Expressen > Nyheter

Saturday, 28 November, 14:29

Expressen - 21 nov 20 kl. 22:35

Rektorns coronailska mot ministern: ”Vad händer?”Rektorn Camilla Lind är mycket kritisk till utbildningsminister Anna Ekströms senaste besked om att låta gymnasieskolorna vara öppna.Hon menar att lärarna är på bristningsgränsen – och har gjort upp planer för hur skolmat kan delas ut om skolorna stängs.– Jag är lätt upprörd, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Camilla Lind, Anna Ekströms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rektorns, coronailskamot , ministernVad , händer
Expressen - 07 feb 19 kl. 16:08

Postnords ordförande uppläxad av ministern efter deklarationstabben

Näringsminister Ibrahim Baylan (S) ger grönt ljus för Postnords styrelseordförande Christian W Jansson.Näringslivsprofilen har dock blivit uppläxad och ministern använder ordet "misstaget" när han kommenterar att Jansson glömde ta upp 7 miljoner kronor i deklarationen.Efter flera krissamtal står det klart att Postnords ordförande blir kvar på sin post..

DN - 06 nov 14 kl. 20:03

Ministern vänder: Jag söker bygglov

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht säger nu att han omgående kommer att söka bygglov för sina stugor utanför Haparanda som saknar bygglov..

NSD - 09 apr 15 kl. 09:50

Ministern kovänder om byggstarten

Infrastrukturminister Anna Johansson gör en kovändning och lovar nu att infria vallöftet att Norrbottniabanan ska börja byggas under den här mandatperioden..

SmålandsPosten - 08 apr 19 kl. 21:50

Ex-ministern vänder hemåt för att hålla första maj-tal

Thage G Peterson (S) har hållit första maj-tal sedan 1950 och ser datumet som en högtidsdag. I år kommer han till Åseda för att tala om arbetsrätten..

YLE - 19 maj 17 kl. 19:02

Ansvariga ministern gick på ett annat möte när riksdagen skulle diskutera Vasa centralsjukhus – är det okej?

När riksdagen skulle diskutera medborgarinitiativet för Vasa centralsjukhus gapade salen tom och inte en enda minister var närvarande. Rehula satt i ett annat möte och Sipilä brukar sällan delta. Åsikterna om hur seriöst politiker ska ta medborgarinitiativ går isär.

YLE - 10 sep 14 kl. 06:34

Rektorerna har fria händer att forma skolorna

Rektorernas frihet är i enlighet med en kultur vi redan länge haft i Finland, och även en förutsättning för att skolorna ska kunna utvecklas och må bra, menar man på utbildningsverket i Helsingfors. Ärendet kom på tal i tisdags i samband med att föreningen Vapaa kielivalinta planerar att dela ut sitt material mot skolsvenskan. Det är rektorn som har beslutanderätt när det gäller vilken typ av material som lämpar sig för skolans elever.

Dagensanalys.se - 10 jun 16 kl. 13:27

Ministern: ”Lätt att få panik av digitaliseringen”

Världen och kunderna har aldrig varit så nära som nu, men aldrig har konkurrensen heller varit så stor. Svenska företag måste förhålla sig till digitaliseringen, menar närings-och innovationsminister Mikael Damberg. Facebook-eventet Boost your business är ute på turné och Stockholm är den sjunde storstaden som besöks.

DN - 26 maj 16 kl. 16:07

Nya ministern: Ge böter till EU-länder som vägrar ta emot flyktingar

EU-minister Ann Linde vill utfärda bötesstraff för länder som vägrar följa beslut om att ta emot flyktingar. Regeringen har ännu inte tagit ställning i den känsliga frågan, men S-ministern ser inga problem med att vissa länder kan köpa sig fria. ”Det gäller i så fall alla EU-beslut”, säger hon i ”Rakt på sak” i DN-tv..

Dagens PS - 20 feb 17 kl. 14:56

Ministern hånar Björklunds slöjdebatt

”Vad tycker Björklund om att kvinnliga statsråd måste ha hatt på sig vid statsbesök?” frågar finansministern raljerande Liberalernas ledare efter Björklunds utspel om att slöjan är en symbol för hedersförtryck där kvinnor som inte följer mannens ”lag” i vissa fall riskerar att mördas. Slöjdebatten tog fart på nytt när handelsminister Ann Linde (S) bar den muslimska huvudbonaden i samband med ett officiellt besök i Iran tidigare i år.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 16:09

EU-ministern i utryckning

Malmö EU- och handelsministern Ann Linde (S) besökte Räddningstjänsten Syd på måndagsmorgonen.
En plötslig utryckning försenade samtalet en aning.Efter minister Ann Lindes aningen sena ankomst tar utvecklingsstrategen Ulf Nilsson henne på en rundtur inuti brandstationen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.