Aftonbladet > Nyheter

Friday, 04 December, 21:25

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 21:58

Skulle hämnas rån – attackerade fel personer▸ I januari i fjol rånades en då 21-årig man och misshandlades brutalt av ett gäng ungdomar i Klagshamn i Malmö..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Klagshamn, Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skulle hämnas, rån, attackerade, felpersoner
Expressen - 17 sep 13 kl. 22:53

De skulle hämnas på NSA - hackade Nasa

Brasilianska hackare var upprörda över att NSA spionerade på dem. Då bestämde de sig för att hämnas. Men hackarna tog fel och attackerade den amerikanska rymdstyrelsen Nasa i stället..

DN - 29 aug 14 kl. 07:44

Ville hämnas – gav sig på fel person

En 23-årig man misshandlades med tillhyggen, bakbands, fördes bort på flaket till en mindre lastbil och misshandlades på nytt innan han dumpades i trakten av Ljungby i södra Småland. En 28-åring greps tidigt på fredagsmorgonen misstänkt för människorov och grov misshandel. Fler gripanden väntas..

BT - 25 feb 13 kl. 08:44

Släpptes av på fel plats - dog

Enligt körordern till färdtjänsten skulle den demente 83-åringen skjutsas hem och lämnas av inomhus. Men bilen från Taxi Kurir i Borås släppte av honom vid vägkanten i kyla och snö och mannen avled senare samma dag. ?

Nyhetskanalen - 25 okt 12 kl. 12:58

Inget fel på hund som attackerade 6-åring

Den rottweiler som för en tid sedan angrep en sexåring i Brunnsparken i Göteborg går fri. Den unge hanhunden, något år gammal, återlämnas till hundägaren som dock måste lära sig sköta den. Hunden har testats och visat sig ha bra egenskaper, men är ouppfostrad.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 08:30

Fel bokstav i e-postadress sänker anbud

Att skriva bara någon bokstav fel i e-postadresser kan ha varit avgörande för att två företag blev sämre rankade bland anbudsgivare. Företagen överklagade ärendena till förvaltningsrätten, som i sina domar ger kommunen rätt.
Ett h fattas i den ena e-postadressen, i den andra är bokstäverna omkastade.

Kristianstadsbladet - 16 apr 13 kl. 12:00

Lööf: Vi gjorde inget fel

Näringsminister Annie Lööf frågas i dag ut i konstitutionsutskottet om hanteringen av allmänna handlingar till en journalist som frågade om intern representation. JO:s kritik har varit skarp, men enligt Lööf begicks inga fel.
Det var en journalist på Aftonbladet som hade begärt ut uppgifter om bland annat näringsdepartementets interna representation.

Kristianstadsbladet - 28 jul 12 kl. 13:48

Pengar kom fel - företag i knipa

Terrawatt Värme begärdes i konkurs av Skatteverket efter att inte ha betalat in sin skatt, men pengarna hade hamnat på fel konto.
Staten ansöker genom Skatteverket om att Terrawatt Värme AB i Näsum begärs i konkurs.Anledningen enligt ansökan är att bolaget har uppmanats enligt konkurslagen att betala in 75 105 kronor vilket bolaget inte har gjort.

Cornucopia - 30 maj 15 kl. 09:37

(S)tefan Löfven: Dåliga skolresultat är elevernas och föräldrarnas fel

I ett genidrag gjorde statsminister Stefan Löfven ett utspel på socialistkongressen i Västerås. Det är nu elevernas och föräldrarnas fel att skolan och skolresultaten är usla. Därmed flyttas fokus bort från politikerna, som inte behöver göra ett skit mer.

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 07:30

Kommunen: "Inga fel gjordes av oss"

Foto: Peter Åklundh
Kommunen har inte gjort några fel när det tog lång tid att lämna ut handlingar. Även om mejl har raderats. Det skriver kommunjuristen Magnus Gjerstad till JK, justitiekanslern.

Skånskan - 30 mar 17 kl. 06:00

Gjorde fel som lade sekretess på anbud

MALMÖ Malmö stad gjorde fel som sekretessbelade stora delar av Reduced Holdings anbud för driften av Ribersborgs kallbadhus. Det konstaterar nu Kammarrätten i Göteborg. ERWP.

BT - 14 okt 13 kl. 10:19

Forskare: Lärarna gör fel med läxorna

Finland tillhör toppländerna i internationella jämförelser av skolelevers resultat medan elever i Sverige halkar efter. Nu visar en nordisk forskarrapport att svenska lärare arbetar fel med läxor, uppger Svenska Dagbladet. I Finland tar lärare med läxan i undervisningen: den diskuteras i klassrummet och eleverna får själva rätta läxan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.