Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 03 December, 09:07

Dalarnas tidningar - 22 nov 20 kl. 02:00

Man i 45-årsåldern förd till sjukhus efter olycka med fyrhjulingOlyckan ska skett vid en utfart mot riksväg 70 i Gagnef. Larmet kom cirka 01.50 natten mot söndag..
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Gagnef

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man i 45-årsåldern, fördtill , sjukhusefter , olyckamed , fyrhjuling
Expressen - 23 mar 17 kl. 20:26

Man i 50-årsåldern död efter olycka på skoter

En man i 50-årsåldern har dött efter en skoterolycka på torsdagen. Mannen ska ha hamnat under skotern och snömassor vid en lavin. – Kompisarna började hjärt- och lungräddning men han gick inte att rädda, säger Johan Schlienger vid polisen..

Expressen - 02 maj 19 kl. 12:31

Man i 30-årsåldern död i olycka

En trafikolycka med en bil skedde strax innan sju på torsdagsmorgonen i Skellefteå. En man i 30-årsåldern avled i samband med olyckan skriver polisen. Bilen ska ha åkt av vägen och sedan voltat..

Expressen - 27 jun 18 kl. 23:26

Man i 20-årsåldern knivskars på sjukhus

En man i 20-årsåldern knivskadades vid ett bråk som uppstod på onsdagseftermiddagen på en avdelning på Akademiska sjukhuset i Uppsala. .

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 23:21

Man död i mc-olycka

En man i 45-årsåldern omkom i en olycka mellan en motorcykel och en personbil på riksväg 51 utanför Hallsberg.— Det har varit någon typ av frontalkollision, säger Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polisen i Örebro.Två personer som färdades i bilen fördes till sjukhus, men de skadades inte allvarligt.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 15 kl. 23:21

Man död i mc-olycka

En man i 45-årsåldern omkom i en olycka mellan en motorcykel och en personbil på riksväg 51 utanför Hallsberg.— Det har varit någon typ av frontalkollision, säger Jens auf der Heide, vakthavande befäl vid polisen i Örebro.Två personer som färdades i bilen fördes till sjukhus, men de skadades inte allvarligt.

Expressen - 19 jul 16 kl. 22:39

En person skadad efter olycka på sommarland

En flicka i 15-årsåldern skadades i en olycka under en åktur i vattenattraktionen Cobra på Skara Sommarland under tisdagen. – Våra sjukvårdare kom dit direkt och tillkallade ambulans, vilket är vår rutin, säger Magnus Widell, tillförordnad vd vid Skara Sommarland. Flickan fördes med okända skador till sjukhus..

Jönköpingsnytt - 24 mar 17 kl. 07:57

Kvinna till sjukhus efter krock med vildsvin

En kvinna i 20-årsåldern skadades vid en olycka på torsdagskvällen. Den bil hon färdades i kolliderade med ett vildsvin..

GöteborgsPosten - 28 aug 20 kl. 18:47

Två unga till sjukhus efter mopedolycka

Två personer i 15-årsåldern skadades vid en olycka på Hönö på fredagen sedan mopeden de färdades på krockat med en bil..

GöteborgsPosten - 25 jun 15 kl. 13:15

Kvinna och barn till sjukhus efter krock

En kvinna i 35-årsåldern och hennes barn i förskoleåldern fördes sjukhus efter en trebilkrock vid Myggenäs på Tjörn vid lunchtid på torsdagen..

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 12 kl. 19:50

Äldre kvinna omkom i olycka med tåg

En kvinna i 80-årsåldern omkom i en olycka på fredagskvällen när hon blev påkörd av ett tåg intill Umeå centralstation. ? Kvinnan befann sig av någon anledning på rälsen.

Expressen - 21 dec 12 kl. 19:38

Äldre kvinna död i olycka med tåg

En kvinna i 80-årsåldern omkom i en olycka på fredagskvällen när hon blev påkörd av ett tåg intill Umeå centralstation..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.