UNT > Nyheter

Saturday, 28 November, 17:15

UNT - 22 nov 20 kl. 06:15

Minnesord över Christer RudénJur kand Christer Rudén, Uppsala har avlidit i en ålder av 74 år. Närmast sörjande är hustrun Åsa och dottern Johanna med familj..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Christer Rudén, Åsa, Johanna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordöver , Christer, Rudén
NSD - 24 apr 12 kl. 06:00

Minnesord Christer Haapaniemi

Christer Haapaniemi avled på skärtorsdagen under en vistelse på Sunderby sjukhus i en ålder av nära 66 år..

DN - 02 okt 17 kl. 10:36

Minnesord: Christer Hay

Sundsvallsfödde Christer Hay, Stockholm, har hastigt avlidit i en hjärtinfarkt i en ålder av 75 år. Han efterlämnar livskamraten Britta Hay, sonen Robert och barnbarnet Eric..

DN - 23 nov 17 kl. 16:34

Minnesord: Christer Alling

Vår käre vän, Christer Alling, Lund, har avlidit vid 78 års ålder . Han efterlämnar hustrun Britta och sönerna Henrik och Peter med familjer, övrig släkt, kollegor och många vänner..

DN - 20 dec 17 kl. 13:27

Minnesord: Christer Franzén

Infektionsläkaren Christer Franzén, Skövde, har avlidit i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är hustrun Lena-Kari samt barnen Katarina, Carl Johan och Charlotta med familjer..

DN - 09 apr 18 kl. 10:16

Minnesord: Christer Offerman

Bergsingenjör Christer Offerman, Oxelösund, har avlidit  i en ålder av 69 år, drabbad av en elak cancer. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och barnen Catrin, Ylva och Björn med familjer..

DN - 17 maj 18 kl. 13:31

Minnesord: Christer Stenbeck

Christer ”Fidde” Stenbeck, Stockholm, har avlidit i en ålder av 78 år. Han efterlämnar hustrun Karin och dottern Carolina med familj samt brodern Lars med familj, släkt och många vänner..

DN - 25 jul 18 kl. 21:06

Minnesord: Christer Hedberg

Adjunkten, filosofie magistern Christer Hedberg har avlidit 81 år gammal. Hans närmaste är systern och syskonbarn. Till denna skara får också räknas Christers många tidigare elever vid Rödsleskolan och Oscarsgymnasiet i Oskarshamn samt en stor krets av vänner, bl a inom frimureriet i Oskarshamn samt inte minst i de musikaliska sammanhang i vilka han var involverad..

DN - 09 okt 18 kl. 12:58

Minnesord: Christer Brosjö

Regissör Christer Brosjö, Stockholm, har avlidit i en ålder av 76 år. Närmast anhöriga är hustrun Anne-Marie och sönerna Andreas och Joel med familjer. .

DN - 21 nov 18 kl. 17:14

Minnesord: Christer Furubrand

Christer Furubrand, Trosa, har stilla somnat in 72 år gammal. Han efterlämnar sonen Hannes och dottern Tove Edfeldt med familj, från relationen med Catti Edfeldt, samt många vänner på Lagnö Gård..

Kristianstadsbladet - 14 mar 20 kl. 04:00

Minnesord Christer Daun

Lördagen den 29 februari nåddes jag av budet att min bästa vän och kamrat Christer Daun hastigt avlidit dagen innan vid uppvärmning inför en tennismatch. Han skulle fylla 77 år den 12 mars..

Länstidningen i Jämtland - 10 jul 20 kl. 08:11

Minnesord: Christer "Chritan" Sjöström, Nynäshamn och Östersund

LT:s största profil har gått ur tiden Mr LT är död. Christer Sjöström, i tidningshuset på....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.