Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 24 November, 13:34

Sydsvenskan - I förrgår: 07:00

Flyktingarna som tog maktenHD och Sydsvenskan har intervjuat åtta svenska politiker som kom till Sverige som flyktingar..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sydsvenskan, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flyktingarnasom , tog, makten
DN - 04 mar 12 kl. 15:21

?Boken om Vladmir Putin visar hur tv tog makten också över Ryssland?

Boken om Vladimir Putin visar hur tv tog makten också över Ryssland Rysslands president är god vän med ­Silvio Berlusconi ? men i den barbröstade mediala strategin är hans främsta förebild Mussolini..

Cornucopia - 05 aug 14 kl. 16:16

67 580 fler ungdomar i arbete under sedan alliansen tog makten

Sedan alliansregimen tog makten i Sverige förvärvsarbetar 67 580 fler ungdomar än under Göran Perssons gamla socialistregim. Att ungdomsarbetslösheten procentuellt sett ökat beror på det tidiga 90-talets sk babyboom och den regim som tar över i september kommer automatiskt lösa den procentuella ungdomsarbetslösheten i takt med att babyboomens barn blir äldre än 25 år.

Mycket av detta inlägg är en upprepning av förmiddagens inlägg, men detta är så viktigt att det förtjänar ett separat inlägg.

News55 - 24 nov 17 kl. 13:31

Hantverkare flyttade in och tog makten över dement kvinna

Den dementa kvinnan bor i Stockholm och hennes manliga bekant utnyttjade henne genom att flytta in hos henne och ta makten över hennes tillgångar. Kvinnan fick kontakt med mannen via bekanta för att mannen, som är hantverkare, skulle utföra arbeten på hennes hus. – En anhörig märkte att den nu dömde mer eller mindre hade flyttat in hos kvinnan och att det försvann pengar.

BT - 22 maj 14 kl. 16:55

Militären tog makten i Thailand

Thailands arméchef säger att militären tar kontrollen över landets regering, enligt Reuters. Armén kommer att återställa ordningen och genomföra reformer, säger han. Kritiker till regeringen har demonstrerat i månader i Bangkok och sedan premiärministern Yingluck Shinawatra avgick nyligen har landet befunnit sig i politiskt dödläge.

UNT - 22 maj 14 kl. 21:46

Thailands militär tog makten i kupp

Plötsligt, men inte oväntat, har Thailands militär gripit makten i landet. Men läget på marken tycktes ändå lugnt efter det att soldater skickats ut på gatorna..

SvD - 22 maj 14 kl. 21:46

Thailands militär tog makten i kupp

Plötsligt, men inte oväntat, har Thailands militär gripit makten i landet. Men läget på marken tycktes ändå lugnt efter det att soldater skickats ut på gatorna..

BT - 22 maj 14 kl. 21:46

Thailands militär tog makten i kupp

Plötsligt, men inte oväntat, har Thailands militär gripit makten i landet. Men läget på marken tycktes ändå lugnt efter det att soldater skickats ut på gatorna. En upphävd grundlag, mötesförbud för demonstranter och alla etermedier får endast sända program som godkänts av militären.

YLE - 28 feb 17 kl. 07:11

Yrkesinvesterare tog makten i DNA-storägaren Finda

Yrkesinvesterna lyckades igår ta makten inom Finda, som äger en tredjedel av börsbolaget DNA. Bolagsstämman i Åbo mässcentrum pågick långt in på kvällen. Småspararna hade inte tillräckligt med kraft att sätta emot och maktskiftet var ett faktum.

Aftonbladet - 29 feb 20 kl. 08:53

SD tog makten i kommunen – nu har alla toppchefer slutat

▸ Efter valet 2018 tar Sverigedemokraterna över makten i skånska Hörby. Det blir starten för en massflykt..

Dagen - 27 apr 12 kl. 03:00

Målmedvetet projekt när M tog makten

Småpartierna i alliansen har sämre förutsättningar att göra samma "make over"

Deltidsarbetande kvinnors rätt till heltid var en hjärtefråga när nyutnämnde partisekreteraren i Moderaterna, Kent Persson, presenterade sig förra veckan. Det är knappast vad allianskollegerna i Kristdemokraterna vill höra. De prioriterar snarare rätten för föräldrar att vara hemma på heltid när barnen behöver det bäst.

GöteborgsPosten - 29 okt 17 kl. 06:00

Ett år sedan Trump tog makten

Det är nästan exakt ett år sedan han tog hem spelet om Vita huset.… Vad har hänt sedan dess?… Hur har det gått med vallöftena?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.