Expressen > Sport

Friday, 27 November, 00:12

Expressen - 22 nov 20 kl. 05:00

Ungdomsledaren blev dödshotad av mammaSportExpressens uppmärksammade texter om hetsen inom ungdomshockeyn har väckt starka reaktioner.Bland såväl föräldrar som ledare.Här får ni några fler röster. Med krav på förändringar och förbättringar.Det riktas hård kritik mot svenska ishockeyförbundet.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomsledarenblev , dödshotadav , mamma
Jmini.se - 14 dec 15 kl. 15:18

Pedofilmisstänkte ungdomsledaren nekar till de flesta av brotten

Det var i mitten av sommaren som en flicka berättade för sin mamma att hon hade fått sexuella bilder skickade till sig från en man i 35-årsåldern. Mamman till flickan anmälde detta till kyrkoledningen och den ideellt arbetande mannen plockades di.....

YA - 10 okt 14 kl. 07:30

Gummifabriken hade inspark

Foto: Mark Hanlon
Lycka är att få hänga på Gummifabriken ända fram till klockan 21. I alla fall om man är elva år och normalt sett skickas hem vid 18-tiden.
Med grön grodbål, snacks och underhållning kvällen lång höll Gummifabriken på torsdagen sin årliga insparksfest.

Skånskan - 13 maj 16 kl. 12:45

Populär bok blir teater på Flamman i Svedala

SVEDALA Cafémysteriet ska lösas och hur det går till kan publiken få uppleva i Sveamateas familjeföreställning som snart har premiär.Det är Sveamateas ungdomsgrupp som tagit sig an en av de populära böckerna av Martin Widmark.
– Jag och Louise Rosdahl som också är ungdomsledare funderade på vad vi ville göra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.