News55 > Nyheter

Wednesday, 25 November, 23:26

News55 - 22 nov 20 kl. 03:57

Känd skyskrapa på väg bort ur populärkulturen?En gång i tiden världens största byggnad – och ett av New Yorks klassiska landmärken. Men Chrysler Building kan vara på väg att synas mindre i populärkulturen framöver – på grund av rättighetsskäl. I nya Playstationspelet "Spider-man: Miles Morales", dä. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
New Yorks, Chrysler Building, Playstationspelet Spider, Morales

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känd, skyskrapa, väg, bortur , populärkulturen
Nyheter 24 - 03 sep 13 kl. 14:01

Skyskrapa i London smälter bilarByggde skyskrapa ? utan hiss

LONDON. En ny skyskrapa i London kallas i folkmun för "Walkie Talkie" på grund av sin speciella design. Den för dock med sig lite speciella problem.

Nyheter 24 - 28 mar 11 kl. 08:53

Spindelmannen ska erövra världens högsta skyskrapa


Han har bestigit Eiffeltornet i Paris och Sydneys operahus. Nu tänker han klättra upp för världens högsta torn - Burj Khalifa i Dubai. DUBAI.HÄR GER HAN SIG I KAST MED NATUREN:

Expressen - 12 jun 13 kl. 22:19

Två män blev fast på skyskrapa i New York

Om du är höjdrädd bör du kolla bort nu. Under kvällen fastnade två fönsterputsare på den 44:e våningen på en skyskrapa i New York. Räddningsarbetare tvingades använda specialsvärd för att föra dem till säkerhet..

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 08:42

Finanstopp ger bort förmögenhet

Det är inte första gången den framgångsrike entreprenören ger bort 100 miljoner till flyktingar, men det är inte alltid hans engagemang applåderats. Oavsett startade Roger Akelius på nytt i slutet av november en insamling för människor på flykt med fokus på Läkare utan gränser. För varje krona som insamlingen gav i december lovade han samtidigt att ge bort lika mycket till organisationen.

GT - 10 maj 15 kl. 06:14

Miljardärens skrapa tvingar bort Bandidos

GÖTEBORG. Mc-gänget Bandidos tvingas bort från Lindholmen. – Deras verksamhet är inte förenlig med våra kärnvärden, därför ska de inte heller vara våra hyresgäster, säger fastighetsägaren byggmiljardären Ola Serneke.

BT - 01 sep 14 kl. 07:31

Stora problem efter helgens regn

Det råder begränsad framkomlighet på flera skånska vägar efter det kraftiga regnovädret i helgen. Även tågtrafiken påverkas i dag. Ovädret har också orsakat stora materiella skador.

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 07:32

Stora problem efter helgens regn

Det råder begränsad framkomlighet på flera skånska vägar efter det kraftiga regnovädret i helgen. Även tågtrafiken påverkas i dag.Ovädret har också orsakat stora materiella skador.

ÖstersundsPosten - 01 sep 14 kl. 07:32

Stora problem efter helgens regn

Många fastigheter drabbades av stora översvämningar under gårdagen. I Malmös skyskrapa Kronprinsen har bortåt fyrahundra bilar totalförstörts då garaget vattenfyllts, skriver Sydsvenskan. Även en nyrenoverad bowlinghall som finns i fastigheten har drabbats av vattenskador i miljonklassen och ska ha totalförstörts..

DalaDemokraten - 01 sep 14 kl. 07:32

Stora problem efter helgens regn

Många fastigheter drabbades av stora översvämningar under gårdagen. I Malmös skyskrapa Kronprinsen har bortåt fyrahundra bilar totalförstörts då garaget vattenfyllts, skriver Sydsvenskan. Även en nyrenoverad bowlinghall som finns i fastigheten har drabbats av vattenskador i miljonklassen och ska ha totalförstörts..

BT - 01 sep 14 kl. 13:19

Stora elproblem efter översvämning

Översvämningen har orsakat skador för miljoner kronor och samtidigt saknar hundratals hushåll i Malmö fortfarande el. Många fastigheter drabbades av stora översvämningar efter ett dygn som bjöd på upp till 100 millimeter regn lokalt. Det är dubbelt så mycket nederbörd än vad som normalt faller under hela augusti månad, säger SMHI:s meteorolog Therese Fougman till TT.

VA - 15 apr 11 kl. 14:30

Primes intåg i USA

15 april Förstora En ny dag på Manhattan. Carl Fredrik Sammeli börjar morgonen med att jogga längs kajen till Hudsonfloden i Meatpacking District, vid piren där båtarna till Frihetsgudinnan går vänder han tillbaka mot hotellet. Strax efter lunch träffar vi delägarna Johanna Rehnvall och Fredrik ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.