Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 27 November, 01:36

Länstidningen i Jämtland - 22 nov 20 kl. 07:02

Vindkraftsutbildningen i Strömsund inget för höjdrädda: "Jag tror att fler tjejer kommer att söka"För två år sedan startade Hjalmar Strömerskolan åter upp sin YH-utbildning till....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Strömsund, Hjalmar Strömerskolan, YH

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vindkraftsutbildningeni , Strömsund, ingetför , höjdräddaJag , troratt , fler tjejer kommer att söka
Vagabond - 21 nov 16 kl. 11:23

Spektakulära evighetspoolen i Alperna – fantastiska vyer men inget för höjdrädda

Spahotellet Hotel Hubertus har blivit renoverat. En av de nya uppdateringarna är en 25 meter lång och 12 meter hög evighetspool som sträcker sig ut över de sydtyrolska alperna..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Wow – den här glasbron är helt sjuk

Den här bron som ska öppnas i Kina är en mardröm för den höjdrädda. Den fyrahundra meter långa bron sträcker sig över en 300 meter djup dal, skriver Daily Mail.
Bildkälla: Haim Dotan LTDLÄS MER: Ville bli av med sin höjdrädsla – gick på rep 200 meter upp i luften Den finns i Zhangjiajie Grand Canyon i Kina och kommer att slå rekord i både längsta och högsta bro med glasbotten.

Skånskan - 22 jun 19 kl. 20:30

Vandra bland sandstenstoppar

RESA Sandstenspelare i fantasieggande formationer och med lodräta stup. Inget nöje för höjdrädda, men ett eldorado för vandrare som vill vara med om något storslaget.Den tyska nationalparken sachsiska Schweiz bågnar av gigantiska ”pelare”.

YLE - 22 jul 17 kl. 17:28

Tall Ships Races blev en folktät folkfest

Finlands största evenemang i sommar lockade sjöfolk från när och fjärran. Tall Ships Races firade Finlands 100-årsjubileum med enorma segelfartyg och solsken vid Aura å i Åbo. - Se ett sjörövarskepp, utbrister en ung besökare och pekar mot ett ryskt segelfartyg som är förtöjt vid Aura å.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.