DN > Nyheter

Saturday, 05 December, 03:04

DN - 22 nov 20 kl. 07:03

Eva, 61, ägnar sig åt ”god människosmuggling”Sverige har blivit ett land man flyr ifrån • Därför hjälper hon Ali, 22, att lämna landet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ali

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eva61 , ägnarsig , åt, god, människosmuggling
Dagen - 11 maj 11 kl. 03:00

Biskop Brunne: En god ledare måste gilla att fika

En god arbetsmiljö är mer än fruktkorgar och friskvård. Det menar Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation som för fjärde gången bjöd in anställda och förtroendevalda till konferens och samtalsdagar.

Det fikas och småpratas i hotellfoajén i Stockholm.

Skånskan - 05 mar 18 kl. 15:36

Annie åter i Eva Rydbergs regi

”Åh, Annie som jag älskar! Ja, jag gör det!” När Julius Malmström frågade Eva Rydberg om hon ville regissera den välkända familjemusikalen tvekade hon inte en sekund.

YLE - 22 aug 14 kl. 04:25

"Det här är inte god förvaltning"

Ett missnöje med Närings- trafik och miljöcentralen gror vid Korsholms kommun. Enligt kommunen agerar myndigheten inte i enlighet med god förvaltningssed i planeringsärenden. - Vi har sett det förr och nu ser vi det igen då det gäller vår planläggning av Fågelbergets industriområde, säger styrelseordförande Michael Luther.

GöteborgsPosten - 19 sep 13 kl. 15:52

Grundlöst angrepp från Eva Olofsson (V)

Eva Olofsson (V) hävdar att problemen med vinstdrivande företag blir allt mer uppenbara. Men i stället för att tydliggöra detta ägnar hon sig åt ett antal grundlösa insinuationer kring vinstdrivande företag i äldreomsorgen, skriver Ammy Wehlin och Margareta Nyström, Attendo..

BT - 05 jul 14 kl. 11:01

Recension: En god berättare, men lätt att tappa koncentrationen

I tre år tänkte Morton Narrowe stanna som rabbin i det fjärran Stockholm, men det blev ett helt liv. Morton Narrowe, överrabbin emeritus i judiska församlingen i Stockholm, berättar i sitt sommarprogram hur han 1965 kom till Sverige från USA och om sina första intryck av Stockholm och det nya landet – en idyll som känns väldigt avlägsen i dag. Efter denna inledning ägnar han större delen av programmet åt att svepa över flera teman som har med judisk teologi och allmänmänskliga frågor att göra.

Expressen - 23 apr 19 kl. 04:30

Eva och Lars tog steget – flyttade till franska solen

De ägnar dagarna åt att lära sig bridge och spela golf i solen.När makarna Lars och Eva Näslund blev pensionärer valde de att lämna Sverige och bosätta sig i ett litet hus med utsikt över Franska rivieran.– Vi har inga funderingar på att flytta tillbaka, här kan vi sitta på terrassen och äta i januari, säger Lars Näslund.

YA - 04 jun 20 kl. 00:00

Eva-Christina satte livskunskap på schemat

Ystadsfödda pedagogen Eva-Christina Jönsson har ännu i dag kontakt med sina tidigare elever, och ägnar nu en stor del av tiden åt sina barnbarn..

Skånskan - 14 okt 16 kl. 06:00

”Måste kunna göra skäl för en god arbetsmiljö”

HÖRBY Susanne Meijer (S) håller fast vid att hon var i sin fulla rätt att justera kommunchefen Johan Erikssons lön.
– Som arbetsgivare måste vi kunna göra skäl för en god arbetsmiljö och en bra personalpolitik, betonar hon.Susanne Meijer försvarar lönebeslutet, och säger att det var en ohållbar situation för kommunchefen tidigare.

Posh24 - 24 nov 13 kl. 06:13

LYSSNA! Beyonce tillägnar sin nya låt till dottern Blue Ivy!

Beyonces kommande album är inte planerat att släppas förrän nästa år, men vi har redan nu fått ett smakprov på sångerskans nya material. Den nya singeln "God Made You Beautiful" läckte ut i helgen och det uppges vara en dedikation till Beyonces dotter Blue Ivy, då hon sjunger om hur livet förändrades till det bättre när hennes flicka kom till världen.

Det är ännu oklart om "God Made You Beautiful" kommer att finnas med på det kommande albumet,men låten finnas tillgänglig gratis med köp av Beyonces dokumentär "Life Is But A Dream", som släpps i DVD-utgåva på måndag.

BT - 26 maj 14 kl. 09:48

En god skulpturårgång

Borås första skulpturbiennal skedde 2008 – då kring Jim Dines Pinocchio. Nu hålls den fjärde, Borås kallas skulpturstad, och 2014 ger stan nya monumentala verk. Nu kretsar det mesta kring Textile Fashion Center, i sig en stor upplevelse, när studenter och kringvallade besöksgrupper låter ana stans första verkligt fungerande offentliga rum.

Expressen - 06 maj 19 kl. 21:16

Eva Rydbergs ändring efter värmekaoset: ”Förfärligt”

Eva Rydberg, 75, står på scenen igen. I sommar har hon huvudrollen i ”Var god dröj!” på Fredriksdalsteatern.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Trumps strategi kan förstöra för egna partiet

Presidenten reser till Georgia i kampen om vilket parti som får majoritet i senaten..

DN - 7 timmar sedan

Ökat tryck på hyrbilar inför jul

Men lägre än normalt på tågen..

DN - 8 timmar sedan

60-åriga Ann-Katrin vräks under pandemin

Har runt 80.000 kronor i hyresskuld • ”Det finns ingen medmänsklighet längre.”.

DN - 8 timmar sedan

Pichlers ersättare: ”Min röst var inte förberedd”

27-årige Johannes Lukas har lett Sverige i en närmast sensationell säsongstart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.