Expressen > Nyheter

Saturday, 28 November, 14:48

Expressen - 21 nov 20 kl. 21:39

Mamma Anette: Min son Loke, 8, blev utsatt för grov stöldDet var första gången 8-årige Loke fått gå i väg själv hemifrån, för att spela Pokémon Go tillsammans med sin kompis.Under tiden höll mamma Anette koll på mobilen via tjänsten ”Hitta min Iphone” – när kopplingen plötsligt avbröts.Loke och hans kompis hade blivit bestulna av två äldre, maskerade killar, enligt mistankarna.– Det här kommer ju att påverka honom. Kommer han vilja fortsätta cykla till skolan?
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Anette, Loke, Pokémon Go, Hitta, Iphone

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamma, AnetteMin , son, Loke8 blev , utsattför , grov stöld
SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 08:32

Nytt drama om mamma och son

Xavier Dolan brukar kallas det kanadensiska underbarnet. 25 år gammal är han redan en Cannes-veteran och med sin femte film Mommy undersöker han på nytt ett stormigt moder-son-förhållande. I genombrottsfilmen Jag dödade min mamma, 2009, kretsade den delvis självbiografiska handlingen kring det dysfunktionella förhållandet mellan en homosexuell ung kille och hans mamma.

Trelleborgs Allehanda - 20 jul 13 kl. 10:44

Jacksons mamma: "Min son pressades"


Michael Jacksons mamma Katherine Jackson vittnade på fredagen i den pågående rättegången i Los Angeles. Det var första gången popstjärnans mor tog plats i rättssalen, rapporterar Reuters. - Min son pressades.

Kristianstadsbladet - 20 jul 13 kl. 10:44

Jacksons mamma: "Min son pressades"


Michael Jacksons mamma Katherine Jackson vittnade på fredagen i den pågående rättegången i Los Angeles. Det var första gången popstjärnans mor tog plats i rättssalen, rapporterar Reuters. - Min son pressades.

BT - 20 jul 13 kl. 10:50

Jacksons mamma: "Min son pressades"

Michael Jacksons mamma Katherine Jackson vittnade på fredagen i den pågående rättegången i Los Angeles. Det var första gången popstjärnans mor tog plats i rättssalen, rapporterar Reuters. - Min son pressades.

BT - 06 feb 12 kl. 18:27

Mamma gav son öl och cigaretter

En mamma har åtalats i Malmö sedan hon gett sin treårige son öl att dricka och cigaretter att röka. Den 32-åriga kvinnan åtalas för ofredande och brott mot alkohollagen. Medan en vän filmade med sin mobil hetsade mamman sin treårige son att dra halsbloss och dricka starköl, skriver Sydsvenskan.

BT - 11 jun 13 kl. 16:17

Mamma felmedicinerade son - döms

En äldre kvinna döms för att hon felaktigt medicinerat sin vuxne, funktionshindrade son. Kvinnan får villkorlig dom, dagsböter och ska betala skadestånd till sonen. Den vuxne sonen har svårigheter att själv göra sig förstådd.

Nyheter 24 - 16 feb 12 kl. 19:16

Mamma håller son fången i fantasivärld där smurfar påstås finnas på riktigt


I minst fyra års tid har en mamma i Halland hållit sin assistansberoende son fången i en fantasivärld där smurfar och rymdvarelser påstås finnas på riktigt. Nu har händelsen lex Sarah-anmälts. Mamman, som också är anställd som sonens personliga assistent, har enligt anmälan även tvingat de fyra andra assistenterna att spela med i sonens fantasivärld.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 19:37

Mamma slog son under polisförhör


En mamma som slog sin minderårige son under ett polisförhör har dömts för misshandel. Sonen var omhändertagen av polisen och mamman var kallad som vårdnadshavare för att vara med vid förhöret. När hon kom gav hon sonen två örfilar och han fick en rodnad på kinden, skriver Borås Tidning på nätet.

Sydsvenskan - 04 okt 12 kl. 19:45

Mamma slog son under förhör

En mamma som slog sin minderårige son under ett polisförhör har dömts för misshandel..

BT - 30 apr 13 kl. 08:52

Mamma tipsade son om langare - riskerar straff för alkoholbrott

En mamma i Borås ville hjälpa sin son att skaffa alkohol och gav honom mobilnumret till en langare. Hon åtalades för medhjälp till olovlig alkoholförsäljning och i dag väntas dom. Att en förälder ställs till inför rätta för att ha förmedlat kontakt mellan barn och langare på detta sätt är synnerligen ovanligt.

Expressen - 29 jun 14 kl. 23:39

Mamma och son har hittats döda i bostad

Polisen drogs sent på söndagskvällen till en adress i Sydsverige efter att en äldre kvinna hittats ihjälskjuten i en bostad. Där påträffades också hennes son död. Polisen jobbar nu efter tesen att han först sköt ihjäl sin mamma - och sedan sig själv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.