Expressen > Sport

Thursday, 26 November, 07:53

Expressen - 21 nov 20 kl. 23:44

Kaoset: Tvingas till en 18 timmars bussresaLULEÅ. Här lämnar Malmö Redhawks sitt hotell i Luleå efter segern i Skellefteå - med buss.18 timmar ner till Skåne, efter att först ha bussat upp de 13 milen från Skellefteå.– Mysigt! Ett pringlesrör och en julmust light, så ordnar det sig, säger Henning Sohlberg, målvaktstränare och ansvarig för resorna i Redhawks..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
LuleÅ, Malmö Redhawks, Luleå, Skellefteå, Skåne, Henning Sohlberg, Redhawks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaoset, Tvingastill en 18 , timmars, bussresa
Västerbottens Folkblad - 09 maj 12 kl. 08:24

Hjärtsjuk avled efter 8 timmars bussresa

UMEÅ Bedömdes som stabil och skickades hem från NUS. UMEÅ Bedömdes som stabil efter hjärtundersökning och skickades hem. Morgonen därpå var mannen död.

NSD - 09 maj 12 kl. 13:01

Hjärtsjuk avled efter åtta timmars bussresa

En patient som sökte för hjärtbesvär, fick visserligen förtur till operation. Men patienten skickades hem i väntan på operation och avled dagen efter hemkomsten.Socialstyrelsen är kritisk till att patientens EKG inte kontrollerades tidigare..

GöteborgsPosten - 28 feb 20 kl. 09:00

12 timmars bussresa – för en inställd match

Förre Häcken-mittfältaren mitt i coronavirusets Italien..

Expressen - 30 okt 19 kl. 10:56

Stora kaoset: Tvingas köpa fansens biljetter

Polisens sänkning av publikkapacitet har lett till biljettkaos hos Hammarby när allsvenskan ska avgöras.Klubben har fått köpa tillbaka biljetter när tusen biljetter måste dras tillbaka.– Vi är de första att beklaga de här besluten, säger Hammarbys säkerhetsansvarige Göran Rickmer..

UNT - 11 nov 17 kl. 15:03

Tre timmars teori för Siriusspelarna

Först förlust mot Villa, sedan en fyra timmar tung bussresa från Lidköping, några timmars sömn hemma och sist men inte minst tre timmar bandy framför tv:n..

YA - 16 feb 14 kl. 11:00

Norsk bussresa till mässan

Foto: Ulrika Wangel
Årets antikmässa i Brösarp lär klinga mer av norska än tidigare upplagor. Ett norskt reseföretag ordnar för första gången bussresa till mässan.
Om en månad är det dags för den 21:a antikmässan i Brösarp.

Expressen - 04 feb 15 kl. 21:05

Landslaget tvingas nu flytta efter snökaoset

Snökaoset har redan ställt in en tävling i alpina VM – och gäckar nu även svenskarna. Hela landslaget har tvingats avbryta sitt uppladdningsläger och flyttade under onsdagen till Vail. "Man skulle kunna beskriva första dagarna på vårt uppladdningsläger med kaos", skriver Mattias Hargin på sin blogg.

SvD - 13 nov 16 kl. 16:30

Olyckorna fortsätter efter snökaoset: ”Jättehögt inflöde”

Trycket är fortfarande högt på länets akutmottagningar efter snökaoset. Många tvingas uppsöka vård med frakturer på ben och armar efter halkolyckor. Och trots plogning och sandning räknar sjukhusen med en fortsatt tillströmning av skadade..

GT - 24 okt 18 kl. 18:36

Kaoset på skolan – alla lärare har sagt upp sig

Alla lärare på Varola skola i Skövde har sagt upp sig i protest.Kaoset, otryggheten och ovissheten slår nu hårt mot barnen på skolan och deras föräldrar.– Vi är alla ledsna och upprörda.

Expressen - 28 apr 12 kl. 14:38

Tvingas byta tröjor - mitt under matchen

Här tvingas Häcken byta matchtröjor ? mitt under match. Färgerna var för lika.

Barometern - 28 jan 17 kl. 10:55

Flyktingar tvingas till 16 timmars resa för 15 minuters samtal

16 timmars resa för 15 minuters möte. Migrationsverket bussar flyktingfamiljer till samtal i Skåne. Orsak: Verkets handläggare kan inte åka över länsgränsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.