Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 28 November, 15:33

Aftonbladet - 21 nov 20 kl. 21:55

Så planeras för alpresorna i vinter: Munskydd i liftköerna▸ Flera regioner uppmanar nu besökare att ställa in sina vinterresor. Samtidigt pågår planeringen för fullt på både de. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , planerasför , alpresornai , vinter, Munskyddi , liftköerna
Expressen - 08 jul 15 kl. 07:22

Källa: Film om ung Han Solo planeras

I vinter har den första delen av den nya "Star Wars"-trilogin premiär. Nu visar det sig att ytterligare en film planeras. Det uppger källor för sajten Hollywood Reporter..

BT - 04 apr 11 kl. 08:01

Lång säsong över i backen ?nu planeras nya satsningar

Skidbacken i Vist har stängt för säsongen.
? Vi måste vara nöjda efter en så lång vinter, säger Jens Helgesson på Weland Stål AB, som ansvarar för verksamheten.

HBL - 08 aug 13 kl. 18:26

Byggnadsförbundet förutspår dyster vinter

De uppsägningar som byggföretaget Lemminkäinen meddelade om på torsdagen är bara början. Under hösten kommer det att bli fler meddelanden om samarbetsförhandlingar, förutspår Byggnadsförbundets ordförande Matti Harjuniemi. Enligt Matti Harjuniemi drabbar det dystra läget i byggbranschen främst de små företagen.

Blekinge Läns tidning - 11 dec 15 kl. 21:12

Tiggande EU-migranter kan få en varm säng i vinter

Karlskrona kommun och kyrkorna ska försöka hjälpa tiggande EU-migranter i vinter. Nu planeras ett natthärbärge i Lyckeby..

Länstidningen i Jämtland - 10 okt 18 kl. 16:41

OS i skidskytte planeras i Stockholm – VM-generalen positiv: "Östersund har chansen att hjälpa Sverige att ta hem ett vinter-OS"

Sverige är ett steg närmare att arrangera vinter-OS 2026 med Stockholm som huvudort. Åre och....

Dagen - 19 okt 11 kl. 11:34

Unik ismoské planeras i Sverige

Det finns planer på att bygga en ismoské i Jukkasjärvi. Moskén är tänkt att ligga vid ishotellet, där det varje år byggs upp en kyrka.

- Vi har besökare från precis hela världen och många kommer från till exempel London och Saudiarabien.

Cornucopia - 09 sep 13 kl. 11:42

Rysk vedergällning planeras mot Saudi-Arabien?

Med tanke på uttalanden från Assad om att Syriens allierade planerar ospecificerad vedergällning om Syrien blir anfallet, så cirkulerar det ett rykte om att Ryssland ska ha upprättat planer på ett anfall mot Saudi-Arabien. Trots allt ska Saudi-Arabien vara den främsta finansiären av rebellerna i Syrien och om USA mfl mot FN:s säkerhetsråd bryter mot folkrätten och anfaller Syrien, så kan Ryssland använda samma "rätt" och slå mot rebellernas finansiering, dvs Saudi-Arabien.

Mark Ames (vem är Mark Ames - Wikipedia?

SR - 11 sep 15 kl. 11:04

Planer på ett Winter Classic på Stockholms Stadion i vinter

Utomhusmatcherna i NHL-ishockeyn är oerhört populära och det har även arrangerats Winter Classic på flera håll i Sverige de senaste åren. Nu planeras det för ett Winter Classic på Stockholms Stadion i februari där Stockholmslagen Djurgården, AIK och Hammarby ska spela matcher, skriver Aftonbladet..

Sydsvenskan - 25 sep 15 kl. 11:07

Migranthärbärge planeras till vintern

Pingstkyrkan i Malmö undersöker möjligheterna att öppna ett härbärge för EU-migranter i vinter. Faller alla bitar på plats ska de ge plats för 40 personer..

Barometern - 06 nov 15 kl. 17:20

Ny förskola och bostäder planeras

Solhem rivs i vinter och sedan planerar kommunen att bygga nytt med plats för både förskola, äldreomsorg och bostäder. Det blir även ny huvudentré till Mönsterås från E22..

SmålandsPosten - 14 feb 16 kl. 12:50

Nytt äldreboende planeras

Ett nytt äldreboende ska byggas i den nya stadsdelen Bäckaslöv. Det är företaget Humana som står bakom projektet som inleds i vinter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.