Corren > Nyheter

Saturday, 28 November, 14:36

Corren - 21 nov 20 kl. 22:36

Det är i andra matcher det ska tas poängHedersam förlust mot ett guldtippat lag är inget att säga om. Det är kommande vecka som kraven kommer på IFK Motala, mot bottenlagen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
IFK Motala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är i andra matcher det ska tas, poäng
Alingsås tidning - 02 okt 17 kl. 05:30

20 träd tas ner – utgör säkerhetsrisk

Flera av träden runt Landskyrkan är i mycket dåligt skick – totalt kommer 20 träd att tas ner under den närmsta tiden.
– Som det är idag utgör de en säkerhetsrisk, säger Alexander Ryman, kyrkogårdsföreståndare, som berättar att nya träd kommer att planteras under hösten.
Redan 2012 upprättades det i Alingsås pastorat en trädvårdsplan över samtliga kyrkogårdar, och även för områdena utanför Christinae kyrka och Landskyrkan.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 07:07

Måste man mäta allt som kan mätas?

Det finns i?dag inga entydiga bevis för att människor som har möjlighet att konsultera läkare via internet konsumerar mind­re sjukvård. Snarare­ tvärtom.

Dagensanalys.se - 12 maj 17 kl. 10:31

Förhindra att ditt jobb tas över av robotar

Många jobb hotas nu av automation och att robotar får göra allt fler arbetsuppgifter. En stor studie vid University of Houston har undersökt vilka jobb som löper minst risk att tas över av robotar, och vad som krävs för att få de jobben. Bedömare gör gällande att närmare 150 miljoner jobb bara i USA kommer att tas över av robotar inom de närmaste åren.

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 10:22

Södertäljemål måste tas om

Det gigantiska Södertäljemålet måste tas om i tingsrätten. Den för mord livstidsdömde huvudmannen har krävt att målet skulle tas om eftersom han menar att en av nämndemännen varit jävig.
Nu har Svea hovrätt meddelat att även den anser att nämndemannen var jävig.

YLE - 01 feb 13 kl. 08:18

Insättningsautomat tas i bruk

Det kan bli möjligt att sätta in pengar via bankautomat i år då företaget Automatia planerar att ta i bruk en automat av ny typ. Den nya automatmodellen tillåter både deposition till och uttag från kontot. Automaten tas i bruk eftersom bankernas behov av att behandla kontanter minskar, samtidigt som användningen av betalkort ökar.

HBL - 26 jun 13 kl. 09:29

Barnombudsman: Barn får inte tas i förvar

Minderåriga asylsökande som kommer ensamma ska jämställas med klienter för barnskyddet. Det konstaterar barnombudsmannen Maria Kaisa Aula. Det innebär att barnen inte under några omständigheter ska tas i förvar.

YLE - 11 nov 13 kl. 09:35

Nu ska 13 000 semesterdagar tas ut

I kväll (måndag) tar Karleby stadsstyrelse ställning till hur man ska göra för att få stadens anställda att hålla sin semester. En del anställda har samlat på sig stora mängder outtagna semesterdagar de senaste åren. Totalt handlar det om 13.

Trelleborgs Allehanda - 13 mar 14 kl. 12:01

Nya prover ska tas vid förskola

Foto: Tomas Nyberg
I lördags avslöjade TA att uteplatsen vid den planerade nya montessoriförskolan vid Algatan har grundvatten som är förorenat. Nu ska nya prover tas för att se om miljön är lämplig eller ej.
Enligt en undersökning från 2011 bör ingenting som växer på gården ätas.

YLE - 13 nov 15 kl. 09:42

Barackboende för asylsökande tas i bruk

En flyktingförläggning där asylsökande bor i baracker tas i bruk i Euraåminne i dag, meddelar Migrationsverket. Under veckoslutet ska 150 asylsökande flytta in i de tillfälliga bostäderna. Barackerna byggdes ursprungligen för att användas av byggnadsarbetare vid kärnkraftsbygget i Olkiluoto.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 05:00

Allé på Södra Kungsgatan tas ned

Skurup Mer än halva allén på Södra Kungsgatan i Skurup ska tas ned.
Grenarna har blåst ned och trädkronor kapats allt för många gånger för att träden ska kunna räddas, säger Herman Cassé, driftsledare på parkenheten.Fjorton lindar ska tas ned med start någon gång under hösten.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 15:00

Träd tas ned i parken för ökad trygghet

Skurup Stadsparken ska gallras i hopp om att bli en tryggare plats, som narkotikaförsäljare
väljer bort.
– Narkotikaförsäljning har varit ett stort problem till och från i stadsparken, konstaterar kommunpolis Sara Schön.I samband med vanligt polisarbete och trygghetsvandringar med invånare och kommunrepresentanter har det kommit fram önskemål om att insynen i stadsparken ska öka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.