Corren > Nyheter

Tuesday, 24 November, 16:41

Corren - I förrgår: 06:00

Bilförare hade 3,23 promille i blodet efter körningDen 56-årige mannen hade 3,23 promille alkohol i blodet när han kontrollerades av polis. Men enligt tingsrätten kan mannen ha hunnit dricka en del efter bilkörningen..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilförarehade , 3,23, promillei , blodetefter , körning
YLE - 06 sep 15 kl. 11:09

Bilförare blåste nästan tre promille

Det var tack vare anmälningar från medtrafikanter som polisen kunde stoppa den rattfulla Evijärvibons framfart. Förutom hög promillehalt saknade föraren körkort och bilen var belagd med körförbud. I Karleby körde en berusad motorcyklist på en bil i centrum vid middagstid på lördagen.

NSD - 26 apr 18 kl. 07:50

Bilförare med morfin i blodet

När polisen stoppade den kvinnliga bilföraren visade det sig att det fanns spår av morfin i kvinnans blod..

Dalarnas tidningar - 14 okt 14 kl. 14:06

Bilförare stoppades med 1,74 promille i blodet

En bilförare som stoppades av polis i Yxbodarna natten till söndag, hade motsvarande 1,74 promille alkohol i blodet. Föraren är nu misstänkt för rattfylleri..

Barometern - 16 sep 13 kl. 11:21

Flera drogpåverkade bilförare stoppade av polis

Flera bilförare, misstänkta för rattfylleri eller drograttfylleri, stoppades av polisen förra veckan. Både i måndags och tisdags stoppades personer som nu misstänks för drograttfylleri, enligt Oskarshamnspolisens Facebooksida.
I tisdags kväll fick polisen tips om buskörningar med moped i Kristineberg och på onsdagen fick polisen hjälp av allmänheten att stanna en bilförare som körde rattfull.

Dalarnas tidningar - 04 jan 16 kl. 11:26

Kraftigt berusad bilförare greps av polis

En bilförare i Gagnefs kommun ertappades på söndag kväll med motsvarade 1,50 promille alkohol i blodet. Föraren är nu misstänkt för grovt rattfylleri..

DalaDemokraten - 04 jan 16 kl. 11:26

Kraftigt berusad bilförare greps av polis

En bilförare i Gagnefs kommun ertappades på söndag kväll med motsvarade 1,50 promille alkohol i blodet. Föraren är nu misstänkt för grovt rattfylleri..

Nerikes Allehanda - 21 nov 17 kl. 08:26

Bilförare körde påverkad i Hällefors

En bilförare togs av polisen vid halvtre-tiden på lördag morgon. Föraren visade sig ha 0,26 milligram alkohol i utandningsluften och 0,52 promille i blodet. Föraren fick sitt körkort omhändertaget....

Västerbottens Folkblad - 22 dec 18 kl. 11:35

Bilförare av med körkortet

En bilförare stoppades på lördagsmorgonen på E4 vid Norrböle, Skellefteå. Polisen uppger att föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet. Värdet visade motsvarande 0,66 promille alkohol i blodet.

Hela Gotland - 31 okt 19 kl. 12:37

Kvinnlig bilförare åtalas för grov rattfylla

Bilisten stoppades i samband med en bilfärd med en promille alkohol i blodet..

YLE - 18 jun 18 kl. 13:46

Flera kraftigt berusade bilförare fast i Karleby – en med ett litet barn i bilen

Under helgen tog polisen fast flera kraftigt berusade bilförare i Karleby. Tre personer blåste över 3 promille. En 26-årig man, som blåste 1.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.