Nerikes Allehanda > Opinion

Tuesday, 24 November, 12:56

Nerikes Allehanda - I förrgår: 05:38

Underlätta möten ute under pandeminNu i coronatider är det åter igen tal om besöksförbud på våra boenden för äldre.Varför kan man....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Underlätta, möten, uteunder , pandemin
Computer Sweden - 02 apr 20 kl. 10:21

Ny sajt ska underlätta videomöten med äldre utan datorvana


Idag lanserar Gibon och Daresay sajten Dataprata som ska underlätta för anhöriga att ha kontakt med äldre..

IDG - 02 apr 20 kl. 10:21

Ny sajt ska underlätta videomöten med äldre utan datorvana


I dag lanserar Gibon och Daresay sajten Dataprata som ska underlätta för anhöriga att ha kontakt med äldre..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 14:00

Försöker underlätta för handlare

Höör Företagarnas ordförande i Höör Björn Wassbjer agerar för att öka tillströmningen av kunder i Höörs butiker. Med start under tisdagen åker han runt till olika näringsidkare och handlar varor med Företagarnas kassa. Varor som sedan delas ut till betalande kunder.

Blekinge Läns tidning - 14 maj 20 kl. 05:53

Självläkande nät ska underlätta för landsbygden

Med hjälp av ny teknik kan fel i elnäten lagas automatiskt. Det som tidigare tagit flera timmar löser sig nu på några sekunder. Karlskronaföretaget Techinova arbetar med den självläkande tekniken som nu installeras i elnäten.

BT - 26 mar 13 kl. 08:04

Underlätta studier över gränserna

Det är för krångligt för gäststudenter och utländska forskare att ta sig till europeiska universitet. Hindren skadar EU:s tillväxt och vår återhämtning ur den ekonomiska krisen. I dag föreslår jag åtgärder för att förenkla för studenter och forskare att komma till Europa, skriver Cecilia Malmström.

Regeringen - 26 maj 16 kl. 14:00

Förslag att underlätta avlägsnande av otillåtna bosättningar

En markägare som ansöker hos Kronofogdemyndigheten om att en otillåten bosättning ska avlägsnas ska få en effektivare, enklare och billigare prövning av sitt ärende. Det föreslås i promemorian Otillåtna bosättningar (Ds 2016:17) som justitie- och migrationsminister Morgan Johansson tog emot i dag..

DI - 04 feb 19 kl. 06:04

IF Metalls krav på regeringen: Underlätta för gruvnäringen

De långa tillståndsprocesserna skrämmer bort investerarna. Fackförbundet IF Metall vill se att regeringen agerar för att skapa gruvjobb ute i landet..

Skånskan - 20 jan 16 kl. 13:00

Svenska ministrar i nya möten om ID-kontrollerna

öresund På fredag ska danska Pendlerklubben Kystbanens talesperson Michael Randropp träffa Sveriges infrastrukturminister Anna Johansson i Göteborg för att diskutera ID-kontrollerna över Öresund. Inför mötet gör klubben en stor resandeundersökning. Inom kort kommer även inrikesminister Anders Ygeman att åka till Danmark för samtal om möjliga lösningar för att underlätta integrationen inom Öresundsregionen.

YLE - 12 feb 16 kl. 11:10

Enkät: Företag gynnar gärna förtroendeman om lokala avtal underlättas

En stor del av företagen är villiga att förbättra personalrepresentanternas ställning för att underlätta lokala avtal, visar en enkät som Tjänstemannacentralen STTK har låtit Taloustutkimus göra. Enkäten visar att man i över 70 procent av de svarande företagen är redo att märkbart stärka förtroendemännens ställning. Det kan till exempel handla om att förtroendemannen får bättre tillgång till information och bättre möjligheter att delta i beslutsfattandet.

PrivataAffärer - 11 dec 19 kl. 10:30

Fed väntas sitta still i båten

Olika enkäter visar att en klar majoritet av tillfrågade analytiker räknar med att styrränteintervallet kommer att lämnas oförändrat på 1,50-1,75. Vid mötet den 29-30 oktober sänktes målet för Fed funds med 25 punkter, till ett intervall om 1,50-1,75 procent. Det var då tredje mötet i rad som räntan sänktes.

Corren - 23 mar 20 kl. 14:00

Så ska kommunen stötta Motalas näringsliv

Motala kommun har beslutat om att försöka underlätta för Motalas näringsliv under pandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.