UNT > Nyheter

Monday, 23 November, 20:04

UNT - Igår: 21:30

Katedralskolan har Sveriges bästa elevkårPå lördagen delades Guldgemet ut till Sveriges bästa av elevkårer. Två av tre priser hamnade i Uppsala..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Sveriges, Guldgemet, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katedralskolanhar Sveriges bästa , elevkår
YLE - 28 okt 13 kl. 07:17

Katedralskolans elevkår fick anmärkning för fest

Katedralskolans elevkår försummade sin plikt att göra en anmälning till polisen enligt lagen om sammankomster då de ordnade en stor fest i Lundo i början av oktober. Det har polisen kommit fram till efter förundersökningen. Polisen fick avbryta festen med cirka 200 elever från Katedralskolan.

Corren - 31 aug 20 kl. 21:00

Elevkåren kritiserar kommunchefen – som ber om ursäkt

Elevkåren på Katedralskolan är kritiska till kommundirektören Paul Håkanssons uttalande om nollningen. "Det är skolledningen som har huvudansvaret, inte vi", säger ordförande Lea Ljunqvist. Paul Håkansson ber om ursäkt för uttalandet..

Barometern - 27 nov 13 kl. 07:31

Elevkårer vill få bort kränkningar

Dieselbögar och puderluder måste bort. Elevkårerna på Stagneliusskolan och Lars Kaggskolan satsar nu på att minska de nedsättande orden under rugbyn. Allt började på Twitter för tre veckor sedan.

Barometern - 15 nov 13 kl. 07:05

Elevkår: Med frihet kommer ansvar

Datorn och mobiltelefonen ger frihet. Men med frihet kommer ansvar, menar elevkårerna. Oskar Kindberg är ordförande i Jenny Nyströmskolans elevkår.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jan 14 kl. 06:00

SÄG:s elevkår - bäst i Sverige

SÄGs elevkår är bäst i Sverige. Men vad är det som gör att en elevkår i Värmland kan kvalificeras som bäst i Sverige? Elin Stedenfeldt, PR-ansvarig i Sundsta-Älvkullegymnasiets elevkårsstyrelse har svaren..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 17 kl. 16:32

Elevkårer erbjuds resor och gratisprylar

Många elevkårer har blivit erbjudna gratisprylar och bjudresor från företag. Förmånerna har erbjudits under förhandlingar mellan företagen och företrädare för elevkårerna i utbyte mot att ingå ett avtal. Det berättar 33 av de 38 största elevkårerna i Sv.

YLE - 08 apr 18 kl. 15:44

Elevkåren vid Borgaregatans skola i Vasa är Svenskfinlands bästa

Elevkåren vid Borgaregatans skola i Vasa har utnämnts till Svenskfinlands bästa elevkår. Elevkårens ordförande Ellen Bos säger att de fick utmärkelsen för att de är aktiva och för att de lyssnar på eleverna..

SmålandsPosten - 22 nov 19 kl. 20:35

Sveriges Elevkårer vill erkännas i skollagen - söker stödet i Växjö

150 elevkårer från Sveriges Elevkårer samlades under fredagen inför helgens årsmöte på Linnéuniversitetet i Växjö. – Hela det här mötet handlar om att praktisera demokratin. Medlemmarna debatterar, röstar och landar i beslut, säger Ebba Kock, ordförande Sveriges Elevkårer.

SmålandsPosten - 05 sep 14 kl. 06:51

Katedralskolan står på tur

Under vårterminen färdig­ställdes upprustningen av Teknikums­ elevhall, nu invigs Kungsmadskolans nya lokaler, och snart är det tänkt att även Katedralskolan ska renoveras. Gymnasienämnden fortsätter upprustningen av de kommunala gymnasieskolorna. Enligt deras förslag ska plan fyra, fysikplanet på Katedralskolan, renoveras och den uppskattade kostnaden är 5,5 miljoner kronor.

Nya Wermlands Tidningen - 15 apr 13 kl. 16:17

SÄG blev årets elevkår

SÄG:s elevkår har kammat hem priset ?Årets elevkår?. De har visat stor variation på verksamheten genom bland annat skolradio, en egen klädkollektion och kampanjen ?

Skånskan - 17 nov 14 kl. 22:00

Elevkårer pratade samarbete


Hur ska Malmös elevkårer kunna samarbeta – med varandra, men också med rektorn?
Det var frågor som elevkårsrepresentanter från Malmös gymnasieskolor träffades för att diskutera på måndagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.