Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 26 November, 19:02

Sydsvenskan - 22 nov 20 kl. 06:33

Finalplatsen är en viktig bekräftelseNanna Mikkelsen från Södra Sandby är i Lilla Augustprisets slutomgång för andra gången..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Mikkelsen, Södra Sandby, Lilla Augustprisets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finalplatsenär en , viktig, bekräftelse
UNT - 12 sep 13 kl. 17:57

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen.-En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

BT - 12 sep 13 kl. 17:59

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. - En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm.Överlämningen kommer att ske som en följd av Rysslands förslag - inte på grund av amerikanska hot, betonar al-Assad.

GöteborgsPosten - 12 sep 13 kl. 18:19

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. -En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

BT - 10 okt 13 kl. 08:52

Nyström: Bekräftelse är något mer än bara en klapp på axeln

Vårdvetenskap handlar om människorna i vården, och inom forskningen betonas ofta vikten av att vi människor blir sedda och bekräftade, som patienter, som anhörigvårdare eller som professionella vårdare. Hur man ger och får bekräftelse på ett bra sätt är dock inte självklart. En klapp på axeln eller schablonartat beröm känns sällan ärligt, framför allt inte om man genomskådar det som ett sätt att få oss att arbeta mera, eller ta ansvar för något som ingen annan vill göra.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:59

Dick Idman: Pro Finlandia är en bekräftelse på andras uppskattning

Skådespelaren och regissören Dick Idman från Borgå är en av de tio som i år förlänas Pro Finlandia-medaljen. "En gubbmedalj", säger nypensionerade Idman skämtsamt, och syftar på att liknande utmärkelser ofta ges efter många år av trogen tjänst. Den finlandssvenska skådespelaren och regissören Dick Idman, född i Helsingfors 1950, är en av de tio som i år tilldelas Pro Finlandia-medaljen.

YLE - 06 okt 13 kl. 10:27

Petter: Vi vill ha bekräftelse hela tiden

Den framgångsrika artisten Petter besökte Vasa på Festivaldagen i lördags och gav sin föreläsning "Så blev jag artist" inför föreningsaktiva finlandssvenskar från hela landet. Han konstaterar att tiderna verkligen har förändrats. Petter var tonåring i slutet av 80-talet och början av 90-talet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

BT - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

Västerbottens Folkblad - 29 dec 14 kl. 10:12

[PLUS] ”Jag har fått en viktig bekräftelse”

Hampus Bergenheim gick ut Midgårdsskolans dansprogram sommaren 2013..

BT - 27 okt 12 kl. 09:58

Fragmente är en senkommen bekräftelse

Mitt på scenen står ett berg av sopor och skräp, klädbylten, plastpåsar, gamla skåp och byttor. Uppsläpad i högen står en sjukhussäng med en skröplig åldring i som för att riktigt bortom allt tvivel visa hur uselt sjuk- och åldringsvården fungerar i det här landet. Men det finns ett stort problem med den här tablån, den säger ingenting som vi inte känner till och problematiserar inte den ideologi eller det tänkande som ligger bakom att människor ibland behandlas illa.

SR - 05 dec 13 kl. 06:55

"En bekräftelse på det vi har anat"

– En bekräftelse på det vi har anat, säger Ekots försvarsreporter Mats Eriksson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.