SR > Nyheter

Saturday, 28 November, 21:43

SR - 22 nov 20 kl. 06:14

Domare avvisar Trumps stämning i PennsylvaniaI USA har en federal domare nu med kraft avfärdat president Trumps försök att stoppa godkännandet av valresultatet i Pennsylvania, en av de vågmästarstater där Joe Biden fått flest röster. Beskedet är ytterligare ett bakslag för Trump i kampen om att få Bidens valvinst ogiltigförklarad..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Trumps, Pennsylvania, USA, Joe Biden, Trump, Bidens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domare, avvisar, Trumps, stämningi , Pennsylvania
Affärsvärlden - 26 mar 19 kl. 11:03

Domare avvisar Tesla-stämning

Tesla har fått rätt med en federal domare i San Francisco om att man inte gett vilseledande kommentarer kring Model 3, rapporterar Reuters..

DI - 26 mar 19 kl. 11:05

Domare avvisar återigen stämning mot Tesla

Tesla har fått rätt av en federal domare i San Francisco om att man inte gett vilseledande kommentarer kring Model 3, rapporterar Reuters..

Dagens PS - 28 aug 18 kl. 11:54

Domare avvisar stämning mot Tesla

Tesla vilseledde inte aktieägare med sina uttalanden om produktionen av Model 3. Det har en distriktsdomstol i Kalifornien kommit fram till, skriver The Verge. Därmed avvisar domstolen stämningen om att aktieägarna ska ha fått utstå skada när Tesla valt att fortsätta hålla en optimistisk hållning trots de ständiga produktionsförseningarna.

BT - 11 jun 13 kl. 00:13

Tvärnit för Spykers stämning i USA

Redan i första ronden föll Spyker mot biljätten. Amerikansk domstol avvisar stämningen på 20 miljarder kronor som Spyker med vd Victor Muller i spetsen anser att GM var skyldig efter Saab Automobiles konkurs.Domstolen i Detroit går på General Motors och avvisar Spykers stämning.

BT - 29 sep 12 kl. 04:03

GM avvisar miljardkrav för Saab

General Motors avvisar en stämning från sportbilstillverkaren och förra Saabägaren Spyker, som kräver biljätten på tre miljarder dollar för Saabs konkurs.
Holländaren Victor Mullers Spyker hävdar att GM drev fram konkursen genom att inte låta ett kinesiskt företag köpa Saab.
GM hade lagligt rätt att besluta om köpare, heter det i svaret till domstolen dit Spyker lämnat in sin stämning.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

GM avvisar Spykers mångmiljardkrav

General Motors avvisar en stämning från sportbilstillverkaren och förra Saabägaren Spyker, som kräver biljätten på tre miljarder dollar för Saabs konkurs..

Nyan - 16 dec 19 kl. 15:37

Ådas vd avvisar Datainspektionens rapport

– Jag förstår inte riktigt rapportens syfte, säger Katarina Donning, vd för Åda, och avvisar Datainspektionens bedömning om att det finns brister i kundernas avtal med Åda om dataskyddsombudstjänster. .

Sydsvenskan - 12 aug 17 kl. 02:03

Stämning mot Swift avvisas av domaren

Det finns inte tillräckligt med bevis för att popstjärnan Taylor Swift fick dj- och radioprofilen David Mueller sparkad, enligt domaren i det uppmärksammade målet, som därmed avvisar Muellers stämning. Swift anklagar Mueller för att ha tafsat på henne.

SmålandsPosten - 12 aug 17 kl. 02:04

Stämning mot Swift avvisas av domaren

Det finns inte tillräckligt med bevis för att popstjärnan Taylor Swift fick dj- och radioprofilen David Mueller sparkad, enligt domaren i det uppmärksammade målet, som därmed avvisar Muellers stämning.(TT).

Barometern - 12 aug 17 kl. 02:04

Stämning mot Swift avvisas av domaren

Det finns inte tillräckligt med bevis för att popstjärnan Taylor Swift fick dj- och radioprofilen David Mueller sparkad, enligt domaren i det uppmärksammade målet, som därmed avvisar Muellers stämning.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 aug 17 kl. 02:04

Stämning mot Swift avvisas av domaren

Det finns inte tillräckligt med bevis för att popstjärnan Taylor Swift fick dj- och radioprofilen David Mueller sparkad, enligt domaren i det uppmärksammade målet, som därmed avvisar Muellers stämning.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Etiopien utropar seger i Tigray

I Etiopien hävdar nu premiärminister Abiy Ahmed att den militära insatsen mot Tigrayregionen är slutförd, det rapporterar Reuters..

SR - 3 timmar sedan

Oroligt i London efter demonstrationer mot coronarestriktioner

Det har varit oroligt i centrala London idag. Ett 60-tal personer har gripits i samband med demonstrationer mot landets corona-restriktioner, rapporterar Sky News..

SR - 3 timmar sedan

Andra pandemivåg väntas leda till fler inställda operationer

Drygt 90 000 planerade operationer har ställs in under pandemin, det framgår av Socialstyrelsens granskning av pandemins första våg. Samtidigt väntas den andra vågen göra det svårare att komma ikapp..

SR - 4 timmar sedan

Protester i Frankrike mot kontroversiellt lagförslag

I Frankrike har det varit stora demonstrationer idag på flera håll mot ett nytt lagförslag för att skydda poliser. Men enligt kritiker hotar förslaget både yttrandefriheten och rättsstaten..

SR - 5 timmar sedan

Mordet på iranske kärnfysikern kan försvåra för Biden

Mordet på en av Irans mest kända kärnfysiker kan göra det svårare för USA att återgå till avtalet om Irans kärntekniska program. Den tillträdande presidenten Joe Biden har, till skillnad från Donald Trump, sagt att ha vill återgå till överenskommelsen..

SR - 4 timmar sedan

Fortsatta salstentor trots pandemin

Alla de 20 största lärosätena fortsätter att genomföra vissa examinationer på plats i lärosätets lokaler, trots smittspridningen..

SR - 5 timmar sedan

Efter mordet på kärnfysikern – Iran hotar med vedergällning

Iran anklagar Israel för dödliga attacken mot iranska kärnfysikern. Hör våra korrespondenter i USA och Mellanöstern om upptrappningen..

SR - 6 timmar sedan

Wigzell om Ivo-kritiken: ”En tragedi”

Många på äldreboenden fick inte träffa läkare, trots misstänkt Covid-19. Det visade en granskning från Inspektionen från Vård och omsorg, Ivo, i veckan. Socialstyrelsens chef Olivia Wigzell tycker att det är en tragedi..

SR - 6 timmar sedan

Uppgifter: Etiopien inleder offensiv mot huvudstaden i Tigray

Etiopien är på väg att inleda en slutoffensiv mot Tigrayregionens huvudstad Mekele. Bland annat har man börjat flygbomba, enligt flera nyhetsbyråer..

SR - 8 timmar sedan

Näthandeln ökade kraftigt under Black Friday

Näthandeln ökade kraftigt under årets rea, Black Friday som i år blev Black Week, enligt betaltjänsten Klarna. Allra mest ökar internethandeln bland konsumenter i åldern 66-85 år, säger Viveka Söderbäck på Klarna med konsumentbeteende..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.