Aftonbladet > Nyheter

Friday, 04 December, 22:13

Aftonbladet - 22 nov 20 kl. 00:46

Trump på G20: Twittrade – och åkte till golfbanan▸ Inte heller inför världens ledare gav Donald Trump sken av att se valet förlorat..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
G20, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, G20, Twittradeoch , åktetill , golfbanan
DI - 14 nov 16 kl. 20:35

Megyn Kelly: Trump försökte muta journalister

Den blivande presidenten Donald Trump försökte muta flera journalister med gåvor och fria hotellvistelser under valrörelsen. Det hävdar Fox News programledare Megyn Kelly i sina memoarer, enligt AP..

Expressen - 15 nov 16 kl. 14:06

Megyn Kelly: Trump försökte muta mig

Fox News-journalisten Megyn Kelly släpper sina memoarer i dag. Där beskriver hon hur Trump försökte muta henne – och att hon inte var unik. – Jag var inte den enda journalisten han erbjöd gåvor, säger hon till nyhetsbyrån AP..

DI - 06 mar 19 kl. 10:31

Uppgifter: Trump försökte stoppa uppmärksammad medieaffär

USA:s president Donald Trump försökte personligen förmå det amerikanska justitiedepartementet att stoppa sammanslagningen av AT&T och Time Warner. Det uppger källor för tidningen New Yorker..

Expressen - 25 aug 16 kl. 00:22

Donald Trump försökte sänka konkurrenten

NEW YORK. Donald Trump kämpar i motvind. Nu lanserar han en mjukare immigrationspolitik – och ett nytt fokus på Hillary Clinton för att utmåla henne som korrupt.

SvD - 10 okt 16 kl. 06:46

Trump försökte slå tillbaka

Webb-tv. SvD:s Erik Bergin analyserar nattens debatt mellan Hillary Clinton och Donald Trump..

UNT - 18 apr 19 kl. 18:39

Rapport: Trump försökte få Mueller sparkad

Donald Trump trodde att hans tid som president var över när Robert Mueller inledde den så kallade Rysslandsutredningen..

SR - 18 apr 19 kl. 18:53

Rapport: Trump försökte få Mueller sparkad

Donald Trump trodde att hans tid som president var över när Robert Mueller inledde den så kallade Rysslandsutredningen..

GöteborgsPosten - 18 apr 19 kl. 20:28

Rapport: Trump försökte få Mueller sparkad

Donald Trump trodde att hans tid som president var över när Robert Mueller inledde den så kallade Rysslandsutredningen..

DN - 05 nov 19 kl. 21:18

Nytt vittnesmål visar hur Trump försökte pressa Ukraina

Nya vittnesmål pekar på att USA:s president Donald Trump använde sig av utpressningsliknande metoder för att förmå….

Expressen - 06 sep 20 kl. 08:39

MORGONENS NYHETER: Storbråk i natt – sparkades och slogs med stenar • Slopad karensdag kvar året ut • Advokaten: Trump försökte få Ryssland att ingripa i valet 2016

Ett storbråk utbröt i Vimmerby under natten. En 19-årig man sparkades och slogs med stenar, och fick föras till sjukhus med ambulans.■■■Slopandet av karensdagen kommer att bli kvar fram till årsskiftet.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 16 kl. 04:29

Farage träffade Trump i New York

EU-fientliga Ukips ledare Nigel Farage har träffat USA:s nyvalde president Donald Trump i hans hem på Manhattan. Ett "väldigt produktivt möte", enligt Trump. Farage twittrade att Trumps stöd är starkt för relationerna mellan Storbritannien och USA.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.