DN > Utrikes

Saturday, 28 November, 14:46

DN - 21 nov 20 kl. 21:36

Polens premiärminister vädjar: ”Planera inga julresor”– Snälla ni, planera inga resor i jul”, säger Polens premiärminister Mateusz Morawiecki på lördagen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Polens, Mateusz Morawiecki

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polens, premiärminister, vädjar, Planera, inga, julresor
SVT - 21 jan 15 kl. 11:32

Iraks premiärminister vädjar om mer hjälp

Iraks premiärminister Haider al-Abadi vädjade i dag till den USA-ledda koalitionen och till omvärlden om mer hjälp i kampen mot terrorgruppen IS.

Expressen - 01 apr 19 kl. 20:45

Säkerhetbråk hotar Eurovision i Israel – vädjar till premiärminister

Förberedelserna inför Eurovision Song Contest i Israel, ligger på is, skriver The Jerusalem Post. Detta efter att polisen stoppat säkerhetsarbetet på platsen på grund av penningbrist.Tävlingens ledning vänder sig nu till premiärminister Netanyahu för att uppmana den israeliska regeringen att gå in med pengar för att försäkra sig om att tävlingen blir av enligt plan..

GöteborgsPosten - 12 nov 17 kl. 16:29

Spanske premiärministern vädjar om förnuft

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy har rest till Katalonien för första gången sedan regionen förklarade sig självständig. Samtidigt demonstrerar hundratals personer i Bryssel för att de häktade katalanska ledarna i Madrid ska friges..

UNT - 12 nov 17 kl. 16:29

Spanske premiärministern vädjar om förnuft

Spaniens premiärminister Mariano Rajoy har rest till Katalonien för första gången sedan regionen förklarade sig självständig..

Sydsvenskan - 17 maj 15 kl. 20:20

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar — motsvarande 16 miljarder kronor — för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet. FN har vädjat om 415 miljoner dollar men har rapporterat att endast 22 miljoner dollar har samlats in.Över 700 000 byggnader har skadats eller helt förstörts.

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 15 kl. 20:20

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar — motsvarande 16 miljarder kronor — för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet. FN har vädjat om 415 miljoner dollar men har rapporterat att endast 22 miljoner dollar har samlats in. Över 700 000 byggnader har skadats eller helt förstörts.

UNT - 17 maj 15 kl. 20:18

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar - motsvarande 16 miljarder kronor - för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet..

SvD - 17 maj 15 kl. 20:18

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar - motsvarande 16 miljarder kronor - för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet. FN har vädjat om 415 miljoner dollar men har rapporterat att endast 22 miljoner dollar har samlats in..

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 03:18

Mali vädjar FN om "robust" hjälp


Malis utrikesminister Abdoulaye Diop vädjar till FN:s säkerhetsråd att utöka insatsen för att avväpna tuaregrebeller. Han efterlyser ett "robust" mandat, i enlighet med kapitel sju i FN-stadgan, som tillåter användning av våld.Enligt utrikesministern skulle ett sådant göra det möjligt för FN-soldaterna att "hantera hoten på marken och avväpna alla beväpnade grupper, i synnerhet MNLA" (en grupp tuaregseparatister).

BT - 21 maj 14 kl. 03:18

Mali vädjar FN om "robust" hjälp

Malis utrikesminister Abdoulaye Diop vädjar till FN:s säkerhetsråd att utöka insatsen för att avväpna tuaregrebeller. Han efterlyser ett "robust" mandat, i enlighet med kapitel sju i FN-stadgan, som tillåter användning av våld. Enligt utrikesministern skulle ett sådant göra det möjligt för FN-soldaterna att "hantera hoten på marken och avväpna alla beväpnade grupper, i synnerhet MNLA" (en grupp tuaregseparatister).

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 18 kl. 08:28

Greenpeace vädjar om bättre luft i Bangkok

Miljöorganisationen Greenpeace vädjar till Thailands premiärminister Prayuth Chan-O-Cha att förbättra luftkvaliteten i huvudstaden Bangkok. Luftföroreningarna i staden under 1 januari–21 februari var de värsta i landets historia, enligt Greenpeace. – De.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Artilleribeskjutning inledd mot Tigrays huvudstad Mekelle

Etiopiens federala armé har vid lunchtid på lördagen inlett artilleribeskjutning av den tigreanska regionhuvudstaden Mekelle, där runt en….

DN - 4 timmar sedan

Irans president: Vi kommer att hämnas mordet

Den iranske presidenten Hassan Rouhani anklagade i ett tv-inslag på lördagen Israel för fredagens mord på kärnfysikern som ledde Irans….

DN - 7 timmar sedan

Nytt nederlag för Trump i Pennsylvania – domstol avslår överklagan

Stämningsansökan som skulle göra Donald Trump till segrare Pennsylvania avslås på nytt..

DN - 14 timmar sedan

Uppror mot Trumps politik på USA:s naturvårdsverk

Joe Bidens valvinst har förändrat USA:s miljöskyddsmyndighet EPA..

DN - 20 timmar sedan

ECDC: Dödstalen kan bli lika höga som i april i Sverige

Myndighetens ”mest troliga scenario” visar på en topp de första veckorna i december..

DN - 22 timmar sedan

”Mink-gate” statsministerns svåraste kris

Danska livsmedelsministern har avgått, bönderna protesterar och en hel näring riskerar att raderas ut. .

DN - Igår: 12:31

”Trump tycks för tillfället inse att slaget är över”

Björn af Kleen: Att vara en ”loser” är den värsta förödmjukelsen Trump kan tänka sig..

DN - Igår: 11:19

Österrikiska byn Fucking byter namn – invånare trötta på hån

Med sitt namn har byn Fucking i Österrike roat många engelskspråkiga turister. Men invånarna har tröttnat på hån på sociala medier och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.