ryska gasbolaget Gazprom har fått en förskottsbetalning om 378 miljoner dollar från Ukraina. Det öppnar upp för återupptagna gasleveranser till Kiev sedan Moskva ströp flödet i juni. Ukrainas statliga gasbolag Naftogaz har tidigare avtalat med Gazprom att leveranserna kommer att återupptas inom 48 timmar från det att det ryska bolaget mottagit betalningen.

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 07:40

Obama lovar miljard till klimatfond


USA:s president Barack Obama vill satsa en miljard dollar på en fond för att mildra effekterna av klimatförändringar.Nyheten presenterades när presidenten på fredagen besökte Kalifornien, som drabbats hårt av extrem torka den senaste tiden. Enligt Obama ska pengarna "hjälpa samhällen att förbereda sig för ett ändrat klimat".

BT - 15 feb 14 kl. 07:42

Obama lovar miljard till klimatfond

USA:s president Barack Obama vill satsa en miljard dollar på en fond för att mildra effekterna av klimatförändringar. Nyheten presenterades när presidenten på fredagen besökte Kalifornien, som drabbats hårt av extrem torka den senaste tiden. Enligt Obama ska pengarna "hjälpa samhällen att förbereda sig för ett ändrat klimat".

BT - 15 feb 14 kl. 07:41

Obama lovar miljard till klimatfond

USA:s president Barack Obama vill satsa en miljard dollar på en fond för att mildra effekterna av klimatförändringar. Nyheten presenterades när presidenten på fredagen besökte Kalifornien, som drabbats hårt av extrem torka den senaste tiden. Enligt Obama ska pengarna "hjälpa samhällen att förbereda sig för ett ändrat klimat".

SvD - 14 nov 14 kl. 08:49

Ukraina köper rysk gas

Ukraina planerar att köpa 1,5 miljarder kubikmeter naturgas från Ryssland vid slutet av året, enligt Ukrainas energiminister Jurij Prodan. Under nästa år planerar landet att köpa ytterligare en miljard kubikmeter gas, enligt uppgifter i rysk media skriver Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.