Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 01 December, 03:18

Världen Idag - 22 nov 20 kl. 06:50

”Människohandelsbrott blir inte prioriterade”När en person som hamnat i människohandel polisanmäler, utmanas de kriminella nätverk som driver verksamheten. Därför tillförsäkrar Europakonventionen rätt till 30 dagars reflektionsperiod för vila och återhämtning, innan personen bestämmer om den vill anmäla..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Europakonventionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Människohandelsbrottblir inte , prioriterade
SR - 02 maj 17 kl. 11:50

Forskare: Utbildning behövs för att identifiera människohandelsbrott

Det finns svårigheter med att identifiera och hantera människohandelsbrott som omfattar barn..

Cornucopia - 22 jul 17 kl. 16:50

Regeringskansliet: Regeringen prioriterade ner informationssäkerhet hos Transportstyrelsen

Den på regeringskansliet politisk sakkunnige socialdemokraten Joel Malmqvist medger på Twitter att regeringen prioriterade ner informationssäkerhetsarbetet hos Transportstyrelsen i regleringsbrevet för 2016. Beslutet togs hösten 2015, när regleringsbreven spikas för efterföljande år.
Den politisk sakkunnige socialdemokraten Joel Malmqvist arbetar på regeringskansliet och hävdar att regeringen prioriterade informationssäkerhet hos Transportstyrelsen 2015.

Dagensanalys.se - 07 mar 19 kl. 20:44

Mätningar över flera plattformar och attribution är prioriterade frågor

Enligt Interactive Advertising Bureau (IAB) är mätningar över flera plattformar och attribution prioriterade frågor för digitala verksamheter. Marknadsförare, publicister och andra digitala verksamheter alla säger att de tänker spendera mer pengar på data och datarelaterade tjänster under 2019, enligt rapporten ”The Outlook for Data 2019: A Snapshot Into the Evolving Role of Audience Insight” från IAB. 69 procent av tillfrågade säger att de ökat sina investeringar i målgruppsdata under 2018, jämfört med året innan.

Västerbottens Folkblad - 01 nov 11 kl. 12:33

Vinterns prioriterade vägar

SKELLEFTEÅ Se vilka gång- och cykelvägar som plogas först. SKELLEFTEÅ Se vilka gång- och cykelvägar som plogas först. Kartan som visar vilka gång- och cykelvägar som är prioriterade under det kommande vinterhalvåret finns att ladda ner på skelleftea.

Polisen - 17 feb 12 kl. 14:18

Polisens prioriterade områden under året

Mängdbrotten, ungdomsbrottslighet, livstilskriminella och den organiserade brottsligheten. Det är de prioriterade brottsområdena i årets verksamhetsplan.

Nya Wermlands Tidningen - 17 apr 12 kl. 07:30

Bergvik berättade om prioriterade områden

Ett område som gränsar mot Dalarna och ett område som gränsar mot Hällefors kommun ser Bergvik Skog som två prioriterade områden för att projektera vindkraftparker. Det var den information som Bergvik Skog gav när de under måndagen träffade kommunchefen och politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott..

Posh24 - 24 apr 13 kl. 10:34

Miley Cyrus erkänner: "Jag prioriterade bort Liam Hemsworth!"

Miley Cyrus och Liam Hemsworth har haft en tuff period på senaste tiden, då de skjutit fram sitt bröllop och tampats med otrohetsrykten. Nu har Miley själv talat ut, och hon erkänner att hon prioriterade bort sitt förhållande med Liam för att fokusera på musiken, skriver Contactmusic.

"Jag har jobbat på min skiva för det är den enda saken i mitt liv jag har velat ge 120%, och jag tror att det är den enda gången i mitt liv som jag prioriterat bort allt annat, alla andra, du vet, allt som verkligen betydde något blev musiken", avslöjade hon i en intervju.

Barometern - 01 jul 13 kl. 07:51

Äntligen prioriterade frågor

Hägglund är inte KD:s problem, var rubriken på denna sida efter att Kristdemokraternas partiledare hade hållit sitt tal vid förra årets Almedalenvecka. Samma intryck gav årets framträdande - som talare är Hägglund inte någon annan partiledare underlägsen. Med en kombination av ideologisk tydlighet och humor har han dessutom hittat en egen stil, som har förfinats under åren.

Expressen - 06 aug 14 kl. 13:42

Heigl om "Grey's": "Jag prioriterade fel"

Hon var arg och frustrerad. Och önskade att hon inte var med i "Grey's Anatomy". - Jag prioriterade helt fel, säger skådespelaren Katherine Heigl nu..

Polisen - 02 dec 15 kl. 10:36

Tre prioriterade områden för polisen i region Syd

Polisen har nu presenterat 14 bostadsområden som ska vara särskilt prioriterade i polisens arbete. Av dessa ligger tre områden i Syd: Araby i Växjö samt Rosengård och Södra Sofielund i Malmö..

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 09:30

Årets 6 mest prioriterade digitala fokusområden – Adobe 2016 Digital Trends

Adobe har tillfrågat 7000 marknadsförare i hela världen om vad de kommer att prioritera i deras marknadsföring i år. Vi har listat de sex viktigaste områdena. #1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.